האם SS מתאים למצב ולמטרות שלי?

QuAliTy

משתמש מתחיל
44
4
נק' מוניטין:
52
44
4
אגו מודיעין
אני בן 19 1.68 על 70 קילו

משקלי עבודה כרגע (מדובר נטו על הפלטות לא כולל המוט):
סקוואט - 95 פאונד
דדליפט - 175 פאונד
בנץ' - 65 פאונד
פרס - 30 פאונד
בנט אובר רואו (אני לא עושה מתח ולא סומך על הטכניקה שלי בקלין) - 50 פאונד

המטרה שלי היא נטו עלייה מקסימלית במסת שריר (הייתי מאוד שמן ומסת שריר גבוהה תעזור לי לסדר את העור העודף שיש לי כרגע ולשמור על אחוז שומן הגיוני ושאני לא אחזור להיות שמן בכזאת קלות כמו פעם וכמובן לפן האסטתי), אם אני יכול להגיע לתוצאות טובות מבחינת מסת שריר גם עם משקל נמוך, לא מפריע לי.
התחלתי להתאמן בSS לפני כשלושה חודשים (חודשיים ראשונים עם מאזן קלורי שלילי כי הייתי שמן מאוד לפני זה, 88 קילו בפברואר ורק בראשון לנובמבר התחלתי באמת SS כמו שצריך).
העניין הוא כזה, הרגליים שלי מאוד גדולות (ככה היה בא לגנים שלי לעשות) ואני לא רוצה שמבחינה פיזית הן יגדלו עוד הרבה ולעשות שלושה סקוואטים בשבוע נראה לי מיותר, אני לא מקלון עם רגליים של ציפור.

אני לא בא להתמרד בSS, התוצאות בחודש וחצי האלה שאני על מאזן חיובי טובות. השאלה היא אם תוכנית אחרת שתעבוד פחות על הרגליים ופחות על כח לא תתאים לי יותר?
אני לא מפחד מהדדליפט, ואני נהנה מהסקוואט ומכל התרגילים המורכבים אל תחשבו חלילה שאני מחפש תוכנית יותר נוחה, אני נטו מחפש תוכנית שתתאים בדיוק למטרות שלי ולמצב הפיזי שאני אישית נמצא בו. המחשבה על זה שיש תוכנית אחת שמתאימה לכל מתאמן מתחיל באשר הוא, לא משנה מה הנתונים הפיזיים שלו ומה המטרה שלו נראית לי קצת תמוהה.

בכללי לפי הנתונים שלך אם זה באמת בפאונד ,אז המשקלים שלך ממש נמוכים גם בדדליפט
אבל מוזר שהוא משמעותית יותר גבוהה מהסקוואט

מה האחוז שומן שלך לא ניראה לי יש לך כל כך מסת שריר ביחס למשקל גובהה שלך, והמשקלים שלך יחסית ממש נמוכים כ 50 ק"ג רק חזה(בהנחה שהמוט 20 ק"ג )
בכללי אני ממליץ לך SS ואז לעבור ל AB, אבל בהנחה שהרגליים שלך באמת גדולות כמו שאתה אומר (לפי דעתי זה שומן ו/או עצמות גדולות) אתה יכול לעשות FBW או AB מההתחלה וככה לתת יותר דגש לפלג גוף עליון

• פותח/ת השרשור
כן המשקלים מאוד נמוכים כי אני עובד בתוכנית כמו שצריך רק כחודש וחצי ונקודת ההתחלה שלי הייתה ממצב של בטטת כורסא. בשיא של הדיאטה הייתי 1.68 על 67 קילו ולפי הערכה של חבר שיש לו לא מעט ידע בנושא הייתי על משהו כמו 14% א.ש

אתה מתאמן באגו מודיעין במקרה?

• פותח/ת השרשור
כן, מי אתה?

• פותח/ת השרשור
דיברנו אימון שעבר, התחלקנו בכלוב. אני רואה שהרוסי הזה באמת השפיע עליך?
(שיער שחור, עושה גם SS, זוכר?)
כן אני יודע מי אתה. זה לא רק הרוסי, אני בכללי תמיד מקשיב לאנשים ולא פוסל דעה שלהם במיידי, בגלל זה אני בא להתייעץ ולא ישר נוטש את הSS. היו לו טענות הגיוניות ששווה לברר עליהן.

אם אחוז השומן שלך הוא 14 גג (תעלה תמונת פרונט רפוי לתמונות חברי האתר) אז תתחיל עם SS. אתה תעלה בחזרה לאחוז שומן די גבוה, כנראה 20%, אבל זה עם כל תוכנית. כל הקטע זה להעלות מקסימום במסת שריר עם מינימום שומן, להוריד את השומן אחרי שהגעת לבערך 20% שומן ולעלות מחדש.

ממליץ לך לרדת עוד באחוזי שומן,להתחיל מסה ב14%~ זה לא מעט ואם אתה רוצה לסיים את המסה על אחוז שומן נורמלי אז תרד ל12%~.

• פותח/ת השרשור
האחוז שומן שלי בהתחלת המסה היה כ-14% (לא ירדתי יותר נמוך פשוט בגלל שהאימונים שלי נתקעו על תזונה כזאת זוועתית וכי כבר הגיע נובמבר ואני לא רוצה שהמסה שלי תכנס ליוני) ואני לא עושה מסה מטורפת, אני שומר על מאזן של 300-500 קלוריות עודף, לא יותר מזה ולא מרתיע אותי כל כך להגיע לאחוז שומן יחסית גבוה במסה הזאת כי אני יודע שאני אצליח לרדת הכל שוב.

Back
למעלה תחתית