הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון 90kg bench press 14 year old

BodyBuilding

משתמש פעיל
652
0
נק' מוניטין:
418
652
0
משקל 69 גובה 1.77 גיל 14
רציתי לעשות RM1 אבל היה יותר מדי קל אז הלכתי על עוד חזרה ולא הספוטר לא עזר הוא פשוט מהמאמנים הדואגים האלה שלא יקרה לך כלום ואמרתי לו שאם הוא רוצה לשים ידיים שלא יעזור לי לרים רק אם אני נתקע ל3 שניות.
המטרה היא להגיע ל100+ בבנץ לפני היומולדת:jester:
כל צד יש 20 ו15 והמוט הוא 20 קג סך הכל 90קג
http://www.youtube.com/watch?v=mHwZ633Hoog&feature=youtu.be

תודה אחי, אני גם הרגשתי שאני הרמתי את זה לבד.

באמת טוב שכך. עכשיו אני מבין למה אתה נראה לי מוכר..
נרשמתי לספורטלי בשביל ללמוד טכניקות של תרגילים חשבתי שיש רמה שמה אבל כל מה שאומרים לי שדדליפט יהרוס לי את הגב וסקוואט יגמור לי על הברכיים
כנראה אני גם יעבור לגלי גיל אחרי שיגמר לי התוקף. כמה עולה שם לשנה\חצי שנה?

האמ ל3 חודש אני יודע שעולה 210 שקל לחודש אם אני לא טועה.. יש תג כזה שצריך לשלם עליו גם 35 שקל..
ככל שאתה עושה ליותר זמן ככה המחיר של חודש עולה פחות. חצי שנה עולה נדמה לי 190 לחודש.
תבוא תבוא, אנחנו 4 חבר'ה שם שאוכלים את הברזלים.. (ויש עוד כל מני אחרים שמתמשים מדי פעם)
אגב כמה עלה לך לחודש בספורטלי?

• פותח/ת השרשור
האמ ל3 חודש אני יודע שעולה 210 שקל לחודש אם אני לא טועה.. יש תג כזה שצריך לשלם עליו גם 35 שקל..
ככל שאתה עושה ליותר זמן ככה המחיר של חודש עולה פחות. חצי שנה עולה נדמה לי 190 לחודש.
תבוא תבוא, אנחנו 4 חבר'ה שם שאוכלים את הברזלים.. (ויש עוד כל מני אחרים שמתמשים מדי פעם)
אגב כמה עלה לך לחודש בספורטלי?
המנוי שלי נגמר במרץ בספורטלי, כנראה שאני יעבור לגלי גיל או לעלומים[אם אתה מכיר] מה הפייס שלך?
ואין חודש בספורטלי או חצי שנה 1000 או שנה 2000

המנוי שלי נגמר במרץ בספורטלי, כנראה שאני יעבור לגלי גיל או לעלומים[אם אתה מכיר] מה הפייס שלך?
ואין חודש בספורטלי או חצי שנה 1000 או שנה 2000

הא סה"כ מחירים נחמדים..
תחפש Ofek pintok

2 דברים:
1. תלמד איך מבצעים בנץ' פרס. כדאי שתתחיל מהסטאפ.
2. כל עוד הספוטר נגע אפילו קצת, לא סופרים את החזרה. אין תירוצים כאן, אם היית רוצה - היית גורם לו להבין שהוא נוגע רק אם אתה נתקע לגמרי (מניח על החזה).

יש פה נקודה שנירא לי לא הפנמת , מקודם billi ציין ששורש כף יד שמאל שלך נשבר ולא נירא לי שהבנת את זה , זה יכול לגרום לך לכאבים נוראים , כרגע אין אבל זה יגיע אם לא תשפר את זה . זה חשוב..

• פותח/ת השרשור
זה 90 כמו שאני עושה 200
כן אחי, לא יכול בלי קנאות :(
אל תדאג, יום שני אתה תראה 90 בלי אף אחד ואז ניראה מה יהיה לך להגיד אם בכלל.

2 דברים:
1. תלמד איך מבצעים בנץ' פרס. כדאי שתתחיל מהסטאפ.
2. כל עוד הספוטר נגע אפילו קצת, לא סופרים את החזרה. אין תירוצים כאן, אם היית רוצה - היית גורם לו להבין שהוא נוגע רק אם אתה נתקע לגמרי (מניח על החזה).
1. לא ממש הבנתי מה הבעיה בטכניקה
2. אני יודע ואני אמרתי לו את זה שלא יגע אבל הוא דחף את היד אחרי שהוא עזר לי להוציא ולא רציתי לדפוק את החזרה בלהגיד לו שיוריד את היד.
יש פה נקודה שנירא לי לא הפנמת , מקודם billi ציין ששורש כף יד שמאל שלך נשבר ולא נירא לי שהבנת את זה , זה יכול לגרום לך לכאבים נוראים , כרגע אין אבל זה יגיע אם לא תשפר את זה . זה חשוב..
אני עושה ככה כבר חצי שנה ושניסיתי לעשות ישר נשארתי תקוע על אותו משקל חודש..

כן 200 אני יכול לעשות ככה עם הספוטר

חוב לראק? אתה + ספונסר שלך לחיצת חזה 200 קילו .
אמן שמשה יאשר את זה אמן....
זה לא 90 קילו,פסול, אתה לא יודע ללחוץ? הלחיצה לא נכונה תלמד טכניקה אתה תלחץ הרבה יותר.

• פותח/ת השרשור
חוב לראק? אתה + ספונסר שלך לחיצת חזה 200 קילו .
אמן שמשה יאשר את זה אמן....
זה לא 90 קילו,פסול, אתה לא יודע ללחוץ? הלחיצה לא נכונה תלמד טכניקה אתה תלחץ הרבה יותר.
אני מת על אנשים כמוהו, הלוואי שמשה יאשר לו את הראק.
יש לך סירטון שמראה איך לוחצים טו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית