הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נתקעתי בתכנית ss

golagol

מושעה
645
21
נק' מוניטין:
-44
645
21
powerteck בבית
אני אוכל לפי התפריט באתר למסה כ3000 קלוריות ביום זה לפחות עודף של 500 קלוריות מהמאזן הניטרלי שלי,
אני כבר חודשיים בתוכנית , שוקל 64 קילו עלייה של 4 קילו בחודשיים פחות או יותר ,
משקלי עבודה :
סקוואט: 92.5
דדלפיט : 110
דחיקה: 72.5
פרס : 50
חתירה : 57.5
עכשיו כעבור חודש וחצי בתכנית החלטתי להוסיף תרגילי עזר לפי איך שכתוב בפורטל ופשוט אני כבר שבועיים לא מצליח לעלות במשקלים בכלל בשום תרגיל ,
אז רציתי לדעת אם הבעיה היא בזה שהוספתי תרגילי עזר או שפשוט צריך לעבור לתכנית אחרת כמו ביל סטאר או טקסס
תודה לעונים :D

• פותח/ת השרשור
תוותר על תרגילי העזר, ותוסיף עוד קלוריות לתפריט, אתה לא קרוב לסיום.
על פי מה אתה אומר שאני לא קרוב לסיום ? 3000 קלוריות זה די ויותר למשקל ולגובה שלי זה בערך בדקתי עכשיו 700 קלוריות מעל הניטרלי אגב רשום בתכניתss שאחרי חודשיים אפשר להוסיף תרגילי עזר

נערך לאחרונה:
4 קילו בחודשיים זה מצויין! אולי באמת אתה צריך לאכול קצת יותר? ניסת ריסטים?
אם אתה רוצה להוסיף תרגילי עזר אז מתח ומקבילים 2X8-12.

• פותח/ת השרשור
4 קילו בחודשיים זה מצויין! אולי באמת אתה צריך לאכול קצת יותר? ניסת ריסטים?
אם אתה רוצה להוסיף תרגילי עזר אז מתח ומקבילים 2X8-12.
כן תאמת שעשיתי כמה ריסטים , לגבי ההוספה של הקלוריות זה ממש המקסימום שאני יכול לאכול אני ממש דוחף אוכל לפה אני אף פעם לא הייתי שמן ולא קרוב לזה ואני כרגע בלימודים וזה מה שיוצא לי לאכול ,
לגבי התרגילי עזר אני חושב שזה מה שתוקע אותי , השאלה אם זה באמת הבעיה או שלא ? כי לפי מה שהבנתי אחרי חודשיים אפשר להוסיף תרגילי עזר אבל מצד שני אומרים שתרגילי עזר יכולים לגרום לתקיעות , אני די מבולבל כי זאת אחלה תוכנית ואני ממש רוצה להמשיך איתה וגדלתי איתה יפה מאוד , אני לא יודע רק מה הבעיה עכשיו :S

על פי מה אתה אומר שאני לא קרוב לסיום ? 3000 קלוריות זה די ויותר למשקל ולגובה שלי זה בערך בדקתי עכשיו 700 קלוריות מעל הניטרלי אגב רשום בתכניתss שאחרי חודשיים אפשר להוסיף תרגילי עזר
ע"פ המשקלים שלך וע"פ העובדה שאתה רק חודשיים בתוכנית.
ורשום אפשר, אבל לא רצוי, זה פוגע בהתאוששות בתוכנית המקורית.
ו3000 קלוריות זה לא הרבה בכלל, עם הזמן תוסיף עוד 100-150 בשביל להמשיך להתקדם.

• פותח/ת השרשור
ע"פ המשקלים שלך וע"פ העובדה שאתה רק חודשיים בתוכנית.
ורשום אפשר, אבל לא רצוי, זה פוגע בהתאוששות בתוכנית המקורית.
ו3000 קלוריות זה לא הרבה בכלל, עם הזמן תוסיף עוד 100-150 בשביל להמשיך להתקדם.
אחי בחייאט אל תגיב לי יותר , אתה לא מתבסס על כלום , הדדליפט שלי קרוב ל 200 אחוז שלי , הסקואט הוא 150 אחוז כבר , אז איך בדיוק החלטת את זה על פי המשקלים שלי ?
3000 קלוריות לא מספיק ? שמע גם קלוריות זה עניין יחסי , אם הייתי אומר לך שאני אוכל 6000 קלוריות היית אומר תאכל יותר , קיצר תן לי לשמוע דעה של מישהו שקצת יותר מבין

אחי בחייאט אל תגיב לי יותר , אתה לא מתבסס על כלום , הדדליפט שלי קרוב ל 200 אחוז שלי , הסקואט הוא 150 אחוז כבר , אז איך בדיוק החלטת את זה על פי המשקלים שלי ?
3000 קלוריות לא מספיק ? שמע גם קלוריות זה עניין יחסי , אם הייתי אומר לך שאני אוכל 6000 קלוריות היית אומר תאכל יותר , קיצר תן לי לשמוע דעה של מישהו שקצת יותר מבין
בוא אני יחדש לך אחי 3000 קלוריות זה כלום !!
אני שוקל כמוך והתפריט שלי הוא בסביבות ה3500 ולפעמיים גם 4000 . אני לא אומר לך עכשיו תוכאל כמוני אבל תנסה להקשיב פה למה שאנשים אומרים כי הוא לא אומר את זה ממקום של "סתם בא לו" , יש פה סיבה ולעלות קלוריות לעתים קרובות , זה חלק מהתוכנית! ובטח ובטח בSS

זה לא רק כמות הקלוריות, אלא גם הכמויות של אבות המזון. כמה חלבונים, שומנים ופחמימות אתה צורך?

• פותח/ת השרשור
זה לא רק כמות הקלוריות, אלא גם הכמויות של אבות המזון. כמה חלבונים, שומנים ופחמימות אתה צורך?

אני אוכל לפי התפריט באתר לאנשים ששוקלים 70 קילו בכל מקרה השאלה שלי אם יכול להיות שנתקעתי בגלל תרגילי העזר ?

אני אוכל לפי התפריט באתר לאנשים ששוקלים 70 קילו בכל מקרה השאלה שלי אם יכול להיות שנתקעתי בגלל תרגילי העזר ?

פרט כמויות של חלבונים, שומנים ופחמימות. תן גם דוגמה לשבוע אימונים, כולל סטים וחזרות.

זה פשוט לבדוק את זה תפסיק לעשות תרגילי עזר לשבוע שבועיים , אם תעלה במשקלים זה זה בגללם , אם לא אז כנראה זה תזונה שינה מנוחה טכניקה

• פותח/ת השרשור
טוב תודה רבה אז אם ככה ואני לא אוכל מספיק בשביל התכנית ss למה לא פשוט לעשות ביל סטאר אומנם עלייה יותר איטית במשקלים ובמשקל גוף אבל לפחות אני יעלה במשקלים על המוט ? לא עדיף לי ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
3000 קלוריות למשקל שלך זה מספיק.

אני יודע , פשוט יש פה אנשים שאוכלים יותר מידי ואז אחרי חודש לא מבינים מאיפה כל השומן ואיפה כל השריר בכל מקרה , מה אתה חושב הבעיה ? או שפשוט לעבור ל ביל סטאר ? אמנם אני חודשיים ב ss אבל מתאמן כבר שנה וחצי

3000 זה לא הרבה בכלל, זה הכל תלוי בכמה משקל אתה עולה מידי יום.
יש אנשים בפורום שאוכלים 3800 ועולים 300 גרם בשבוע, והם בפלוס קלורי של למעלה מ1000.
לא מיצית את התוכנית, נקודה.
וותר על תרגילי העזר, תוסיף עוד קלוריות [אתה עוד לא הגעת ל+1000 אפילו] ותמשיך לעלות משקלים, אחר כך, כשתיתקע באמת, תעבור מספר ריסטים ותנסה להתקדם, אם כבר אתה לא מצליח להתקדם בכלל, אז הגיע הזמן לעבור תוכנית.

• פותח/ת השרשור
3000 זה לא הרבה בכלל, זה הכל תלוי בכמה משקל אתה עולה מידי יום.
יש אנשים בפורום שאוכלים 3800 ועולים 300 גרם בשבוע, והם בפלוס קלורי של למעלה מ1000.
לא מיצית את התוכנית, נקודה.
וותר על תרגילי העזר, תוסיף עוד קלוריות [אתה עוד לא הגעת ל+1000 אפילו] ותמשיך לעלות משקלים, אחר כך, כשתיתקע באמת, תעבור מספר ריסטים ותנסה להתקדם, אם כבר אתה לא מצליח להתקדם בכלל, אז הגיע הזמן לעבור תוכנית.

אני לא מבין , אתה בכוח אומר כל הזמן את אותם דברים כל הזמן ? אני אומר לך שאני סטודנט ולא יכול לאכול יותר ממה שאני אוכל , ואם בכל זאת אתה חושב שזה לא מספיק אוכל הייתי שמח אם היית אומר את דעתך על תוכניות כמו ביל סטאר שהן לא מבקשות תכמות הזאת , וביגלל שאתה בכלל לא הולך לענות לי על מה שאני שואל אלה על דברים שאתה רגיל להגיד לכל משתמש בפורום כי זה הרי מה שאתה יודע , אז הייתי מעדיף שתתן לאנשים אחרים מלבדך לענות לי , תודה רבה על זה שאתה הורס לי כל פעם שאני פותח דיון בפורום , ממש מבאס אותי כבר להתייעץ פה עם אנשים ביגלל התגובות שלך לכל דבר .

נערך לאחרונה:
כמה דברים:
1. תבדוק את הטכניקה בתרגילים - תעלה לכאן סרטונים לביקורת. אם הייתי מהמר, נראה לי שזו הבעיה.
2. על פניו - נראה שהבעיה היא לא באוכל. אבל - כמו שציינו, כמה אתה אוכל מתוך אבות המזון? אם אתה אוכל הרבה, אבל הרוב זה "שטויות", אז כן, כאן יכולה להיות הבעיה.
3. תרגילי עזר - לא מוסיפים תרגילי עזר סתם כי מתחשק. המטרה של תרגילי עזר היא להוסיף נפח לשרירים "בפיגור" או לעבוד על נקודות חולשה בתרגילי הבסיס (למשל - אחיזה בדדליפט, הניתוק מהרצפה, הנעילה, שיפור גמישות בהאמסטרינגס בתחתית של הסקוואט, וכדומה). תבדוק מה קורה אם אתה מפסיק לעשות את תרגילי העזר. מה תרגילי העזר שלך ולמה הוספת אותם?

נערך לאחרונה:
אני לא מבין , אתה בכוח אומר כל הזמן את אותם דברים כל הזמן ? אני אומר לך שאני סטודנט ולא יכול לאכול יותר ממה שאני אוכל , ואם בכל זאת אתה חושב שזה לא מספיק אוכל הייתי שמח אם היית אומר את דעתך על תוכניות כמו ביל סטאר שהן לא מבקשות תכמות הזאת , וביגלל שאתה בכלל לא הולך לענות לי על מה שאני שואל אלה על דברים שאתה רגיל להגיד לכל משתמש בפורום כי זה הרי מה שאתה יודע , אז הייתי מעדיף שתתן לאנשים אחרים מלבדך לענות לי , תודה רבה על זה שאתה הורס לי כל פעם שאני פותח דיון בפורום , ממש מבאס אותי כבר להתייעץ פה עם אנשים ביגלל התגובות שלך לכל דבר .
למה לא יכול לאכול יותר ממה שאתה אוכל? מה זה מעניין אותי שאתה סטודנט? רק בריאות אחי. facepalm
ואין קשר בין תוכנית כוח כלשהיא, לכמות המזון שצריך לאכול, בכל תוכנית מסה אתה צריך לאכול הרבה, SS דורשת טיפה יותר.
גם בלינארית של ביל סטאר, אם תעשה אותה במסה, אתה תצטרך לאכול.
ומה לעשות אחי, כל מקום שאני מגיע.. הרס, הרס ושוב הרס 😈

שוב, אף אחד לא יגיד משהו שונה, כבר אמרנו לך מה לעשות, וותר על תרגילי העזר, ותבדוק אם אתה אוכל נכון. [בהנחה שהטכניקה טובה].

• פותח/ת השרשור
כמה דברים:
1. תבדוק את הטכניקה בתרגילים - תעלה לכאן סרטונים לביקורת. אם הייתי מהמר, נראה לי שזו הבעיה.
2. על פניו - נראה שהבעיה היא לא באוכל. אבל - כמו שציינו, כמה אתה אוכל מתוך אבות המזון? אם אתה אוכל הרבה, אבל הרוב זה "שטויות", אז כן, כאן יכולה להיות הבעיה.
3. תרגילי עזר - לא מוסיפים תרגילי עזר סתם כי מתחשק. המטרה של תרגילי עזר היא להוסיף נפח לשרירים "בפיגור" או לעבוד על נקודות חולשה בתרגילי הבסיס (למשל - אחיזה בדדליפט, הניתוק מהרצפה, הנעילה, שיפור גמישות בהאמסטרינגס בתחתית של הסקוואט, וכדומה). תבדור מה קורה אם אתה מפסיק לעשות את תרגילי העזר. מה תרגילי העזר שלך ולמה הוספת אותם?
1.לגבי הטכניקה אני בטוח שהיא טובה , את הסקואט שלי גם העלתי לאתר ואמרו לי שהוא בסדר חוץ מכמה דברים ששיפרתי
2. לגבי התזונה
ארוחת בוקר ~ 820 קל' – 52-103-22(גרמים)
2 חלבונים + שתי ביצים שלמות
כוס וחצי שיבולת שועל אינסטנט
2 כוסות חלב רזה
3 קפסולות שמן דגים
ארוחת ביניים ~ 525 קלוריות – 26-58-24
בננה אחת
2 כפיות של חמאת בוטנים טבעית
2 כוסות חלב רזה
3 קפסולות שמן דגים
ארוחת צהריים 640~ קלוריות 44-54-25
110 גרם חזה עוף
2 פרוסות לחם דגנים מלא
פרוסת גביצה צהובה (לא דלת שומן)
כפית שמן זית
ארוחה לפני אימון – 400 קלוריות – 25-75-0
2 בננה (או פרי אחר) + 2 פרוסות לחם עם ממרח (גבינה, קוטג', ריבה וכו')
סקופ 1 של מי גבינה
ארוחה אחרי אימון – 510 קלוריות – 50-75-1
¾ סקופ סוכר ענבים
2 סקופים של מי גבינה
שעה אחרי האימון – 642 קלוריות – 38-91-14
110 גרם סטייק
¾ כוס אורז מלא (¾ כוס לפני בישול)
3 קפסולות אומגה 3
גזר
ארוחה אחרונה -709 קלוריות 40-59-32
חצי כוס קוטג'
חצי כוס יוגורט
2 כפיות חמאת בוטנים טבעית
3 קפסולות שמן דגים
בננה אחת
כפית שמן זית
סה"כ
265 גרם חלבון
506 גרם פחמימות
102 גרם שומן
4206 קלוריות
26% חלבון, 51% פחמימות, 23% שומן.
אבל מכיוון שזה יותר ממה שאני יכול לאכול הורדתי את הארוחה אחרונה , הורדתי ביצה אחת בבוקר , והורדתי תשייק חלבון לפני האימון , ככה שזה יוצא בערך 3000 קלוריות אני לא יודע להגיד בידיוק אחוזים של חלבון ופחמימות מכיוון שהורדתי כמה דברים ,
3. עכשיו לגבי תרגילי העזר , אני הוספתי סתם בלי סיבה מקבילים מתח ובימי חמישי גם יד קדמית ואחורית לפי מה שכתוב במאמר על ss .
,תודה על ההתייחסות

למה לא יכול לאכול יותר ממה שאתה אוכל? מה זה מעניין אותי שאתה סטודנט? רק בריאות אחי. facepalm
ואין קשר בין תוכנית כוח כלשהיא, לכמות המזון שצריך לאכול, בכל תוכנית מסה אתה צריך לאכול הרבה, SS דורשת טיפה יותר.
גם בלינארית של ביל סטאר, אם תעשה אותה במסה, אתה תצטרך לאכול.
ומה לעשות אחי, כל מקום שאני מגיע.. הרס, הרס ושוב הרס 😈

שוב, אף אחד לא יגיד משהו שונה, כבר אמרנו לך מה לעשות, וותר על תרגילי העזר, ותבדוק אם אתה אוכל נכון. [בהנחה שהטכניקה טובה].
שמע אני לא מבין למה אתה חייב ללכת ראש בראש ולהיות איפה שלא צריכים אותך , בכל מקרה אני מעדיף שבן אדם שחושב שהבודיבילדרים ופאורליפטרים זה כלבים נגד חתולים , לא יגיב לי מתי שאני בא להתייעץ ולבקש עזרה,

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית