עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין לי כל כך ידע בנושא אבל לאחר שאבא שלי עבר את הניתוח אמרו לו שהוא יכול לחזור לפעילות מלאה, חכה בכל מקרה לתגובה של המנהל הוא בטוח מבין יותר ממנייש לי קרע במיניסקוס ועוד שבועים אני הולך לעשות ניתוח אז השאלה שלי היא אם אחרי שאני יעשה את הניתוח אני יוכל להרים משקלים גבוהים מבלי לפגוע בסחוס
יש לי קרע במיניסקוס ועוד שבועים אני הולך לעשות ניתוח אז השאלה שלי היא אם אחרי שאני יעשה את הניתוח אני יוכל להרים משקלים גבוהים מבלי לפגוע בסחוס
גם לאבא שלי זה היה ככה, הכאב היה לתקופות מסיומות היה יכול לכאוב לו יומים לדוגמה לאחר מכאן הוא היה שבועיים ללא כאבים וזה חזר לו. הרופא אמר לו שכל מי שיש קרע במינסקוס חייב לעשות ניתוח. אבל אני לא רופא אז כך כל מה שאמרתי כאן בערבון מוגבל וחכה לתגובה נוספתמה שיש לי זה קרע גדול במיניסקוס
הייתה תקופה שזה הפסיק לכאוב אז חזרתי לעשות ספורט ואז הכאב חזר רק שהפעם הוא היה הרבה יותר נורא
קרעתי את הסחוס לפני שנתיים מאיזה תנועה לא נכונה שעשיתי והרופא אמר לי שזה מים בברך וזה עובר אז חיכתי והכאב רק התעצם
תודה 😃