הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון כי אין אהבה בעולם, כמו אהבה של PRRRRRR!

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך

Psycho

משתמש משקיע
7,700
1,709
נק' מוניטין:
13,256
7,700
1,709
הרקולס פ"ת
כי אין אהבה בעולם, כמו אהבה של PRRRRRR! 😍
סגרתי היום 2 PR [כי הסקוואט לא נחשב] לשלשות.
בנץ'- אחרי שיום ראשון סגרתי 87.5 ל4, ואז השלמתי עוד אחד אחרי מנוחה קלה, החלטתי למרות הריצה שהייתה לי היום והכל, לתת 90 ל3,התוצאות:

סוף סוף עברתי את מחסום ה85! ;susss
מתח עם משקל- תוספת של 22.5 קילו ל3 חזרות [לא מחשיב את הרביעית כי לא עליתי עד הסוף], מרוצה מאוד.
שמתי את השרשרת [היא שחורה אז לא ממש רואים] של האופניים שלי, מזל שאני לא ממש שמן ובחיטוב, כי זה בקושי נסגר, לול.
אהה אגב, איזה בילדר גייז קרע את החגורה המעפנה שהייתה לנו, אז השרשרת הייתה סביב הבטן.
לפני שידברו על השרוולים בידיים, שכחתי אותם עוד מהבנץ' facepalm

סקוואט לא נחשב PR, אבל הלך ממש ממש קל, כמו אוויר 😆
נמשיך להשקיע ולהפציץ,
יום טוב, בי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
כל הכבוד על המשקלים. בן כמה אתה?

ואני מסכים עם Moo.
הטכניקה שלך בסדר, אבל יכולת אולי להוציא קצת יותר משקל עם טכניקה טובה יותר.

הטכניקה בבנצ' באמת לא משהו.. צר מדי (וכתוצאה מכך השרירים שאתה צריך לערב יותר מעורבים פחות) וגם העיניים שלך צריכות להיות לפני המוט ולא אחרי.

כמו שאמרו לך כבר על הטכניקה בבנץ אל תזיז את הראש למעלה ולמטה פשוט תמקם אותו באיזה נקודה ואל תזיז ותאחוז טיפה יותר רחב
יפה מאוד

• פותח/ת השרשור
תודה רבה, אני ייקח לצומת ליבי, רק לתקן את הראש ואחיזה יותר רחבה.
בכל מקרה תודה לכולכם, מקווה ללחוץ 100 ל3 בעוד חודש בערך.
*האמ האמ מוניטין* 🤪

תעבור על הסרטונים של ריפ דייב טייט ותראה את ההבדל לאיך שאתה לוחץ

כל הכבוד!! העירו לך כבר על הבנץ', בכל מקרה מה שהכי צרם לי זה שאתה מעלה את הצוואר, כאילו זה יכול לתפוס לך אותו או משהו וזה בכלל לא עוזר לליחצה עצמה להפך...

מוניטין. בהצלחה בהמשך!!

יש צורך בלחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שניתן לחלק שוב מוניטין ל Psyco. בכל מקרה כבוד על הבנץ' 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית