סלח לי,מי אתה?מישהו קרא לי?
אייזק יאח אני ואתה מטרילים את מאיה כל התחרות
ואם כבר,תטריל את הלוג שלי,לא של אחרים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סלח לי,מי אתה?מישהו קרא לי?
אייזק יאח אני ואתה מטרילים את מאיה כל התחרות
😍סלח לי,מי אתה?
ואם כבר,תטריל את הלוג שלי,לא של אחרים
אני שוקל ללכת דווקא בגלל הפסיכו, זה ינקה לי את הראש ויגרום לי להיות יותר חד ביום שלמחרת!לא נראה לי שאני אבוא למרות שממש בא לי,בגלל הפסיכומטרי שיש לי יום אחרי, הוא מבחן שצריך להגיע מאוד חד, ואני בטוח שאם אני אבוא גם רק בתור צופה זה הדבר היחיד שאני אחשוב עליו כי אני כל כך אוהב את הספורט הזה. ולא שווה לי לסכן שלושה חודשים של קריעת תחת למבחן הארור הזה.
אימון גורם לי לנקות את הראש, תחרות ממש לא, בטח שלא השתתפות בה. אבל אימון שמור לישר אחרי המבחן אז אי אפשר להתאמן יום לפני 👎אני שוקל ללכת דווקא בגלל הפסיכו, זה ינקה לי את הראש ויגרום לי להיות יותר חד ביום שלמחרת!
אני בא בתור צופה..כמובן שלא להתחרות. אבל להיות ליד אנשים טובים אני חושב שיעשה לי רק טוב לפני המבחןאימון גורם לי לנקות את הראש, תחרות ממש לא, בטח שלא השתתפות בה. אבל אימון שמור לישר אחרי המבחן אז אי אפשר להתאמן יום לפני 👎
חשבתי זה בגלל הALIKK1998אני שוקל ללכת דווקא בגלל הפסיכו, זה ינקה לי את הראש ויגרום לי להיות יותר חד ביום שלמחרת!
אני יודע שבתור צופה, לא חשבתי שאתה מתחרה. אבל בינתיים נראה לי אין לך איך להגיע כי אני רואה ששי מחפש הסעה, תוהה1אני בא בתור צופה..כמובן שלא להתחרות. אבל להיות ליד אנשים טובים אני חושב שיעשה לי רק טוב לפני המבחן
אני מגיע כנראה בתחבורה ציבוריתאני יודע שבתור צופה, לא חשבתי שאתה מתחרה. אבל בינתיים נראה לי אין לך איך להגיע כי אני רואה ששי מחפש הסעה, תוהה1
מקריב3אני מגיע כנראה בתחבורה ציבורית
אם אתה רוצה לאסוף אותי אני אשמחמקריב3
איפה דר בכל הסיפור הזה? לא יודע אם הוא מתחרה אבל הוא בטוח מגיע...אם אתה רוצה לאסוף אותי אני אשמח
😃
דר כנראה הולך בצהריים, אני רוצה לבוא בבוקראיפה דר בכל הסיפור הזה? לא יודע אם הוא מתחרה אבל הוא בטוח מגיע...
מה אתה עושה צחוק? בלי לפגוע בקלים, אבל אם בתור צופה אז רק לכבדים.דר כנראה הולך בצהריים, אני רוצה לבוא בבוקר
הרבה אנשים טובים נמצאים בבוקר, אשמח לראות אותםמה אתה עושה צחוק? בלי לפגוע בקלים, אבל אם בתור צופה אז רק לכבדים.
חוץ מרן ואח שלו לא עולה לי אף מתחרה מתחת לעד 90 שהוא מעל גיל 18 אז מן הסתם בלי קשר לכמה הם מרימים יש פחות חיבור בהיותי בן 23.הרבה אנשים טובים נמצאים בבוקר, אשמח לראות אותם
😍בגלל הפסיכו
בנצ' 95 1x4
פרס 60 1x5
מתח רחב 3x5
מתח צר הפוך 3x5
יד קידמית
מ.ג:79.4 פעם אחרונה ששקלתי שבעים ו.. היה לפני שלוש שנים בערך
מחר העמסה.
עוד שבועיים לסוף, שיעבור מהר.
אז סיימתי את החיטוב, אחת הסיבות שהקדמתי את הסיום במעט היא שאני רוצה לעשות אימון סינגלים יום-יומיים לפני הטיסה, שהכי משמעותי בו הוא ללכת על 220 דדליפט שזה שיא לסינגל מהתחרות לפני שנה. אז אני עושה שבוע-שבועיים ניטרלי עכשיו ואז כמה ימים של פלוס קלורי קטן.
אימון היום
בנצ'- 92.5 1x5
פרס- 60 1x5
דדליפט- 175 1x5
מתח רחב
מתח צר
בייספס
מ.ג בגרייט שייפ כפר סבא (בדרך כלל אני נשקל ברעננה)- 77.7 😱 כנראה המשקל ברעננה מזיף למעלה.
הדדליפט היה הרבה יותר קשה ממה שחשבתי, היום אני רחוק מיכולת לתת 220...
ניפגש עוד שנה בעד 100 😉קידומת 6X מעולם לא הייתה קרוב כל כך...