הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של השוקיסט

יש דדליפט אחד והוא באימון b.
בקשר לבנצ' אני אחשוב על זה, יש מצב שאעבור למתכונת כזאת.

אבכו אומר פירמידה כמו בסקוואט. אגב מי שלא עושה בנט אובר צריך לשקול לטעמי לעבוד בדדליפט כמו בסקוואט שלוש פעמים בשבוע. אני חושב שאני אנסה את זה.

אבכו אומר פירמידה כמו בסקוואט. אגב מי שלא עושה בנט אובר צריך לשקול לטעמי לעבוד בדדליפט כמו בסקוואט שלוש פעמים בשבוע. אני חושב שאני אנסה את זה.
לא הוא לא, הוא כתב פרמידה כמו בתוכנית המקורית. 10.12.13

שבוע 1- אימון 2
סקוואט- 120 2x5
פרס- 65 1x5
דדליפט- 180 1x5

מצחיק שדווקא הסקוואט היה הכי קשה, כנראה בגלל שלוקח יותר זמן להתאושש בחיטוב.

מ.ג: 91.7

עידכון מהיום- חודש וחמישה ימים בחיטוב
מ.ג התחלתי: 97
מ.ג נוכחי: 89
היקף טבור התחלתי: 97
היקף טבור נוכחי: 90

אימון מהיום
סקוואט- 155 1x5
בנצ'- 97.5 1x5
בנט אובר- 105 1x5

סה"כ החיטוב הולך טוב, מבחינת כח בסקוואט הכי נחלשתי, בפרס הכי פחות ובבנצ' ודדליפט ככה ככה.

נערך לאחרונה:
9.1.14

אימון אחרי 12 שעות עבודה על הרגליים 😵
סקוואט- 155 1x3
בנצ'- 100 1x3
בנט אובר- 105 1x3

מ.ג: 87.5
מטרה: להגיע ל80 תוך מקסימום חודשיים.

19.1.14

מ.ג: 86.25 קג

סקוואט- 150 1x5 עשיתי ריסט מ155 במטרה לבדוק חזרה לעמידה רגילה (מרחבה) נראה שאני יותר חזק ברגילה, לכן אני כרגע אמשיך בה.
בנצ'- יש מתיחת שריר בחזה לכן פימפתי משקל קל, אם הכאב לא יעבור עד חמישי אפסיק לגמרי בנצ'.
בנט אובר- 100 1x5
פימפום יד קידמית

9.1.14

אימון אחרי 12 שעות עבודה על הרגליים 😵
סקוואט- 155 1x3
בנצ'- 100 1x3
בנט אובר- 105 1x3

מ.ג: 87.5
מטרה: להגיע ל80 תוך מקסימום חודשיים.

לרדת יותר מ-2 ק"ג בחודש זה בדרך כלל אומר לאבד מסת שריר.. חצי קילו בשבוע זה טוב לא צריך יותר מזה.. לדעתי לפחות

לרדת יותר מ-2 ק"ג בחודש זה בדרך כלל אומר לאבד מסת שריר.. חצי קילו בשבוע זה טוב לא צריך יותר מזה.. לדעתי לפחות
יש לך מאמר שאתה מסתמך עליו?
אני בדעה של עד קילו בשבוע זה בסדר גמור, ותכלס ירדתי כבר 11-12 קג ב50 ימים ואני לא רואה שירדתי בשריר כמעט אם בכלל וגם לא נחלשתי מי יודע מה.

אתה מדבר פה על גירעון של בערך 1100 קלוריות ליום, זה המון.
תשמע אין לזה משוואה מדויקת .
מהניסיון שלי בתחילת החיטוב יורדים הרבה יותר מחצי קילו בשבוע (משהו כמו 1.5-2) זה לא שאתה על גרעון גבוה זה בעיקר נוזלים שאתה מאבד מהקיצוץ מ- ה+ הקלורי הגבוה של סוף המאסה . אז זה לא הגרעון...

תשמע אין לזה משוואה מדויקת .
מהניסיון שלי בתחילת החיטוב יורדים הרבה יותר מחצי קילו בשבוע (משהו כמו 1.5-2) זה לא שאתה על גרעון גבוה זה בעיקר נוזלים שאתה מאבד מהקיצוץ מ- ה+ הקלורי הגבוה של סוף המאסה . אז זה לא הגרעון...
לא דיברתי על הנוזלים שיורדים בהתחלה. אתה דיברת על ירידה של קילו בשבוע שלדעתך היא טובה, ברור שאני לא מתכוון לשכלול של ה-2-3 קילו שיורדים בשבוע-שבועיים הראשונים. (או יותר, זה לא כל כך משנה לדיון)... ירידה של קילו בשבוע (לאחר ירידה של נוזלים), זה יותר מ-1000 קלוריות גרעון.
הגיוני לרדת 7-8 קילו בחודשיים הראשונים, אבל לרדת 8 קילו בחודשיים שהם לא הראשונים, זה יותר מדי. זה לא שהוא שוקל 150 קילו והמטרה היחידה שלו זה לרדת במשקל.. הוא מנסה לשמור על כמה שיותר מסת שריר

אני לא יודע כמה זמן הוא בחיטוב אבל אתה צודק , אחרי שבועיים זה הרבה לרדת קילו בחודש אבל כל עוד הוא לא בגרעון גבוה והוא כן יורד את הקילו השבוע אני אישית לא רואה פה בעיה.

אתה מדבר פה על גירעון של בערך 1100 קלוריות ליום, זה המון.
אפילו לא קרוב, אני אוכל 2100 קלוריות ביום, ההוצאה משתנה מיום ליום כמובן תלוי באירובי אבל לפי המחשבונים ביום רגיל (ללא אירובי) אני מוציא בין 2200 ל2400 ביום (תלוי לאיזה מחשבון מאמינים). ככה שגם אם אני נגיד מוציא 700 קלוריות בשעה אירובי אני עדיין לא מגיע למה שרשמת. 21.1.14

כרגיל ביום שלישי אימון אחרי 13 שעות עבודה
מ.ג: 85.3 ק"ג

סקוואט התאוששות- 110 2x5
פרס- 70 1x2-3F
52.5x8 עושה ריסט ל65
דדליפט- 150 1x5 לא קרוב לrm5 הנוכחי שלי אבל בתנאים הנוכחים שאני עובד 13 שעות בחיטוב מעדיף לעבוד בטכניקה מושלמת ולא לקחת סיכון מיותר לפציעה.

נערך לאחרונה:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית