הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

לוג של השוקיסט

כל הכבוד !
כמה עלית במשקל מאז סוף החיטוב והאם ישר אחרי הנייטרלי התחלת להעמיס אוכל לפי ההרגשה ?

עליתי בערך בערך שלוש קילו מסוף חיטוב.
אחרי הנייטרלי לא שיניתי בצורה דרסטית את התפריט בעיקר עברתי לאכול לחם לבן רגיל במקום לחם קל, הוספתי עוד חמש פרוסות ובעיקר חזרתי לשתות חלב שאותו אני מעלה בהדרגה. יש לי עוד בערך 7 קילו לעלות עד התחרות ככה שאין לי מה לפחד לעלות משקל אבל גם אין סיבה סתם להעמיס ולעלות בשומן.

לא נורא, אתה תתרגל, צריך לדעת לתזמן את הארוחות כמגיעים לשלב של חגורה באימונים.
לגבי הפרס, המלצה שלי, תתקתק 3 חזרות ראשונות בנשימה אחת, אצלי במידה ואני לא עושה את ה3 הראשונות בנשימה אחת, אני לא סוגר חמישייה.
ודבר אחרון, תקפיד על יציבות של הברכיים בסקוואט.
כל הכבוד, מתקדם מצויין boxxx

12.8.2013

סקוואט- 135 3x5
בנצ' פרס עם עצירה- 85 3x5
דדליפט- 145 1x5

סקוואט הלך מצויין.
בנצ' פרס נסגרתי על הטכניקה שאני ארוץ איתה כנראה לפחות עד התחרות.
דדליפט סוף סוף אני מרוצה מהטכניקה, יחסית כבד אבל ממשיך להתקדם בחמישיות.

מתחיל ב-1:12

איזה מוזיקה קסומה
סירטון של 2 דקות ואני חושב שיש לי שבץ איך זה קורה שמכל סירטון שלך אני לומד משהו חדש ?
ב1:50 מצד שמאל אפשר לראות ביצוע מושלם של סקוואט

איזה מוזיקה קסומה
סירטון של 2 דקות ואני חושב שיש לי שבץ איך זה קורה שמכל סירטון שלך אני לומד משהו חדש ?
ב1:50 מצד שמאל אפשר לראות ביצוע מושלם של סקוואט

חחחח ככה זה חדר כושר של קוקסינלים! אבל אל תדאג באוזניות דיסטרבד בפול ווליום.

מצויין, קצת יותר רייג' ועצבים וה150 יעוף מהר.
PR, מחכה1

15.8.2013

סקוואט- 137.5 3x5
פרס- 62.5 3x5
בנט אובר- 85 3x5

סקוואט ופרס הלכו מצויין.
בנוגע לבנט אובר הוא עצמו היה קליל אבל קרה משהו שהתלבטתי האם לכתוב פה או לא אבל החלטתי שכן כדי שאם מישהו במקרה ירצה לעשות שם מנוי ידע שלא בטוח שהחדר כושר הזה מתאים לו.
טוב אז מה שקרה זה ככה, היו לי אילוצים להתאמן בתשע בבוקר, שעה שבחיים לא הייתי בחדר כושר וספק אם האנשים שם שמתאמנים בשעה כזו רגילים לראות בנאדם שלא עושה אירובי.

כפי שאפשר לשמוע בסוף הסרטון של הסט הראשון איזה זקנה העירה לי שהרצפה עומדת להתמוטט בגללי אז עניתי לה בחצי רצינות חצי ציניות שאני מפיל גם 160 קילו ולא קורה כלום. חזרתי לאוזניות ממשיך לסט השני, אחרי שאני מסיים אותו בא אליי איזה זקן ואומר לי שאני עושה מלא רעש ומפריע לכולם. עניתי לו שזאת לא ספריה שאני אמור לשמור על שקט (פה כבר הכל התחיל להיות בטון של עצבים כי הבנתי שהם באים ממש לתקוף אותי על זה שאני מפריע לכולם). אז קיצר שמתי עליו זין הוא קרא למנהל שבמקרה היה שם, המנהל אמר לי שאני לא יכול להפיל את הפאקינג 85 קילו כי הרצפה יכולה להתוטט מזה, עניתי לו שאני לא מבין איזה מין חדר כושר זה שאני לא יכול להרים 85 קילו? אז הוא ענה לי שאני יכול לעשות גם 200 קילו בבנצ' פרס אבל לא להפיל משקל על הרצפה, ושזה מכון שלא מיועד לקרוספיט ובאדי בילדינג אלא לאנשים רגילים שבאים להתחטב. קיצר הוא אמר לי אם אתה עושה דדליפט אתה לא שייך לכאן ואתה צריך לעזוב את החדר כושר, סיימתי את הסט האחרון והלכתי הביתה בידיעה שאין לי שום רצון לחזור למכון קוקסינלים הזה (שגם ככה חשבתי לעזוב שם כי הציוד בו חרא ממש, הפלטות של ה20 שוקלות שונה אחת מהשניה בהפרש של עד קילו)
כמובן שלא כתבתי את כל הוויכוח שהלך שם כי הוא נמשך איזה רבע שעה אבל זה התמצית שלו.

נערך לאחרונה:
15.8.2013

סקוואט- 137.5 3x5
פרס- 62.5 3x5
בנט אובר- 85 3x5

סקוואט ופרס הלכו מצויין.
בנוגע לבנט אובר הוא עצמו היה קליל אבל קרה משהו שהתלבטתי האם לכתוב פה או לא אבל החלטתי שכן כדי שאם מישהו במקרה ירצה לעשות שם מנוי ידע שלא בטוח שהחדר כושר הזה מתאים לו.
טוב אז מה שקרה זה ככה, היו לי אילוצים להתאמן בתשע בבוקר, שעה שבחיים לא הייתי בחדר כושר וספק אם האנשים שם שמתאמנים בשעה כזו רגילים לראות בנאדם שלא עושה אירובי.

כפי שאפשר לשמוע בסוף הסרטון של הסט הראשון איזה זקנה העירה לי שהרצפה עומדת להתמוטט בגללי אז עניתי לה בחצי רצינות חצי ציניות שאני מפיל גם 160 קילו ולא קורה כלום. חזרתי לאוזניות ממשיך לסט השני, אחרי שאני מסיים אותו בא אליי איזה זקן ואומר לי שאני עושה מלא רעש ומפריע לכולם. עניתי לו שזאת לא ספריה שאני אמור לשמור על שקט (פה כבר הכל התחיל להיות בטון של עצבים כי הבנתי שהם באים ממש לתקוף אותי על זה שאני מפריע לכולם). אז קיצר שמתי עליו זין הוא קרא למנהל שבמקרה היה שם, המנהל אמר לי שאני לא יכול להפיל את הפאקינג 85 קילו כי הרצפה יכולה להתוטט מזה, עניתי לו שאני לא מבין איזה מין חדר כושר זה שאני לא יכול להרים 85 קילו? אז הוא ענה לי שאני יכול לעשות גם 200 קילו בבנצ' פרס אבל לא להפיל משקל על הרצפה, ושזה מכון שלא מיועד לקרוספיט ובאדי בילדינג אלא לאנשים רגילים שבאים להתחטב. קיצר הוא אמר לי אם אתה עושה דדליפט אתה לא שייך לכאן ואתה צריך לעזוב את החדר כושר, סיימתי את הסט האחרון והלכתי הביתה בידיעה שאין לי שום רצון לחזור למכון קוקסינלים הזה (שגם ככה חשבתי לעזוב שם כי הציוד בו חרא ממש, הפלטות של ה20 שוקלות שונה אחת מהשניה בהפרש של עד קילו)
כמובן שלא כתבתי את כל הוויכוח שהלך שם כי הוא נמשך איזה רבע שעה אבל זה התמצית שלו.

אני לא בטוח שבכלל מותר לו.. אם לא כתוב בתקנון של החדר כושר או משהו כזה שהוא נועד רק ללהתחטב כמו שהוא אמר אתה לא חייב להקשיב לו, אתה משלם לו בשביל להיות שם, מותר לך לעשות מה שבזין שלך, כל עוד אתה לא הורס ציוד (שיביא הוכחה ש 85 קילו דופקים את הרצפה שלו)

"הגיוני שהקומה תתמוטט מ-200 ק"ג דדליפט, אבל לא מ-40 בחורות שקופצות בו זמנית ממדרגה בשיעור זומבה?"
**קרדיט לדוקטור.

לא האמנתי שיש מכון של יותר קוקסינילים מהקאנטרי בערד עד שקראתי על המקרה שלך
יש עוד מכונים בטח באזור שאתה גר לא?

לא הולך להתעסק עם תביעה כי אין זמן וכסף לזה.
יש לי הרבה מכונים באיזור שטיפה יותר רחוקים אבל עם ציוד יותר טוב ככה שאין לי בעיה לעבור והוא גם ככה רצה לבטל לי את המנוי כבר אתמול ולהחזיר לי את הכסף. בכל מקרה מחר אימון ניסיון בגרייט שייפ בכפר סבא נראה איך יהיה שם. 17.8.2013

אימון ניסיון בגרייט שייפ כפר סבא
סקוואט- 140 3x5
בנצ' פרס- 87.5 3x5
דדליפט- 150 1x5

הכל היה קל.
הסקוואט אמור להיות pr אבל שקלתי את הפלטות בסוף האימון והן היו רק 19.4 ובמכון הרגיל הן 20.4 לפחות אז אני לא מחשיב את זה כpr וגם חוזר על כל המשקלים במכון הרגיל.

סט אחרון, הרגשתי שזה יותר מדי קל להיות באמת 140.

נערך לאחרונה:
20.7.2013

סקוואט- 100 3x5
בנצ' פרס- 60 3x5 עצירה כל חזרה
דדליפט- 115 1x5

מ.ג סוף אימון- 80.7

טכניקה

משום מה הפלאפון קקי שלי החליט לא לעשות פוקוס אז חרא איכות

למה אתה ממהר כל כך להוריד את המוט חזרה לרצפה בדדליפט? זה נראה כאילו שאתה מוותר על הפשיטה של הגו בסוף... הכל שם כל כך מהר שקשה להבין

למה אתה ממהר כל כך להוריד את המוט חזרה לרצפה בדדליפט? זה נראה כאילו שאתה מוותר על הפשיטה של הגו בסוף... הכל שם כל כך מהר שקשה להבין

אין לי מושג על מה אתה מדבר כל החזרות נעלתי בוודאות ורואים את זה.
למה זה מהיר כל כך? לא יודע אם שמת לב אבל 50 קילו פחות מהשיא שלי, מה אתה מצפה שאני אתקשה בזה?
ובכללי למה בכלל לקחת לדוגמא דווקא את הדדלפיט הקליל הזה שהיה בכלל לפני חודש ולא אחד מהימים האחרונים?

יפה מאוד ! מחכה ל140 (אמיתי) באימון הבא !
נ.ב על כמה קלוריות אתה כבר(וכמה ה+ קלורי) ? ואתה עושה HB?

נערך לאחרונה:
אין לי מושג על מה אתה מדבר כל החזרות נעלתי בוודאות ורואים את זה.
למה זה מהיר כל כך? לא יודע אם שמת לב אבל 50 קילו פחות מהשיא שלי, מה אתה מצפה שאני אתקשה בזה?
ובכללי למה בכלל לקחת לדוגמא דווקא את הדדלפיט הקליל הזה שהיה בכלל לפני חודש ולא אחד מהימים האחרונים?
טעות שלי הסתכלתי על משהו לא מעודכן בכלל עכשיו ראיתי את ה-145 וזה באמת נראה יותר טוב... למרות שלדעתי עדיין יש חזרות שאתה לא נועל עד הסוף אבל זה לא כל כך קריטי... בכל מקרה יפה מאוד ובהצלחה!

טעות שלי הסתכלתי על משהו לא מעודכן בכלל עכשיו ראיתי את ה-145 וזה באמת נראה יותר טוב... למרות שלדעתי עדיין יש חזרות שאתה לא נועל עד הסוף אבל זה לא כל כך קריטי... בכל מקרה יפה מאוד ובהצלחה!
הכל ננעל חוקית (נעילה של הברך והאגן יחד), אין צורך להגיע להייפראקסטנשיין מיותר.

יפה מאוד ! מחכה ל140 (אמיתי) באימון הבא !
נ.ב על כמה קלוריות אתה כבר(וכמה ה+ קלורי) ? ואתה עושה HB?

תודה.
נשארתי בינתיים על אותו דבר מתחילת מאסה, לגבי כמה אין לי מושג אני לא מחשב את זה במאסה.
אני דואג לאכול לפחות פי 2 גרם חלבון ואוכל כמות שתספיק לי להתקדם אבל בלי סתם לעלות בשומן.
low bar.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית