ייעוץ מה לעשות עם הפרס?

• פותח/ת השרשור Silvah
  • פורסם בתאריך

Silvah

משתמש מתחיל
162
0
נק' מוניטין:
295
162
0
כבר שני אימונים שאני לא מצליח להעלות משקל... הסטים נראים בערך ככה 5-3-3. פשוט כבד לי.
אני אוכל וישן מספיק - בשאר התרגילים לא עושה רושם שאני עומד להיתקע. כתפיים חלשות? מה לעשות?

אז זה או להגיע למכון עם תיק מלא משקולות קטנות או לגנוב את כל הקולרים ולשים 8 בכל צד? 🤡
אולי ריסט לפני זה?
רלוונטי גם בשבילי ניסיתי לקרוא ולא כל כך הצלחתי.. (האנגלית שלי לא בשמיים) תוכל להסביר לי?

אתה יכול לקנות פלטות כאלה של חצי קילו, בארץ הן לא שכיחות. אתה יכול גם למלא שקים כאלה בחול ולקשור, עם הסוגרים זה סתם סיפור.
בשורה התחתונה, לא כזה מאמין במיקרו-לואדינג כי הפלטות בארץ תמיד אכולות והמוט לא תמיד אותו מוט, ככה שהמשחק הזה של קילו לפה קילו לשם מיותר. תעשה ריסט.

• פותח/ת השרשור
רלוונטי גם בשבילי ניסיתי לקרוא ולא כל כך הצלחתי.. (האנגלית שלי לא בשמיים) תוכל להסביר לי?

בקצרה - אם אין לך פלטות יותר קטנות מ1.25 קילו (במכון שלי אין) תוסיף פחות משקל - דרך הוספת קולרים למוט, לדוגמא.

אתה יכול לקנות פלטות כאלה של חצי קילו, בארץ הן לא שכיחות. אתה יכול גם למלא שקים כאלה בחול ולקשור, עם הסוגרים זה סתם סיפור.
בשורה התחתונה, לא כזה מאמין במיקרו-לואדינג כי הפלטות בארץ תמיד אכולות והמוט לא תמיד אותו מוט, ככה שהמשחק הזה של קילו לפה קילו לשם מיותר. תעשה ריסט.

תודה, אני אלך על ריסט 10%. אם עדיין אתקע אלך על ריסט יותר אגרסיבי כמו שריפטו ממליץ...
מה דעתך על לחיצת חזה בשיפוע במקום פרס?

אני עושה את שניהם והם לא ממש מפריעים אחד לשני, רק לא באותו יום. אבל לא הייתי מחליף פרס לגמרי עם אינקליין, חבל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית