הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של השוקיסט

Try to pull the bar back while deadlifting it might help you complete full deadlift, yes the grip is limiting you, you are using magnesium i hope?
לא הבנתי למה אתה מתכוון למשוך את המוט אחורה... לכיוון הרגליים?
כן, משתמש במגנזיום.

22.9.2013

סקוואט- 155 pr 3x5
פרס- 72.5 1x3-4F ,1X5 ,1X3-4F
בנט אובר- 105 pr 3x5

סקוואט- לא מרוצה מהעומק בחזרות הראשונות (בדרך כלל בראשונה והשניה אני לא שובר ובשאר כן), אני אשים על זה דגם ביום חמישי.
פרס- סט ראשון יצאתי פחות מדי אחורה וכשהורדתי תמוט בחזרה הראשונה הוא נתקע בכלוב והרס לי את כל הסט.
בנט אובר- כל פעם שאני מעלה משקל אני מרגיש שאני עושה יותר צ'יטינג, שוקל לעבור למתח.

מ.ג: 90.000 (לפני אימון)

סט שלישי, חזרה ראשונה אני לא שובר (מה שבדרך כלל קורה לי) ובאחרונה קיצצתי במודע כי הרביעית הייתה מלחמה שמבשרת על כשל בחזרה הבאה.

נערך לאחרונה:
די לזיין במוח, צלם דרך המראה ותראה שבכולם אתה שובר.
תתחיל לעבוד בלי מראה.

24.9.2013

סקוואט התאוששות- 120 3x5
בנצ' פרס- 100 pr 1x4-5F 2X5
דדליפט- 175 pr 1x5

בנצ' ממשיך עם חגורה עד התחרות. שלוש חזרות ראשונות עם עצירה. סט ראשון נחתי יותר מדי בין החזרה הרביעית לחמישית וזה עלה לי בכשל, סט שני ושלישי קשה מאוד אבל העיקר שעלה, מעלה ל102.5.
דדליפט הרבה יותר קל מה172.5 בזכות הרייג' אני מאמין, גם לא הייתה בעיה של אחיזה ואפילו נשארתי שתיים שלוש שניות בנעליה בחזרה האחרונה.

מתחזק בקצב מפחיד.
בדימונה אתה תהיה עד 90 או עד 100?

ד"א התאוששות זה לא 2X5@80% ? (במקרה שלך 125)

מתחזק בקצב מפחיד.

כנראה עד 90.
לגבי הסקוואט התאוששות זה לא מתמטיקה מדוייקת אני עושה לפי ההרגשה, ואל תשכח שזה גם בלי חגורה.

מתחזק בקצב מפחיד.

זה כן, הוא פשוט בל1ט.
לא נהוג לעבור את ה120, לא משנה כמה הסקוואט שלך.
אבל זה לפי הרגשה, אתה יכול לתת גם 100.

מוניטין על ה2 פלטות בנץ'.

סחתיין על ההתקדמות! מתי עברת לסקוואט קל באמצע שבוע (באיזה משקל?)

29.9.2013

סקוואט- 157.5 pr 2x5 1x4-5F
בנצ פרס- 102.5 3x2-3F
דדליפט- 177.5 pr 1x5

סקוואט חוזר על המשקל שוב.
בנצ' על הפנים.
דדליפט קל.

למה חוזר על המשקל שוב בסקוואט?
למה לא? ככה התוכנית בנויה.
לעלג פינות אפשרי במשקלים נמוכים או אם הכשל לא היה עקב חוסר של כח (טכניקה, חוסר ריכוז וכו') אבל פה זה לא אף אחד מהם.
בכל מקרה אם ארגיש "חזק" באותו יום יש מצב שאלך על 160.

למה לא? ככה התוכנית בנויה.
לעלג פינות אפשרי במשקלים נמוכים או אם הכשל לא היה עקב חוסר של כח (טכניקה, חוסר ריכוז וכו') אבל פה זה לא אף אחד מהם.
בכל מקרה אם ארגיש "חזק" באותו יום יש מצב שאלך על 160.
הצלחת 14 חזרות...לא רואה סיבה לחזור על המשקל.. גם די ברור שאם זה רק הסט האחרון כנראה שלא נחת מספיק

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית