הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של השוקיסט

שמע הדדליפט שלי לא כזה כבד אז אני לא בא ממקום של יכולת לתת לך הערות לשיפור.
אבל כשאתה עושה דד, אתה מביא את הניתוק במכה כזאת מהריצפה, ואני רואה על הגוף שלך שזה מקשה, תנסה לעשות את זה חלק.
זה שכל השרירים מכווצים בלי המכה הזאת.

חזרתי להתאמן לפני שבוע אחרי חמישה חודשים.
שברתי לפני חודש וחצי את שורש כף היד, אז בינתיים אני מתקדם ממש לאט בלחיצות כדי לא להעמיס יותר מדי, ודדליפט לא יהיה בכלל בזמן הקרוב.
לא עושה תוכנית מוגדרת מן הסתם, משהו בסגנון ss בעיקר לסקוואט כדי להחזיר טיפה משקל.

אימון מאתמול, אימון רביעי מהחזרה.
סקוואט- 110 ק"ג 2x5 1x3 קפצתי מעל הפופיק, הרגשתי שאני עומד להיכשל, חוזר על המשקל אימון הבא.
בנצ'- 50 ק"ג 3x5

משקל גוף: 86 ק"ג
היקף מותן: 91 ס"מ

הסקוואט גם עושה לי בעיה שאני מכיר מהעבר, אני מרגיש כאב במפשעה בתחתית התנועה, אני מנסה לטפל בזה, אם מישהו מכיר דבר כזה אשמח לעזרה.

חזרתי להתאמן לפני שבוע אחרי חמישה חודשים.
שברתי לפני חודש וחצי את שורש כף היד, אז בינתיים אני מתקדם ממש לאט בלחיצות כדי לא להעמיס יותר מדי, ודדליפט לא יהיה בכלל בזמן הקרוב.
לא עושה תוכנית מוגדרת מן הסתם, משהו בסגנון ss בעיקר לסקוואט כדי להחזיר טיפה משקל.

אימון מאתמול, אימון רביעי מהחזרה.
סקוואט- 110 ק"ג 2x5 1x3 קפצתי מעל הפופיק, הרגשתי שאני עומד להיכשל, חוזר על המשקל אימון הבא.
בנצ'- 50 ק"ג 3x5

משקל גוף: 86 ק"ג
היקף מותן: 91 ס"מ

הסקוואט גם עושה לי בעיה שאני מכיר מהעבר, אני מרגיש כאב במפשעה בתחתית התנועה, אני מנסה לטפל בזה, אם מישהו מכיר דבר כזה אשמח לעזרה.
חוזר לכפס?

קודם כל שמח שאתה חוזר !
דבר שני לגביי הכאבים לדעתי תנסה לעמוד מאט צר יותר כנראה המקרביים עובדים חזק מידי תנסה טיפה להצר תעמידה ותשים וולטרן ולאט לאט
תרחיב את העמידה ..

קודם כל שמח שאתה חוזר !
דבר שני לגביי הכאבים לדעתי תנסה לעמוד מאט צר יותר כנראה המקרביים עובדים חזק מידי תנסה טיפה להצר תעמידה ותשים וולטרן ולאט לאט
תרחיב את העמידה ..
תודה, הצרת העמידה בהחלט גורמת לפחות כאב, אנסה אימון הבא.

כרגע אני די שם זין על תזונה, אוכל מה שבא לי מתי שבא לי (בעיקר זבל). כשאחזור ברצינות יותר בקרוב אחזור למסה יחסית נקיה.

הוקיסט שוקיסט עדכן/ה את הלוג ״לוג של השוקיסט״:

עדכון לוג: 02/06/15

אתמול עשיתי קיבלתי עיסוי לרגליים במטרה למנוע את הכאבים במפשעה, בינתיים מוקדם לדעת אם זה עוזר.

אימון מהיום
סקוואט- 120 3x5 ממשיך להתקדם כרגע ללא חגורה ושרוולים, ממתקדם ב2.5 מאימון לאימון.
בנצ'- 70 3x5 גם מתקדם ב2.5.
דדליפט- 100 1x5 אימון הבא 110.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית