הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעל ליפטינג

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
אני לא יודע אם שווה לקחת נעל לליפטינג (סקוואט ו-DL בתכל'ס, גם חתירה) או שעדיף ללכת עם אולסטאר (גם ככה אקנה בקרוב אולסטאר)...
ראיתי את הנעל החדשה של פנדליי במחיר 130$ ויצאו לי העיניים מהמחיר... וזה לפני משלוח לארץ.
יש טעם לקחת נעל אחרת במקום אולסטאר שטוחה (ובמחיר שפוי)? התרגילים יהרסו את הנעל?

לא רשמתי שאולסטאר הכי טובה (במיוחד לאור העובדה שלא ניסיתי אף אלטרנטיבה), אלא רשמתי שהיא עושה את העבודה, כלומר היא מספיקה ומספקת.
אני וחברי ביצענו איתה סקוואטים במשקלים גבוהים מאוד והיא נתנה את כל מה שצריך לקבל מנעל כשעושים סקוואט.
אם אין לך כסף מיותר לבזבז, קנה אולסטאר ב100 שקל בספורט דיפו.

אין לי אתר ספציפי תחפש קצת
בקשר למידה, הכי טוב לשלוח מייל לאתר שאתה קונה ממנו, תן להם מידת נעליים שלך(US SIZE) ואת אורך כף הרגל

לא רשמתי שאולסטאר הכי טובה (במיוחד לאור העובדה שלא ניסיתי אף אלטרנטיבה), אלא רשמתי שהיא עושה את העבודה, כלומר היא מספיקה ומספקת.
אני וחברי ביצענו איתה סקוואטים במשקלים גבוהים מאוד והיא נתנה את כל מה שצריך לקבל מנעל כשעושים סקוואט.
אם אין לך כסף מיותר לבזבז, קנה אולסטאר ב100 שקל בספורט דיפו.

קרא כמה הודעות למעלה מה רשמתי ותבין למה היא לא מספיקה(אתה תנסה נעל ליפטינג בעתיד ותראה את ההבדלים)

בכל מקרה, נעלי ליפטינג זה לא בזבוז כסף זו השקעה, מבחינתי יותר מחגורה שכל ילד רץ לקנות היום עם 110 קילו סקוואט.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית