הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 90kg bench press 14 year old

BodyBuilding

משתמש פעיל
652
0
נק' מוניטין:
418
652
0
משקל 69 גובה 1.77 גיל 14
רציתי לעשות RM1 אבל היה יותר מדי קל אז הלכתי על עוד חזרה ולא הספוטר לא עזר הוא פשוט מהמאמנים הדואגים האלה שלא יקרה לך כלום ואמרתי לו שאם הוא רוצה לשים ידיים שלא יעזור לי לרים רק אם אני נתקע ל3 שניות.
המטרה היא להגיע ל100+ בבנץ לפני היומולדת:jester:
כל צד יש 20 ו15 והמוט הוא 20 קג סך הכל 90קג
http://www.youtube.com/watch?v=mHwZ633Hoog&feature=youtu.be

• פותח/ת השרשור
משקל מכובד לגילך.

רק למה בשותף עם הספוטר?
כתבתי כבר למה
הייתי אמור שחבר ישמור לי אבל הוא הגיע רק חצי שעה אחרי שבאתי ואין טעם לחכות חצי שעה אז קראתי למאמן ואמרתי לו שלא יעזור לי רק עם אני נתקע 3 שניות כי הוא מהמאמנים ששומרים כל החזרות והוא לא עזר[גם הרגשתי שהרמתי את המשקל לבד ולא עזר לי בכלל.]
ותודה 😃

יפה מאוד,משקל מכובד מאוד לגיל שלך.

הסרטון הזה פשוט כלכך מתאים לסרטון שלך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
זה יפה, אבל רחוק מלהיות לבד.
ידעתי שאנשים יגידו את זה.
פרסמתי פה לפני חודש 80 KG לבד ואתה יכול לראות איזה חלק זה עלה אז למה שאני לא יעלה 10 קג בבנץ בחודש? וזה כן היה לבד, חבל שאתה לא מאמין.

יפה מאוד,משקל מכובד מאוד לגיל שלך.

הסרטון הזה פשוט כלכך מתאים לסרטון שלך.

תודה רבה, ואני לא יכול לראות סירטונים האינרנט שלי נדפק שיש גשם.. לקח לי 4 שעות להעאלות את הסירטון הזה חח

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ידעתי שאנשים יגידו את זה.
פרסמתי פה לפני חודש 80 KG לבד ואתה יכול לראות איזה חלק זה עלה אז למה שאני לא יעלה 10 קג בבנץ בחודש? וזה כן היה לבד, חבל שאתה לא מאמין.
סבבה זה רק אומר שיש לך בנץ' 80. ויש מלא סיבות לא להעלות 10 קילו בבנץ' בחודש. רוב האנשים בעולם לא עושים את זה. וזה גם לא רלוונטי.
ה90X2 הזה לא לבד. כל חזרה שמישהו אחר חוץ מהלוחץ נגע במוט לא נחשבת. בטח ובטח כשהנגיעה היא כמו הסרטון שלך. חבל שאתה נעלב, זו המציאות.

• פותח/ת השרשור

סבבה זה רק אומר שיש לך בנץ' 80. ויש מלא סיבות לא להעלות 10 קילו בבנץ' בחודש. רוב האנשים בעולם לא עושים את זה. וזה גם לא רלוונטי.
ה90X2 הזה לא לבד. כל חזרה שמישהו אחר חוץ מהלוחץ נגע במוט לא נחשבת. בטח ובטח כשהנגיעה היא כמו הסרטון שלך. חבל שאתה נעלב, זו המציאות.
לא נעלב, אני פשוט יודע שהוא לא עזר.
אני יעלה לבד ביום שני.

אף אחד לא אמר שלא תצליח לבד.. אתה צריך להבין שטכנית זה פסול ויש בזה הגיון, הוא יכול לתרום את המינימום שבמינימום אבל בפועל זה יתרום לך כאילו יש לך 5 קילו פחות.

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא אמר שלא תצליח לבד.. אתה צריך להבין שטכנית זה פסול ויש בזה הגיון, הוא יכול לתרום את המינימום שבמינימום אבל בפועל זה יתרום לך כאילו יש לך 5 קילו פחות.
אתה צודק - אבל לא הייתה לי ברירה אחרת זה או זה או כלום[לא היה אנשים אחרים שישמרו]
לא אתה לא.
שיב לב שמפרק יד שמאל נשבר, כדאי שתתקן את זה לפני שתגרום לפציעה.
נשבר? מזתומרת?

יפה מאוד! רואים שזה לבד והספוטר לא נוגע בכלל ולא עוזר בכלל...
אם הוא לא מושך איתך את המוט אז בטח אין לזה שום השפעה ואתה מרים את כל ה-90 קילו.

אתה צודק - אבל לא הייתה לי ברירה אחרת זה או זה או כלום[לא היה אנשים אחרים שישמרו]

נשבר? מזתומרת?

אם ככה טוב שלא נרשמתי לספורטלי.. אני בגלי גיל. פשוט תנסה להגיד לו שמע, תעזור לי רק אם אני אגיד לך לעזור, תסביר לו שזה חשוב לך שזה יהיה לבד.. לא נראלי שהוא עד כדי כך גולם

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד! רואים שזה לבד והספוטר לא נוגע בכלל ולא עוזר בכלל...
אם הוא לא מושך איתך את המוט אז בטח אין לזה שום השפעה ואתה מרים את כל ה-90 קילו.
תודה אחי, אני גם הרגשתי שאני הרמתי את זה לבד.
אם ככה טוב שלא נרשמתי לספורטלי.. אני בגלי גיל. פשוט תנסה להגיד לו שמע, תעזור לי רק אם אני אגיד לך לעזור, תסביר לו שזה חשוב לך שזה יהיה לבד.. לא נראלי שהוא עד כדי כך גולם
באמת טוב שכך. עכשיו אני מבין למה אתה נראה לי מוכר..
נרשמתי לספורטלי בשביל ללמוד טכניקות של תרגילים חשבתי שיש רמה שמה אבל כל מה שאומרים לי שדדליפט יהרוס לי את הגב וסקוואט יגמור לי על הברכיים
כנראה אני גם יעבור לגלי גיל אחרי שיגמר לי התוקף. כמה עולה שם לשנה\חצי שנה?

שטוחות יש מצב שאתה יכול לבד.

תעלה שוב סרטון בלי נגיעות מיותרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית