הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מהו הסם החזק בעולם?

הסרטון מוגבל בגיל, תראה שהמשתמש שלך לא מתחת ל21 (זה נראה לי הגיל שבחרו שם להגבלה)

זה התחיל מזה שהתעניינתי בחוויות חוץ גופניות וקראתי על זה באינטרנט. התחלתי לבדוק חלק מהטכניקות וראיתי שזה עובד.
אני לא עושה את זה יותר כי לפני "היציאה" יש הזיות רציניות, לאו דווקא מפחידות, אבל אם כן הן מפחידות וזה קורה באמצע הלילה זה.. לא נעים 😃

פעם כתבתי על זה כאן ודי "צחקו עלי" ככה שאני לא מתכוון יותר מדי לדבר על זה.
הכוונה שלי הייתה שהמוח מפריש DMT בשביל לחוות את זה ואז כן יש מעורבות של סמים.
אני יכול לתת לך מקורות באינטרנט של טכניקות שנראות לי הגיוניות ממה שאני בדקתי על עצמי. אולי זה יעבוד לך.
אתה יכול לשלוח לי בפרטי?

יש פה ילדים בני 13 שגולשים
....

מגניב אחי, אני אחד מהם. ראיתי הכל. זה שאני צעיר יחסית לא אומר שאני לא יכול לראות. יש פה גם בני 30+ שיגעלו ויקיאו מזה. סתם דחפת גיל לזלזל בו

יש פה ילדים בני 13 שגולשים
....

אל תפתח, הזהירו שזה לא קל לצפייה.

יש עוד כמה סמים קשים מאוד שהם בעצם תרופות לכל דבר שלוקחים בצורה מוגזמת. ראיתי סרטון על אנשים ברוסיה שהזריקו משהו שמטפל בעיניים לורידים (tropikamid), אחרי שימוש של כשנה זה דופק את המוח כל כך חזק שאנשים לא שולטים על הגוף שלהם ולפעמים גם המוח נהרס. לפי מה שראיתי, זה בלתי אפשרי לריפוי מלא משלב מסוים. זה קורה מהרעלה של המוח על ידי מנגן שקיים בתרופות כאלה וכמובן, על ידי שימוש מוגזם מאוד בהן.

עוד קצת על דזומורפין (קרוקודיל)

מזהיר מראש, זה לא קל לצפייה בכלל ועצוב לראות אנשים נופלים כל כך :(

אגב, התופעות המזעזעות האלה נגרמו בזכות התערבות שלטונית. חוסר חינוך , חוסר עזרה לאנשים שהתדרדרו לסמים.
ביחד עם זאת השלטון נלחם בסמים כמו הרואין, קוקאין, קנאביס ואחרים וגם למחירים שלהם להתייקר כך שהאזרחים הפשוטים לא יכולים לקנות אותם למרות שיש אותם בשפע. בשפה כלכלית קוראים לזה מחסור.
בשביל לספק את הצרכים שלהם, איכשהו המציאו צורות אחרות של סמים, זולות יותר ופשוטות יותר להשגה (דברים שאפשר לקנות בחנויות רגילות ותרופות ללא מרשם). הנזק הוא הרסני והסמים שם עלו לרמה של אפידמיה לאומית קשה. החברה מתמוטטת לגמרי וילדים נזרקים לרחובות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הקרוקודיל הזה אחד הרעים.
אני רואה את הסרטון ואז אני קולט מה אני רואה ואני חושב לעצמי "פאק זה מסוג הדברים שרואים בסרטים כמו המסור".
בסך הכל אנשים מסכנים, מעניין אם אדם כזה יכול לעבור שיקום פיזי ונפשי אחרי זה.

פיי אפילו את השייק חלבון שלי אני לא מצליח לגמור איכס מזה הגועל הזה

זה התחיל מזה שהתעניינתי בחוויות חוץ גופניות וקראתי על זה באינטרנט. התחלתי לבדוק חלק מהטכניקות וראיתי שזה עובד.
אני לא עושה את זה יותר כי לפני "היציאה" יש הזיות רציניות, לאו דווקא מפחידות, אבל אם כן הן מפחידות וזה קורה באמצע הלילה זה.. לא נעים 😃

פעם כתבתי על זה כאן ודי "צחקו עלי" ככה שאני לא מתכוון יותר מדי לדבר על זה.
הכוונה שלי הייתה שהמוח מפריש DMT בשביל לחוות את זה ואז כן יש מעורבות של סמים.
אני יכול לתת לך מקורות באינטרנט של טכניקות שנראות לי הגיוניות ממה שאני בדקתי על עצמי. אולי זה יעבוד לך.

אתה יכול לפרט בפרטי או משהו?
נשמע מעניין

לא הבנתי מה העקרון של הסם קרוקודיל? איזה הנראה הוא גורם אם הם יודעים שלאחר מכן כל הגוף שלהם יתקלף?

• פותח/ת השרשור
מישהו יודע איך נראה DMT? מזריקים אותו/מעשנים אותו/מסניפים??
לפי הסרטונים שראיתי אומרים שDMT זאת אחת הסאטלות הקטלניות ביותר שיש. מה שמיוחד בו זה שלעומת סמים אחרים שכל הסטלה שחווים היא שינוי חיצוני כיביכול (תשתוש,הזיות,צבעים וכו') אבל DMT נותן סטלה פנימית כאילו בנשמה שלנו, תראו YOUTUBE ראיון עם JOE ROGEN המנחה של הUFC אדם יחסית מוכר בתעשיית הבידור בארה''ב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מישהו יודע איך נראה DMT? מזריקים אותו/מעשנים אותו/מסניפים??
לפי הסרטונים שראיתי אומרים שDMT זאת אחת הסאטלות הקטלניות ביותר שיש. מה שמיוחד בו זה שלעומת סמים אחרים שכל הסטלה שחווים היא שינוי חיצוני כיביכול (תשתוש,הזיות,צבעים וכו') אבל DMT נותן סטלה פנימית כאילו בנשמה שלנו, תראו YOUTUBE ראיון עם JOE ROGEN המנחה של הUFC אדם יחסית מוכר בתעשיית הבידור בארה''ב.

אני מכיר אנשים שהשתמשו, אבל לא בארץ. אפשר לאכול, אפשר גם לעשן. אני לא זוכר אם יש עוד צורות. אחת מהצורות יש לה השפעה מאוד קצרה אולי של כמה שניות. ואני די סגור על זה שזה נראה כמו גבישים, אבקה גבישית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית