הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ נתקעתי בתכנית ss

golagol

מושעה
645
21
נק' מוניטין:
-44
645
21
powerteck בבית
אני אוכל לפי התפריט באתר למסה כ3000 קלוריות ביום זה לפחות עודף של 500 קלוריות מהמאזן הניטרלי שלי,
אני כבר חודשיים בתוכנית , שוקל 64 קילו עלייה של 4 קילו בחודשיים פחות או יותר ,
משקלי עבודה :
סקוואט: 92.5
דדלפיט : 110
דחיקה: 72.5
פרס : 50
חתירה : 57.5
עכשיו כעבור חודש וחצי בתכנית החלטתי להוסיף תרגילי עזר לפי איך שכתוב בפורטל ופשוט אני כבר שבועיים לא מצליח לעלות במשקלים בכלל בשום תרגיל ,
אז רציתי לדעת אם הבעיה היא בזה שהוספתי תרגילי עזר או שפשוט צריך לעבור לתכנית אחרת כמו ביל סטאר או טקסס
תודה לעונים :D

כמה דברים:
1. תבדוק את הטכניקה בתרגילים - תעלה לכאן סרטונים לביקורת. אם הייתי מהמר, נראה לי שזו הבעיה.
2. על פניו - נראה שהבעיה היא לא באוכל. אבל - כמו שציינו, כמה אתה אוכל מתוך אבות המזון? אם אתה אוכל הרבה, אבל הרוב זה "שטויות", אז כן, כאן יכולה להיות הבעיה.
3. תרגילי עזר - לא מוסיפים תרגילי עזר סתם כי מתחשק. המטרה של תרגילי עזר היא להוסיף נפח לשרירים "בפיגור" או לעבוד על נקודות חולשה בתרגילי הבסיס (למשל - אחיזה בדדליפט, הניתוק מהרצפה, הנעילה, שיפור גמישות בהאמסטרינגס בתחתית של הסקוואט, וכדומה). תבדוק מה קורה אם אתה מפסיק לעשות את תרגילי העזר. מה תרגילי העזר שלך ולמה הוספת אותם?

אכפת לך לתת דוגמאות לתרגילי עזר שנועדו לשפר את הדברים שאמרת? (כמו למשל הניתוק מהרצפה ושיפור גמישות בהאמסטרינגס)
פשוט לא ידעתי שאלה המשמעות של תרגילי עזר בין היתר

אכפת לך לתת דוגמאות לתרגילי עזר שנועדו לשפר את הדברים שאמרת? (כמו למשל הניתוק מהרצפה ושיפור גמישות בהאמסטרינגס) פשוט לא ידעתי שאלה המשמעות של תרגילי עזר בין היתר

קודם כל, בתור מתאמן מתחיל (אני לא בהכרח מדבר עליך ספציפית, אני לא מכיר אותך), אין לך נקודות חלשות, כל הגוף שלך הוא נקודה חלשה אחת גדולה, והדרך להתחזק בתרגילים היא פשוט לעשות את התרגילים, ולהעלות משקלים. יכול להיות שבאט ווינק (חוסר גמישות של ההאמס בתחתית של הסקוואט) ייפתר מעצמו. אח"כ, כשאתה נתקע מהסיבות הנכונות (כלומר אין בעיות טכניקה, אוכל ושינה), אתה צריך להבין למה אתה נתקע. אם כל זה נבדק והגעת למסקנה שהנקודה החלשה שלך היא (למשל) הגמישות בהאמסטרינגס, אז פחות או יותר כל הוריאציות של דדליפט (רומני, סטיף לג, מהגבהה, דדליפט באחיזת סנאץ') וגוד מורנינג ישפרו את זה.
ניתוק חלש מהרצפה נובע מפיגור בארבע ראשי, בהנחה שהטכניקה (ובעיקר הסטאפ) טובים. תרגילים טובים לחיזוק הניתוק יהיו דדליפט מהגבהה (יותר עבודה של הארבע ראשי כי הזווית בברך יותר קרובה לזו של סקוואט), והסקוואטים היותר קוואד דומינאנטיים (HB ופרונט). אפילו לג פרס יכול לתרום.
לגבי אחיזה: http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/grip_training_for_the_deadlift.

• פותח/ת השרשור
קודם כל, בתור מתאמן מתחיל (אני לא בהכרח מדבר עליך ספציפית, אני לא מכיר אותך), אין לך נקודות חלשות, כל הגוף שלך הוא נקודה חלשה אחת גדולה, והדרך להתחזק בתרגילים היא פשוט לעשות את התרגילים, ולהעלות משקלים. יכול להיות שבאט ווינק (חוסר גמישות של ההאמס בתחתית של הסקוואט) ייפתר מעצמו. אח"כ, כשאתה נתקע מהסיבות הנכונות (כלומר אין בעיות טכניקה, אוכל ושינה), אתה צריך להבין למה אתה נתקע. אם כל זה נבדק והגעת למסקנה שהנקודה החלשה שלך היא (למשל) הגמישות בהאמסטרינגס, אז פחות או יותר כל הוריאציות של דדליפט (רומני, סטיף לג, מהגבהה, דדליפט באחיזת סנאץ') וגוד מורנינג ישפרו את זה.
ניתוק חלש מהרצפה נובע מפיגור בארבע ראשי, בהנחה שהטכניקה (ובעיקר הסטאפ) טובים. תרגילים טובים לחיזוק הניתוק יהיו דדליפט מהגבהה (יותר עבודה של הארבע ראשי כי הזווית בברך יותר קרובה לזו של סקוואט), והסקוואטים היותר קוואד דומינאנטיים (HB ופרונט). אפילו לג פרס יכול לתרום.
לגבי אחיזה: http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/grip_training_for_the_deadlift.
אשמח אם תוכל להגיב על ההודעה האחרונה שלי 😃 תודה

תודה רבה על התגובה המושקעת! השכלתי להבא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית