הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון SQ+DL

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
השגתי צלם 🤪

הנה עם מוט אבל משקל נמוך מאד-
סקוואט LB:

מרגיש לי די טוב.
DL:

מרגיש לי ממש נפלא, למעט הבעיה שאני לא מצליח להרים את האגן ואז הגב מתעגל בסוף + אני מתחיל/מסיים עם הברכיים מעבר למוט, אני אתחיל לשים לב לזה ומאמין שזה יעלם בצ'יק.

אגב, עוד 5 דקות אני אוסיף סרטון נוסף לדדליפט.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בסקוואט אתה לא יושב אחורה מספיק, בבור אתה פשוט משנה את מרכז הכובד וגולש קדימה, את לא שובר מקביל בכלל.
פלטות קטנות מידי לדדליפט, לא אוחז נכון, אתה מסתכל על עצמך במראה, אגן נמוך מידי, ושוב, אתה לא לוקח את הישבן אחורה בכלל.

• פותח/ת השרשור
בסקוואט אתה לא יושב אחורה מספיק, בבור אתה פשוט משנה את מרכז הכובד וגולש קדימה, את לא שובר מקביל בכלל.
פלטות קטנות מידי לדדליפט, לא אוחז נכון, אתה מסתכל על עצמך במראה, אגן נמוך מידי, ושוב, אתה לא לוקח את הישבן אחורה בכלל.
תודה על הביקורת.
1. אני אשב יותר אחורה, פשוט מוזר לי ה-LB והכל מרגיש לי שונה.
2. מקביל לא שברתי כי משום מה אני מתעצל. אוטומטית אני לא יורד ולא ראיתי במראה אם הירך מקבילה לרצפה או לא, אז זה היה בעייתי. כעיקרון לרדת עד שהירך מקבילה לרצפה?
3. האחיזה באמת בעייתית, התרגלתי למשולבת ואף פעם לא למדתי אחיזה טובה... אני אחפש מידע מריפ המאסטר.
4. אפסיק להסתכל.
5. בנוגע לאגן- זה ממש מוזר לי, אני סוג של לא מצליח להזיז את האיבר הזה בדדליפט. הוא פשוט לא זז, כאילו הוא לא קיים. כנראה חוסר גמישות, כי כשאני כן מזיז טיפה אני מרגיש לחץ עצום על השריר, סוג של כיווץ מטורף כזה.

תודה על הביקורת.
1. אני אשב יותר אחורה, פשוט מוזר לי ה-LB והכל מרגיש לי שונה.
2. מקביל לא שברתי כי משום מה אני מתעצל. אוטומטית אני לא יורד ולא ראיתי במראה אם הירך מקבילה לרצפה או לא, אז זה היה בעייתי. כעיקרון לרדת עד שהירך מקבילה לרצפה?
3. האחיזה באמת בעייתית, התרגלתי למשולבת ואף פעם לא למדתי אחיזה טובה... אני אחפש מידע מריפ המאסטר.
4. אפסיק להסתכל.
5. בנוגע לאגן- זה ממש מוזר לי, אני סוג של לא מצליח להזיז את האיבר הזה בדדליפט. הוא פשוט לא זז, כאילו הוא לא קיים. כנראה חוסר גמישות, כי כשאני כן מזיז טיפה אני מרגיש לחץ עצום על השריר, סוג של כיווץ מטורף כזה.
שב יותר אחורה, אל תפחד, אם אתה מרגיש חוסר איזון ונפילה לאחור, תאזן את זה עם הישענות קדימה בעזרת פלג גוף עליון.
אתה צריך לשבור מקביל, ואתה במשקלים נמוכים ולא מתחרה, ככה שאם תהיה עמוק יותר, לא יזיק כל כך, עם המשקל העומק יתקצר מעט בטבעיות.
אחיזה רגילה, דאבל אוברהאנד.
ואתה לא נכנס לסטאפ אפ נכון בדדליפט, הגב שלך בכלל לא היה מכווץ ולא היה מתח בהאמסטרינג.

זה לא סקוואט אחי , לא שובר , לא מוציא ברכיים תראה סירטונים תקרא הספר מומלץ !

כנל לגבי הדדליפט מתחיל מהאחיזה ונגמר מפלטות הקטנות ....

חבל

כולם שכחו גם להגיד שהמוט לא יושב במקום הנכון...(בסקווט)
זה לא סקווט, לא מתיישב מספיק אחורה, ברכיים גולשות, לא מסתכל למטה, לא מגיע אפילו למקביל וכו'...
דדליפט כמו שאמרו גם המוט נמוך מידי, הוא לא מעל אמצע כף הרגל (והוא גם צריך להשאר שם במשך כל התנועה) מלא בעיות, זה גם לא דדליפט ולא דומה לדדליפט.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית