הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חודשיים וחצי בSS.

HaruHaru

משתמש מתחיל
70
0
נק' מוניטין:
0
70
0
התחילו לי בהדרגה כאבים קלים באיזור הגו התחתון מיד אחרי שאני עושה דדלפיט וסקוואט.
אני רוצה לציין שהטכניקה שלי טובה(מישהו במכון שעשה SS עם משקלים סוסים בודק אותי)והכאבים התחילו מלפני שבועיים בערך.
וכן אני משתמש בולסלבה.
משקל התחלה:52.4(16.9)
משקל היום:55.2(29.11)

משקלים"(16.9)

דדליפט:52 קילו
בנץ' פרס:42 קילו.
סקוואט:47קילו.
פרס:27 קילו.

משקלים היום:
סקוואט:72 קילו.
בנץ' פרס:49.5 קילו
פאוור קלין:44.5 קילו
פרס:39.5 קילו
דדליפט:82 קילו

עשיתי כבר ריסט בבנץ' וריסט בפרס.

מה לעשות?הגיע הזמן לעבור לתכנית אחרת?ומה אתם אומרים על חגורת גב?יכול להיות שהשרירי בטן שלי לא חזקים מספיק.

תעלה סירטוני טכניקה.
ואתה לא אוכל נכון, לעלות רק 3 קילו בחודשיים וחצי ומשקלים כאלה נמוכים, זה מבייש את התוכנית.

כנראה טכניקה לקוייה ואתה לא קרוב לסיום התוכנית אם אתה 178 ס"מ ושוקל 52.... ועוד המשקלי עבודה.. נשמע כמו טכניקה ותזונה לקוייה

YNDTP

וזה גם קשור לכאבי הגב שלך. אתה לא מספיק מסיבי כדי לתמוך במוט.

אתה בתת משקל, תאכל הכל! המשקלי עבודה כאן לא חשובים, אתה משתפר אבל לא כמו שהיית יכול, תשתדל באמת להכניס לגוף את כל מה שהוא צריך והרבה יותר!
ריסט בלחיצת חזה ובפרס זה בסדר, תעשה כמה ריסטים שאתה צריך בתרגילים האלה.

• פותח/ת השרשור
עוד פעם אני אומר: הטכניקה בסדר גמור.
התזונה זה לא משהו שאני יכול לפטור ברגע, אני אוכל עד שאני עומד להקיא ויש לי תפריט מסודר שאני מגדיל עד כמה שאפשר.
לקיבה ייקח הרבה זמן להתרחב ובינתיים 3 קילו בחודשיים וחצי זו העלייה הכי דרסטית שאני יכול.
אז אני שוב שואל: מה אפשר לעשות במצב כזה? כנראה שSS אני לא יכול לעשות כי הפלוס הקלורי לא גדול מספיק.
אולי עדיף לעבור לתכנית AB עם טווח חזרות 8?

עוד פעם אני אומר: הטכניקה בסדר גמור.
התזונה זה לא משהו שאני יכול לפטור ברגע, אני אוכל עד שאני עומד להקיא ויש לי תפריט מסודר שאני מגדיל עד כמה שאפשר.
לקיבה ייקח הרבה זמן להתרחב ובינתיים 3 קילו בחודשיים וחצי זו העלייה הכי דרסטית שאני יכול.
אז אני שוב שואל: מה אפשר לעשות במצב כזה? כנראה שSS אני לא יכול לעשות כי הפלוס הקלורי לא גדול מספיק.
אולי עדיף לעבור לתכנית AB עם טווח חזרות 8?
תלוי לאן אתה מכוון... אם כוח פחות מעניין אותך לך על זה

אם אתה לא אוכל, אתה לא תתקדם גם בתכנית AB. תעלה סרטונים של הטכניקה.

• פותח/ת השרשור
אני צורך כ 70 גרם חלבון ביום. יכול להיות שזו הבעיה?
כלומר יכול להיות שאני מכניס מספיק קלוריות אבל לא מספיק חלבון?ואם כן זה הגיוני שבכל זאת בקושי עליתי במשקלים?

אם היית מכניס מספיק קלוריות ולא מספיק חלבון עדיין היית עולה במשקל. בהתפלגות שומן-שריר שונה, אבל עדיין עולה. אתה לא אוכל מספיק בלי קשר לתכנית או לטכניקה או לכל דבר אחר

תכניס 110 - 120 גרם חלבון עם 2500 קלוריות בהתחלה. אחר כך שתתקע תעלה ל-2700, 2900 אחר כך 3000 ואני לא מאמין שתצטרך יותר מזה.
תעלה סרטוני טכניקה זה שהוא מתאמן SS רק מוכיח שהוא מתחיל שלא יכול לתת חוות דעת.

• פותח/ת השרשור
תכניס 110 - 120 גרם חלבון עם 2500 קלוריות בהתחלה. אחר כך שתתקע תעלה ל-2700, 2900 אחר כך 3000 ואני לא מאמין שתצטרך יותר מזה.
הוא הרבה אחרי SS...

מיום ראשון הקפדתי מאוד על תפריט של 2800 קלוריות ו65 גם חלבון אבל עדיין ביום שלישי היה לי ממש קשה עם התרגילים ולא עליתי במשקלים.
בקשתי ממנו ביום שלישי להסתכל עלי ממש טוב בסקוואט והפעם הוא אמר לי שכשאני שובר מקביל הגב שלי מתעגל מחוסר גמישות.
היום אני אפסיק לבור מקביל ואראה אם הבעיה משתפרת.
הוא גם אמר לי שיש לי Batmod מה זה אומר?

למה? מה SS אפשר לעשות רק פעם אחת בתור מתאמן מתחיל?

Back
למעלה תחתית