הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון SQ+DL

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
SQ

נראה לי הרבה יותר טוב.
אני קודם אעבוד על טכניקה נכונה ואחר כך אני אדאג לרדת מספיק עמוק- אני לא מצליח להתרכז בכל זה.
כפות הרגליים היו בסדר, ואולי זה נראה שהמוט גבוה מדי אבל אני יודע שזה המקום- ראיתי סרטון של ריפטו (פירסמתי אותו בנושא אחד פה) והוא הסביר בדיוק איפה לשים- שמתי על השכמות ואני בטוח שזה שם- מתחת לזה זה היה לא נכון.
DL:

נראה לי ממש מעולה, רק טיפה יותר אלכסון בגב וזהו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
Hb?
ולגבי הדדליפט, הגב לא מכווץ (בעיקר תחתון) ואתה לא מוציא תחת איחורה, המוט לא עולה בקו ישר, ובהמשך זה יגלח לך תברכיים

אם אתה מנסה LB המוט נראה גבוה מדי
בדדליפט הישבן גבוה מדי,יכול להיות בגלל שהפלטות קטנות מדי,תעשה עם פלטות של 20 ותעלה סרטון חדש

אין לך מושג איך להחזיק את הגב התחתון מכווץ
תעבוד על זה עם מתיחות סופרמן ופשיטות גו כדי להרגיש איך הגב התחתון מרגיש מכווץ וכשאתה מרים, פשוט תשחזר את ההרגשה

אין לך מושג איך להחזיק את הגב התחתון מכווץ
תעבוד על זה עם מתיחות סופרמן ופשיטות גו כדי להרגיש איך הגב התחתון מרגיש מכווץ וכשאתה מרים, פשוט תשחזר את ההרגשה
אתה יכול להסביר בבקשה מהי מתיחת סופרמן?

• פותח/ת השרשור
עידכון (13.12.12)

פרס:

דדליפט:

התחלתי להעלות משקלים (משה אישר את זה) כי הטכניקה כבר טובה.
סקוואט:

נראה לי מעולה (הסקוואט), רק כעשיתי יותר ממלא, לכיוון ATG (ברור שלא ATG אבל בין מלא ל-ATG) כי רק כשהמוט נוגע בראק אני מבין שזה עמוק מספיק- לפני זה הסקוואט חלקי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה נסגר? אני בא להגיב שם, נועלים facepalm
אז ככה, בדדליפט עושים סט אחד בלבד, לא 3.
הדדליפט נראה בסדר, רק תכווץ יותר גב תחתון ותוציא את התחת כמו גיי.
לגבי הסקוואט, אתה לא יושב אחורה בכלל, הברכיים גולשות ברמות, ואתה עוד רגע עף קדימה.
מה גם, ששבירת מקביל לא קשורה בכלל לנגיעה של המוט בראק, אלא במפרק הברך והירך.
ההפך, הפגיעה של המוט\הפלטות בראק רק מפריע בסקוואט כבד יותר.

• פותח/ת השרשור
מה נסגר? אני בא להגיב שם, נועלים facepalm
אז ככה, בדדליפט עושים סט אחד בלבד, לא 3.
הדדליפט נראה בסדר, רק תכווץ יותר גב תחתון ותוציא את התחת כמו גיי.
לגבי הסקוואט, אתה לא יושב אחורה בכלל, הברכיים גולשות ברמות, ואתה עוד רגע עף קדימה.
מה גם, ששבירת מקביל לא קשורה בכלל לנגיעה של המוט בראק, אלא במפרק הברך והירך.
ההפך, הפגיעה של המוט\הפלטות בראק רק מפריע בסקוואט כבד יותר.
מרד בהנהלה!! 🤡
משה נתן לי תוכנית ביעוץ עם 3X5, אז בינתיים אני עושה ככה.
אנסה לשפר.
אני אנסה לשפר את הישיבה- פשוט יותר אחורה ואני עף אחורה, אני אנסה לשפר את זה.
אם אני נוגע בראק אני יודע ששברתי מקביל- בלי זה אני לא יכול לדעת (צריך לראות מצד ואני צריך להסתכל קדימה ולא למראה בצד)...
אגב- מלמעלה זה נראה שאני לא עושה סקוואט מלא אבל עשיתי יותר ממלא, אז יכול להיות שזה רק נראה שלא ישבתי מספיק... בכל מקרה אעבוד על זה.

מרד בהנהלה!! 🤡
משה נתן לי תוכנית ביעוץ עם 3X5, אז בינתיים אני עושה ככה.
אנסה לשפר.
אני אנסה לשפר את הישיבה- פשוט יותר אחורה ואני עף אחורה, אני אנסה לשפר את זה.
אם אני נוגע בראק אני יודע ששברתי מקביל- בלי זה אני לא יכול לדעת (צריך לראות מצד ואני צריך להסתכל קדימה ולא למראה בצד)...
אגב- מלמעלה זה נראה שאני לא עושה סקוואט מלא אבל עשיתי יותר ממלא, אז יכול להיות שזה רק נראה שלא ישבתי מספיק... בכל מקרה אעבוד על זה.
אתה לא אמור לעוף, גם אם תעוף, אתה בראק.
ותסתכל במראה, זה לא בעיה לראות, אפילו עזוב להתסכל, תרד עד שאתה מרגיש מתח ובאונס ומשם תתפוצץ למעלה, זה כבר צריך להיות עמוק מספיק.
אגב, סקוואט מלא הוא מה שנקרא Deep Squat/ATG שבו אתה מגיע למצב שאתה יושב על התאומים.

המוט לא במקום הנכון, אתה מזיז אותו למעלה ולמטה אחרי שאתה מוציא אותו. הסווטשרט יקשה עליך למצוא את המקום הנכון.
הברכיים גולשות (לא קורסות) - זה לא בגלל שאתה לא מוציא ברכיים, אלא כי אתה לא יושב אחורה, הרגל האחורית לא מקבעת אותן במקום.
הגב התחתון לא מכווץ, את זה עושים לפני שמוציאים את המוט, ולפני כל חזרה מחזקים עוד יותר.
התעייפו לי האצבעות אז בקצרה: מבט, זווית גב. תמצא מישהו שיעבוד איתך במקום, כי לא יכול להיות שיקח לך חודש ללמוד סקוואט, חבל על הזמן.

• פותח/ת השרשור
המוט לא במקום הנכון, אתה מזיז אותו למעלה ולמטה אחרי שאתה מוציא אותו. הסווטשרט יקשה עליך למצוא את המקום הנכון.
הברכיים גולשות (לא קורסות) - זה לא בגלל שאתה לא מוציא ברכיים, אלא כי אתה לא יושב אחורה, הרגל האחורית לא מקבעת אותן במקום.
הגב התחתון לא מכווץ, את זה עושים לפני שמוציאים את המוט, ולפני כל חזרה מחזקים עוד יותר.
התעייפו לי האצבעות אז בקצרה: מבט, זווית גב. תמצא מישהו שיעבוד איתך במקום, כי לא יכול להיות שיקח לך חודש ללמוד סקוואט, חבל על הזמן.
לא מאמין שיש מישהו כזה...
להזמין מאמן אישי (לדוגמה MOO מהפורום) יהיה די יקר לדעתי ולא מאמין שסתם יתנו לו להיכנס, מצד שני המדריכים שלי בחדר כושר עם ידע סביר (אחד אפילו יודע PC) אבל לא ממש מסבירים עד הסוף ולא יודעים יותר מדי איך לעשות LB...
יש לך הצעה?

תמצא מתאמן שעושה סקוואט ראוי בעיניך ובקש עזרה.
או שתסע למישהו כזה.

לא כולם יכולים לאמן את עצמם.

• פותח/ת השרשור
סקוואט מהיום:

כנראה שרן יאמן אותי בקרוב

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית