הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כושר לפני צבא

SagiTzadik

משתמש מתחיל
44
0
נק' מוניטין:
0
44
0
טוב אהלן חברים :D
פעם אחרונה שהייתי בפורום פה היה לפני שנים רבות חח הקהילה השתנתה פה..

אממ החלטתי שאני רוצה להתחיל לעשות כושר לפני צבא, נכון לעכשיו אני פדלאה שלא מסוגל לסיים ריצת 2000
אני מעוניין להכנס לכושר ולהכין את עצמי לצבא, איזשהם הצעות?

תתחיל לעשות ריצת 2000, עדיף להמשיך לרוץ גם בקצב מאוד איטי אבל לא לעצור באמצע וככה תשתפר בהדרגה. עצה אישית אל תתכונן לצבא שם ידאגו להכין אותך, תהנה ותבלה כי אחרי זה תתחרט על כל רגע שביזבזת על הכנות לצבא.

נפתח בזה שתשאל את השאלה הזאת בפורום מתאים יותר, יש הרבה פורמים שמתעסקים בכושר צבאי והם יוכלו לתת לך תשובות ומטרות ברורות לשאוף אליהן.

בנוגע לשאלה שלך: השאלה למה אתה מכוון בצבא וכמה זמן יש לך.
אם אתה מתגייס עוד שבוע/ הולך ליום סיירות מחר אז שכח מכושר ותהנה כמה שאתה יכול וכמה שיותר בזול, אין טעם להתחיל להתאמץ.
אם יש לך תקופה סבירה של חודשיים שלוש פלוס לפני מה שאתה צריך אז יש על מה לדבר.
תעשה בעיקר ריצות שלוש ארבע פעמים בשבוע, שזה נהיה יותר קל 7:30דק' לריצת 2000 זה מעולה ומצופה רק בסוף טירונות. כוח תתרכז על כפיפות בטן, כפיפות מרפקים (פק"לים) ומתח. אתה תצטרך להיות בשאיפה לעשות לפחות 75 מכל אחד מהם חוץ מהמתח שבזה צריך לעשות 10. הדגש הוא צריך להיות לרוב על סיבולת ולא בהכרח על כוח,בצבא אתה צריך לסחוב משקלים סבירים יחסית אבל לתקופות מאוד ארוכות. בצבא נותנים לך תפקיד שאתה בדרך כלל עם מבנה שמתאים לא ולא ישנו אותך באופן פיזי קיצוני, לפי מה שאתה רושם אתה קטן יחסית אז לא יתנו לך לסחוב מא"ג אבל בוא נגיד שקלע, נגב, חובש, קשר ומטול עדיין פתוחים לך כל אחד מהם בהתאם לדרישותיו.
אם יש לך המון זמן ואתה מגיע לנקודה שהיעדים למעלה נהיו כבר קלים אז תרגיש חופשי לנסות לאלתר בוחן מסלול (צה"ל בחון מסלול בגוגל אם אתה רוצה).

אם אתה בשאיפה ליום סיירות שכח מכל מה שרשום למעלה, תצטרף למכינה ליחידות מובחרות כי הדרישות לשם שונות, משונות וספציפיות מאוד ולהתאמן לכך בעצמך מניסיון שלי ושל אחרים שאני מכיר זה גובל בבלתי אפשרי. שכח גם מההטפות של אנשים שאומרים שמה שמחפשים ביום סיירות זה גישה של צוות ואחווה לזה בודקים אח"כ (למרות שלא מזיק לדאוג לחברים שלך), יום סיירות הוא ברובו כושר ומנטליות never back down in the face of hardship.

בהצלחה בגיוס ושרות מהיר.

תצטרף לקבוצה של הכנה לצבא\ימי סיירות וכו'.

"אחרי" בראבק!!

אם אתה באזור המרכז שווה לך להגיע לקבוצת ההכנה של קרוספיט תל אביב שמשלבת גם משקולות גם במקום סגור ואימונים במקום פתוח

אימונים שיכולים להכין אותך טוב:
1. אימון מדרגות.
2. אימון מדרגות עם שק חול.

Back
למעלה תחתית