הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של השוקיסט

הוסיפו פרקט לראק?!
לא מבין למה אתה בכלל מתייחס אליהם, שהייתי במכון הזה בזמנו הייתי מרים משקלים ממש דומים ואפחד לא אמר לי כלום.
כן יש פרקט לראק ממש נוח ככה. מתי הייתה שם? אני כבר כמעט שנה שם.
ואני לא מתייחס שם לאפאחד המנהל הוא זה שבא אליי ועושה לי בעיות ועדיין אני שם עליו זין ומצדי שהמכון יקרוס.

19.8.2013

סקוואט- 140 pr 3x5
פרס- 65 pr 3x5
בנט אובר- 87.5 3x5

אימון קטלני הpr הקודם בסקוואט מלפני 5 חודשים ובפרס מלפני חצי שנה ככה שזה הרבה יותר מסתם עוד pr ב-ss.
בנט אובר קליל.

מ.ג: 85.200 (לפני אימון)

תודה אחי.

תגיד איפה קנית את החגורה וכמה עלתה?

איביי 180 שקל כולל משלוח אם אני זוכר נכון, אם אין לך תקציב לאינזר ממליץ בחום על החגורה הזאת עושה את העבודה לא רע בכלל.

איביי 180 שקל כולל משלוח אם אני זוכר נכון, אם אין לך תקציב לאינזר ממליץ בחום על החגורה הזאת עושה את העבודה לא רע בכלל.
ואללה לא היו לך בעיות איתה? ומה השם שלה בדיוק?

אתה יודע אבזם מתפרק דברים בסגנון... אבל אם אתה אומר שלא היו בעיות אז סבבה

לשום כלום מהפורום הייתה חגורה של אותה חברה טיפה שונה (לפי דעתי הסוג הזה היה פחות איכותי משלי) ונשבר לו האבזם שהוא הידק אותה אבל לי עדיין לא הייתה שום בעיה איתה ואני איתה יותר מחצי שנה. 22.8.2013

סקוואט- 142.5 pr 3x5
בנצ' פרס עם עצירה- 87.5 3x5
דדליפט- 150 1x5

סקוואט ובנצ' קשים.
דדליפט קל אבל לא מרוצה מהטכניקה, גב תחתון מתעגל, אני יודע שזה לא חמור אבל אני לא רוצה לעלות משקל כי אם זה קורה שזה קל לי זה אומר שיש בעיה בטניקה והיא רק תחמיר כשאני יעלה משקל. @SmokingSnake@ Beast and cheat אני מעריך מאוד את הדעה שלכם ואני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי לתקן את הבעיה.

נערך לאחרונה:
24.8.2013

סקוואט- 145 pr 2x5 1x4F
פרס- 67.5 pr 3x5
בנט אובר- 90 3x5

הכשל בסקוואט היה נטו כח אז נשאר באותו משקל אימון הבא. כאות תודה על הציוד "המעולה" של החדר כושר חידשתי אותו במוט עקום :(
פרס הלך מעולה, חזרה אחרונה הייתה ממש על הקשקש אבל נסגר כמו גדול.
בנט אובר קל.

מ.ג: 87.100 (לפני אימון) לפי קצב העליה אני אתחרה בעד 100 ולא עד 90 כמו שתכננתי.

נערך לאחרונה:
לשום כלום מהפורום הייתה חגורה של אותה חברה טיפה שונה (לפי דעתי הסוג הזה היה פחות איכותי משלי) ונשבר לו האבזם שהוא הידק אותה אבל לי עדיין לא הייתה שום בעיה איתה ואני איתה יותר מחצי שנה. 22.8.2013

סקוואט- 142.5 pr 3x5
בנצ' פרס עם עצירה- 87.5 3x5
דדליפט- 150 1x5

סקוואט ובנצ' קשים.
דדליפט קל אבל לא מרוצה מהטכניקה, גב תחתון מתעגל, אני יודע שזה לא חמור אבל אני לא רוצה לעלות משקל כי אם זה קורה שזה קל לי זה אומר שיש בעיה בטניקה והיא רק תחמיר כשאני יעלה משקל. @SmokingSnake@ Beast and cheat אני מעריך מאוד את הדעה שלכם ואני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי לתקן את הבעיה.

הפצצת בסקוואט אחי אחלה זה סט...
בדדליפט, לי עוזר בזמן הסטים הכבדים כשאני חושב על שלוש דברים - 1. להחזיק כמה שיותר חזק את האוויר בבטן 2. להוציא חזה. 3. להוציא ישבן החוצה. זה אולי ברור שצריך לעשות את זה, אבל לפעמים בגלל שהסט כבד נוטים לשכוח את המרכיבים האלה ולהתרכז בבעיה עצמה (אוף, הגב שלי מתעגל) במקום בפתרון של הבעיה... בקיצור תנסה להיות יותר מרוכז אולי זה יעזור

ד"א
הזמנתי את החגורה .. אני יתחיל להשתמש בה ממש בקרוב (180*5) עד עכשיו השתמשתי בלי...

[quote="shahar18], אני יתחיל להשתמש בה ממש בקרוב (180*5) עד עכשיו השתמשתי בלי...[/quote]
חוב לראק

[quote="shahar18], אני יתחיל להשתמש בה ממש בקרוב (180*5) עד עכשיו השתמשתי בלי...
חוב לראק[/quote]
אני לא מעלה סרטונים אם תרצה אני יוכל לשלוח לך בהודעה פרטית אם זה מה שיעשה לך את השבוע... וזה יהיה רק שהחגורה תגיע 9-10 ימי עבודה אז כנראה עוד שבועיים לפחות...

אנחנו בלוג אימונים, ה"לימבו" של חובות לראק.
אגב, החתול שלי עושה 270 ק"ג סקוואט לחזרות וקוראים לו "חתול הלילה".

אני לא מעלה סרטונים אם תרצה אני יוכל לשלוח לך בהודעה פרטית אם זה מה שיעשה לך את השבוע... וזה יהיה רק שהחגורה תגיע 9-10 ימי עבודה אז כנראה עוד שבועיים לפחות...

זה חוק הפורום, אם לא תעלה (לא בפרטי) כנראה תקבל באן.

נערך לאחרונה:
זה חוק הפורום, אם לא תעלה (לא בפרטי) כנראה תקבל באן.

הוא יכול גם פשוט לכתוב שהוא לוקח את דבריו חזרה והוא לא מצליח להרים 60 ק"ג מהרצפה עם כפפות, נעלי ספורט ושייק חלבון ביד שמאל, לא חייבים ישר באן 😃

אנחנו בלוג אימונים, ה"לימבו" של חובות לראק.
אגב, החתול שלי עושה 270 ק"ג סקוואט לחזרות וקוראים לו "חתול הלילה".
נראה לי הגיוני שהחוק הזה לא יהיה תקף רק אם זה הלוג של אותו בנאדם.

נראה לי הגיוני שהחוק הזה לא יהיה תקף רק אם זה הלוג של אותו בנאדם.

כן, זו הייתה כוונת המשורר, אבל זה תחום אפור.

יכול להיות ששחר לא היה רושם את משקלי העבודה אם הוא היה חושב שזה יגרור חוב לראק.

כן, זו הייתה כוונת המשורר, אבל זה תחום אפור.

יכול להיות ששחר לא היה רושם את משקלי העבודה אם הוא היה חושב שזה יגרור חוב לראק.
אני לא מעלה סרטונים מסיבות אישיות גם אם הייתי רוצה אני לא יכול, אם מישהו רוצה לשאול למה הוא יכול לשאול בהודעה פרטית. פירסמתי את המשקל עבודה לא כדי להתרברב אלא בהקשר של החגורה. אם מישהו רוצה שאני ישלח לו בהודעה פרטית סרטון שיבקש. איך אנשים אוהבים להתפס פה על שטויות... מי ישמע 180 קילו ל-5 חזרות בדדליפט... ממש שיא עולם

אני לא מעלה סרטונים מסיבות אישיות גם אם הייתי רוצה אני לא יכול, אם מישהו רוצה לשאול למה הוא יכול לשאול בהודעה פרטית. פירסמתי את המשקל עבודה לא כדי להתרברב אלא בהקשר של החגורה. אם מישהו רוצה שאני ישלח לו בהודעה פרטית סרטון שיבקש. איך אנשים אוהבים להתפס פה על שטויות... מי ישמע 180 קילו ל-5 חזרות בדדליפט... ממש שיא עולם
סבבה אחי, לא היה בקטע אישי, פשוט תדע לפעם הבאה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית