הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרע במיניסקוס

tamirbu

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
יש לי קרע במיניסקוס ועוד שבועים אני הולך לעשות ניתוח אז השאלה שלי היא אם אחרי שאני יעשה את הניתוח אני יוכל להרים משקלים גבוהים מבלי לפגוע בסחוס

יש לי קרע במיניסקוס ועוד שבועים אני הולך לעשות ניתוח אז השאלה שלי היא אם אחרי שאני יעשה את הניתוח אני יוכל להרים משקלים גבוהים מבלי לפגוע בסחוס
אין לי כל כך ידע בנושא אבל לאחר שאבא שלי עבר את הניתוח אמרו לו שהוא יכול לחזור לפעילות מלאה, חכה בכל מקרה לתגובה של המנהל הוא בטוח מבין יותר ממני

גם לי היה קרע במיניסקוס וגם אני עשית את הניתוח המדובר. סתם מענין אותי, מי המנתח שלך?
בגדול אתה אמור לנוח קצת זמן אחרי הניתוח לפחות שלושה שבועת למיטב זכרוני אבל תקבל הוראות ממי שמנתח אותך. אני אישית חזרתי לפעילות בהדרגה בשילוב עם פיזיוטרפיה, שבערך חודשיים לאחר הניתוח חזרתי לפעילות מלאה עם משקלים גבוהים ולא קרה כלום. כמו כן אתה צריך לבדוק מה בדיוק גרם לך לקרע ולא לחזור על כך.

סביר מאוד להניח שכן , אבל כמובן שזה תלוי בסוג הקרע וגודלו , ובהצלחת הניתוח והשיקום שלאחריו.

איך נוצר הקרע בדיוק , וממה אתה סובל בעיקר כרגע?

• פותח/ת השרשור
אני עובר ניתוח באסותא לא זוכר את השם של הרופא
הקרע יחסית גדול ויכול להיות שאני יעבור תפירה במקום שיוציאו לי את החלק שנקרע
ואז השיקום יהיה חצי שנה עם קביים וסד

גם לי היה קרע במיניסקוס לפני שנה שנתיים.
עשיתי בדיקה ואבחנו את זה כקרע במיניסקוס ועד שהגעתי לרופא טוב שיאבחן את זה ויגיד מה לעשות הלאה זה לקחת 4-5 חודשים אם לא יותר.
ואז לפתע הבעיה החלימה. למרות שזה אובחן כקרע במיניסקוס ודבר כזה לא אמור להחלים מעצמו.
בהתחלה היו לי כאבים בברך לעיתים קרובות אבל ככול שהבדיקה התקרבה התדירות ירדה.
ומתי שהגיע הבדיקה אז כבר כאב לי פעם בשבועיים-שלוש.
אז לאור המצב הרופא אמר שלא צריך ניתוח ורצוי לחכות לראות מה יהיה הלאה ובמידה והכאב יחזור אז יהיה צריך לנתח.
ולמזלי מאז כבר לא היו לי כאבים בברך וגם הבליטה שהייתה בצד הברך נעלמה גם כן.
וכן העמסתי משקלים כמה שאני יכול למרות שבהתחלה היה קצת חשש אבל לא קרה כלום תודה לאל.

בהצלחה בניתוח והחלמה מהירה.

• פותח/ת השרשור
מה שיש לי זה קרע גדול במיניסקוס
הייתה תקופה שזה הפסיק לכאוב אז חזרתי לעשות ספורט ואז הכאב חזר רק שהפעם הוא היה הרבה יותר נורא
קרעתי את הסחוס לפני שנתיים מאיזה תנועה לא נכונה שעשיתי והרופא אמר לי שזה מים בברך וזה עובר אז חיכתי והכאב רק התעצם
תודה 😃

מה שיש לי זה קרע גדול במיניסקוס
הייתה תקופה שזה הפסיק לכאוב אז חזרתי לעשות ספורט ואז הכאב חזר רק שהפעם הוא היה הרבה יותר נורא
קרעתי את הסחוס לפני שנתיים מאיזה תנועה לא נכונה שעשיתי והרופא אמר לי שזה מים בברך וזה עובר אז חיכתי והכאב רק התעצם
תודה 😃
גם לאבא שלי זה היה ככה, הכאב היה לתקופות מסיומות היה יכול לכאוב לו יומים לדוגמה לאחר מכאן הוא היה שבועיים ללא כאבים וזה חזר לו. הרופא אמר לו שכל מי שיש קרע במינסקוס חייב לעשות ניתוח. אבל אני לא רופא אז כך כל מה שאמרתי כאן בערבון מוגבל וחכה לתגובה נוספת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית