Resource icon

לוג של השוקיסט

24.10.13

שבוע 3- עצימות
סקוואט- 160 1x3
בנצ- 100 1x3
דדליפט 180 pr 1x5

הכל הלך טוב, חוץ מזה שיש לי כאבים די חזקים בשורש כף היד כנראה מהירידה המהירה בדדליפט...מקווה שזה שום דבר רציני.

הכאבים בשורש כף היד הם מהזריקה של הדדליפט, כשאתה זורק אתה נשאר עם היד על המוט והיא בולמת את הזעזוע. אני זורק בדיוק כמוך וגם לי יש בדיוק אותם כאבים, אבל זה לא רציני, זה עובר.

התחזקת מאוד מאז התחרות האחרונה!

מאיפה צצו להם ה5 קילו הנוספים האלה אהה?
אתה והשייקים החייתיים שלך... 👏
כן זה השייקים בוודאות! הופתעתי ברמות מהמספר כי הפסקתי לאיזה שלוש שבועות עם השייקים וחזרתי אליהם רק אתמול עקב החרא אימון בחמישי...מסקנה: השייק עושה את העבודה!
הכאבים בשורש כף היד הם מהזריקה של הדדליפט, כשאתה זורק אתה נשאר עם היד על המוט והיא בולמת את הזעזוע. אני זורק בדיוק כמוך וגם לי יש בדיוק אותם כאבים, אבל זה לא רציני, זה עובר.

התחזקת מאוד מאז התחרות האחרונה!
אני יודע שזה מזה, אבל אין מה לעשות אני לא מסוגל להוריד לאט במקלי שיא. וגם ככה כמו שכתבת זה לא רציני...עבר תוך לילה.

כן זה השייקים בוודאות! הופתעתי ברמות מהמספר כי הפסקתי לאיזה שלוש שבועות עם השייקים וחזרתי אליהם רק אתמול עקב החרא אימון בחמישי...מסקנה: השייק עושה את העבודה!
אני יודע שזה מזה, אבל אין מה לעשות אני לא מסוגל להוריד לאט במקלי שיא. וגם ככה כמו שכתבת זה לא רציני...עבר תוך לילה.
אני לא מסוגל להוריד את המוט לאט בכל משקל. זה הרגל של התנועה, ותכלס אז מה אם כואב, מה אנחנו ילדות? 😛

באמת התקדמות מטורפת זה נירא כאילו אתה לא מתקשה בכלל , כל הזמן אתה מתקדם בסקוואט לפי התכנון בלי כשלים בכלל , מקנא1 ומוניטין!

שמע אני בעד לשלוח את אחד השייקים שלך לבדיק!ת מעבדה
מקנא1

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית