הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחיל בחדר כושר

• פותח/ת השרשור zacky
  • פורסם בתאריך

zacky

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אני מתחיל בחדר כושר יש לי תוכנית שנראית מעולה.. אבל אני לא יודע כלום על תזונה , מה לאכול ומתי ואיזה תזונה תעזור למה...

אני מתחיל בחדר כושר יש לי תוכנית שנראית מעולה.. אבל אני לא יודע כלום על תזונה , מה לאכול ומתי ואיזה תזונה תעזור למה...

קודם כל תגדיר מטרה
מה אתה רוצה חיטוב או מסה?
מסה= לגדול
חיטוב= להוריד אחוזי שומן

אחרי שהגדרת מטרה תן נתונים אישיים
גובה
אחוזי שומן (רצוי שתעלה תמונה שלך לפה מזויות שונות - לפנים צד ומאחור כשהבטן רפוייה ורצוי שזה יהיה בבוקר לפני שאתה מכניס אוכל/שתייה לבטן)

אחרי שתעשה זאת יהיה אפשר להתחיל

• פותח/ת השרשור
קודם כל תגדיר מטרה
מה אתה רוצה חיטוב או מסה?
מסה= לגדול
חיטוב= להוריד אחוזי שומן

אחרי שהגדרת מטרה תן נתונים אישיים
גובה
אחוזי שומן (רצוי שתעלה תמונה שלך לפה מזויות שונות - לפנים צד ומאחור כשהבטן רפוייה ורצוי שזה יהיה בבוקר לפני שאתה מכניס אוכל/שתייה לבטן)

אחרי שתעשה זאת יהיה אפשר להתחיל

חיטוב , גיל:16
משקל: 65.5
גובה: 171
אחוזי שומן:13.8 בקירוב
והתוכנית שלי היא FULL BODY WORKOUT

נערך לאחרונה:
חיטוב , גיל:16
משקל: 65.5
גובה: 171
אחוזי שומן:13.8 בקירוב
והתוכנית שלי היא FULL BODY WORKOUT

1. לא חיטוב, מסה.
2. Fbw זה לא שם של תוכנית זה סוג תוכנית- בתוכנית כזו יש אימון אחד זהה שעובד על כל הגוף. בתוכנית פיצולים )abcdefgh זה יכול להיות ab שיש שני אימונים וגם ABC שעובדים פעם בשבוע על כל שריר חזק). תן את התרגילים סטים וחזרות.

אתה רזה- מתחת ל-15 זו מסה. מקסימום רד 1% שומן אבל זה סתם זמן מבוזבז לטעמי. תקח את SS שנתתי לך ותקרא את שני המאמרים. משם תבחר לבד. מאמרים מהפורטל שיעניינו אותך ותקרא.

• פותח/ת השרשור
1. לא חיטוב, מסה.
2. Fbw זה לא שם של תוכנית זה סוג תוכנית- בתוכנית כזו יש אימון אחד זהה שעובד על כל הגוף. בתוכנית פיצולים )abcdefgh זה יכול להיות ab שיש שני אימונים וגם ABC שעובדים פעם בשבוע על כל שריר חזק). תן את התרגילים סטים וחזרות.

אתה רזה- מתחת ל-15 זו מסה. מקסימום רד 1% שומן אבל זה סתם זמן מבוזבז לטעמי. תקח את SS שנתתי לך ותקרא את שני המאמרים. משם תבחר לבד. מאמרים מהפורטל שיעניינו אותך ותקרא.

ארוחת בוקר-קערת צ'יריוס דבש

ארוחת 12 - פרי או קלמנטינה או תפוח

ארוחת צהריים - פירה והמבורגר

בין ארוחת צהריים לערב אם יש רעב קל אז אני אוכל שקדים ותמרים

ארוחת ערב- או ביצת עין שעל המחבת כפית שמן זית , או פיתה עם חומוס

אם זה יום שבו יש אימון בחדר הכושר אני אוכל אחרי האימון פיתה עם טונה, האימונים הם בימים זוגיים בשבוע (שני רביעי שישי)

זה תפריט טוב לחיטוב???

תראה המשקל שלך ממש נמוך , ולפי השאלות שלך אתה פעם ראשונה במכון
כלומר אין אליך בכלל שריר, אם תעשה חיטוב לא ישאר ממך כלום , תוכל להתחבאות מאחורי מטאטא
תתחיל במסה עכשיו גם חורף אז זה יוצא לך ממש ותחטב לקראת הקיץ

כמו כן כאשר אתה רוצה עצה לגבי תזונה כמה דברים
לאף אחד לא אכפת מה ומתי אתה אוכל
תכנס לאתרים שמחשבים ערכיים , תכניס לשם מה שאתה אוכל ואז תעתיק לפה שאנשים ידעו מה הערכיים הסופיים שלך
ואז לפי התפריט שלך יגידו לך אם יש לך מספיק חלבון איכותי
תחשב את הניטרלי שלך

ותכתוב את התוכנית שלך במלואה , כמה פעמים בשבוע איזה תרגילים סטים וחזרות

• פותח/ת השרשור
תראה המשקל שלך ממש נמוך , ולפי השאלות שלך אתה פעם ראשונה במכון
כלומר אין אליך בכלל שריר, אם תעשה חיטוב לא ישאר ממך כלום , תוכל להתחבאות מאחורי מטאטא
תתחיל במסה עכשיו גם חורף אז זה יוצא לך ממש ותחטב לקראת הקיץ

כמו כן כאשר אתה רוצה עצה לגבי תזונה כמה דברים
לאף אחד לא אכפת מה ומתי אתה אוכל
תכנס לאתרים שמחשבים ערכיים , תכניס לשם מה שאתה אוכל ואז תעתיק לפה שאנשים ידעו מה הערכיים הסופיים שלך
ואז לפי התפריט שלך יגידו לך אם יש לך מספיק חלבון איכותי
תחשב את הניטרלי שלך

ותכתוב את התוכנית שלך במלואה , כמה פעמים בשבוע איזה תרגילים סטים וחזרות

אני עושה 2 סטים של 12 לכל שריר ( ידיים רגליים כתפיים גב חזה ובטן 2 סטים של 20 כפיפות)
אני עושה חיטוב כי עובדה שיש שומן וזה לא נראה טוב , אין רמת שומן הרבה יותר מידי אבל עובדה שיש מה לחטב עוד..
האימונים בימי שני רביעי שישי

נערך לאחרונה:
למנהלים אני מציעה לכם לסגור אשכולות של אנשים שלא קוראים את הנעוצים ופותחים אשכולות של מידע חלקי לגמרי

ולפותח האשכול רשמתי לך מה אתה נדרש לספק בשביל שיתנו לך תשובה עניינית ואתה עונה על 10% רק מזה
תקרא נעוצים או תכתוב את כל המידע כדאי שיוכלו לעזור לכם

אם אתה מתעצל לקרוא ואז לכתוב כל מה שצריך , למה אתה מצפה שאנשים אחרים יתאמצו וישקיעו בשבילך ?

Back
למעלה תחתית