הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של השוקיסט

אז איך תתקדם ככה ?
אתה עושה את זה בקליל ? יעני לא תחרותי ?
ולאן החופשה תזכיר לי
אני מאמין שלפחות עד שמגיעים למתאמן בינוני אין מה לדבר על גישה כזאת, צריך לדחוף אוכל בכמויות ולא לפחוד טיפה להשמין, גם פה לא להגזים יותר מדי, לא צריך להגיע ל25 אחוז שומן ומעלה וכמובן אוכל איכותי, לא זבל.
אבל אני כבר לקראת כמעט מתאמן מתקדם ולכן אני לא רואה כבר צורך לאכול כמו חזיר, אין לי כבר הרבה מסת שריר להעלות מבחינה גנטית.
ואם תראה כל כל החברה החזקים בארץ הם דיי עומדים על אותו משקל גוף, 5 קילו פה ולשם אבל לא קיצוניים כמוני, הורדתי פאקינג 18 קילו של שומן בינתיים (גם שריר יחד כמובן). זה בנוגע לתזונה ואימונים כמו שאני רואה את זה.
בנוגע ללמה אני עושה את זה, אני נהנה להיות גדול, חזק ותחריות זה כיף אבל הסיבה האמיתית שאני עושה את זה כי אני מאמין שזה בדם שלי, ויש סירטון של דייב טייט שמסביר למה הוא מתאמן ואני מרגיש שאני מתאמן בידיוק מאותה סיבה. אבל כן, אמשיך להתחרות בעתיד כמובן.
החופשה לדרום אמריקה.

אני מאמין שלפחות עד שמגיעים למתאמן בינוני אין מה לדבר על גישה כזאת, צריך לדחוף אוכל בכמויות ולא לפחוד טיפה להשמין, גם פה לא להגזים יותר מדי, לא צריך להגיע ל25 אחוז שומן ומעלה וכמובן אוכל איכותי, לא זבל.
אבל אני כבר לקראת כמעט מתאמן מתקדם ולכן אני לא רואה כבר צורך לאכול כמו חזיר, אין לי כבר הרבה מסת שריר להעלות מבחינה גנטית.
ואם תראה כל כל החברה החזקים בארץ הם דיי עומדים על אותו משקל גוף, 5 קילו פה ולשם אבל לא קיצוניים כמוני, הורדתי פאקינג 18 קילו של שומן בינתיים (גם שריר יחד כמובן). זה בנוגע לתזונה ואימונים כמו שאני רואה את זה.
בנוגע ללמה אני עושה את זה, אני נהנה להיות גדול, חזק ותחריות זה כיף אבל הסיבה האמיתית שאני עושה את זה כי אני מאמין שזה בדם שלי, ויש סירטון של דייב טייט שמסביר למה הוא מתאמן ואני מרגיש שאני מתאמן בידיוק מאותה סיבה. אבל כן, אמשיך להתחרות בעתיד כמובן.
החופשה לדרום אמריקה.

דבר ראשון תודה על ההסברה דבר שני
אתה מתכוון בעתיד לחזור ל 100 קג משקל גוף ?

דבר ראשון תודה על ההסברה דבר שני
אתה מתכוון בעתיד לחזור ל 100 קג משקל גוף ?
קשה לי לענות על זה כי אני לא יודע עוד כמה מסת שריר יש לי לעלות, אבל לאחוז שומן שהגעתי כשהייתי 100 קג לפני שלושה חודשים אין לי כוונה לחזור בחיים.

דרך אגב זה הנאום של דייב טייט שדיברתי עליו מקודם, מעניין אותי אם כל הליפטרים מרגישים ככה או שזה רק אני ודייב טייט 😕

בחירות טובות לגלידות 😃
אני דיי חדש בגלידות של בן אנד ג'ריס, בינתיים טעמתי רק את הבצק עוגיות (שסיימתי בהעמסה הקודמת) שהיה אלוהי והניו יורק שבתמונה פה, והוא ממש גרוע, לא מומלץ בכלל!

דרך אגב זה הנאום של דייב טייט שדיברתי עליו מקודם, מעניין אותי אם כל הליפטרים מרגישים ככה או שזה רק אני ודייב טייט 😕

אני דיי חדש בגלידות של בן אנד ג'ריס, בינתיים טעמתי רק את הבצק עוגיות (שסיימתי בהעמסה הקודמת) שהיה אלוהי והניו יורק שבתמונה פה, והוא ממש גרוע, לא מומלץ בכלל!

מההההה הוא מהאהובים עלי :|
הבצק עוגיות כ"כ בנאלי

צאנקי מאנקי לא משהו.
ניו יורק לא טעמתי לא נשמע לי מלהיב.
אני מכור לרול קינמון (סינמון באנס), קרמל סוטרה קטלני, וונילה טופי קראנץ' גם אדיר.

אני אוכל עכשיו את הקרמל סוטרה ובא לי להעיף את הקרמל משם
ניו יורק פאגד הכי טעים שלהם...
אבל אני הכי אוהב את העוגדת גבינה תות

להבא,
תנסה את הביסקוויט קרמל של האגן דעז,טעם חלומי

קבצים מצורפים

• HOW ABOUT NO BEAR.jpg
    HOW ABOUT NO BEAR.jpg
    KB 4.2 · צפיות: 114
הוקיסט שוקיסט עדכן את הלוג ״לוג של השוקיסט״:

עדכון לוג: 28/11/14

שבוע 16- אימון 3

אני עסוק מעל הראש בשלושה שבועות הקרובים בעיקר בגלל פסיכומטרי אז אני מוריד את האימון דדליפט.
והחלפתי את החתירה במתח כי עד עכשיו פשוט לא הייתי מסוגל להרים את עצמי ליותר מחמש חזרות.

סקוואט- 160 1x3
בנצ'- 100 1x3
מתח רחב- 3x6

מ.ג לפני אימון: 84.3

קרא את שאר עדכון הלוג...

מבין אותך 😃
כמה שנים אתה מרים? (הכוונה לאימוני כוח, לא חדר כושר בכללי)
שנתיים בצבא התאמנתי פיצולים במכולת כושר (ללא סקוואט ודדליפט מן הסתם)
ובשנתיים האחרונות מאז השיחרור אימוני כח.
לא נתראה עד הפסיכומטרי אז שיהיה בהצלחה.

שנתיים בצבא התאמנתי פיצולים במכולת כושר (ללא סקוואט ודדליפט מן הסתם)
ובשנתיים האחרונות מאז השיחרור אימוני כח.
לא נתראה עד הפסיכומטרי אז שיהיה בהצלחה.
חבל...בהצלחה גם לך, תבוא לבקר פעם ב...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית