הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עייפות רגליים ב SS , ומה לעשות עם פציעה בכתף

godlin23

משתמש משקיע
4,229
1,530
נק' מוניטין:
2,943
4,229
1,530
היי יש לי שאלה האם זה שאני מרגיש את הרגליים שלי ביום של אחרי אימון , וגם קצת ביום של האימון עצמו זה בסדר ?
יאנו ממה שהבנתי כל התוכנית בנויה על זה שאני צריך להתאושש מאימון לאימון , וזה שיש לי כאבי רגליים (יחסית חלשים ואבל קיימים) זה בסדר ?

בנוסף נפצעתי בכתף שבוע שעבר עד עכשיו הכאב לא פחת , הכאב הוא בעיקר כאשר אני מזיז את היד לצד
בכללי המשכתי בתרגילים ורק בבנץ ופרס הרגשתי קצת את הכתף אבל כמעט ולא ירדתי כמעט במשקל עבודה
הרופא אמרה לשים משחה שהיא אפילו לא הסתכלה על הכתף , רק אמרתי לה שנפצעתי בזמן אימון

השאלה האם כדאי להפסיק אימונים לשבוע ? או אולי להמשיך באימונים רק להפסיק את התרגילים שמערבים כתף ?
או לעשות בהם משקלים נמוכים ?

אין לי מושג מה לעשות כי אני לא רוצה לפגוע בתוכנית ובהתקדמות שלי

אין בעיה אם אתה מרגיש קצת דומס ברגליים, זה נורמאטיבי.
ותעבור ללחיצה בסגנון דייב טייט.

אם לא נעים בבנצ', ותר עליו לטובת פרס עם משקל נמוך וחזרות גבוהות.

בנוגע ל"חולשה". זה לא מעיד על כלום. שים את המשקל שתכננת, ותעשה את החזרות שתכננת.
אם אתה לא מצליח, אז אתה צריך לעשות משהו בנושא.

• פותח/ת השרשור
אם לא נעים בבנצ', ותר עליו לטובת פרס עם משקל נמוך וחזרות גבוהות.

בנוגע ל"חולשה". זה לא מעיד על כלום. שים את המשקל שתכננת, ותעשה את החזרות שתכננת.
אם אתה לא מצליח, אז אתה צריך לעשות משהו בנושא.

אז כל התרגילים שבהם יש לי כאב בכתף לוותר אליהם בינתיים ורק להשאיר אתה הפרס במשקל נמוך ? או אולי כדאי לעשות בכל התרגילים האלו פשוט משקל נמוך (כואב לי לוותר על תרגילים )

• פותח/ת השרשור
אפשר לדעת מאיזה תרגיל נפצעת ב SS וממה זה נבע טכניקה?

נפצעתי בזמן דדליפט , המשקל שהרמתי זה היה משקל שכבר עשיתי
אני מניח שלא תפסתי נכון , הרגשתי מתיחה חזקה של היד בחזרה ה 3 ופה הפלתי מוט והפסקתי

נפצעתי בזמן דדליפט , המשקל שהרמתי זה היה משקל שכבר עשיתי
אני מניח שלא תפסתי נכון , הרגשתי מתיחה חזקה של היד בחזרה ה 3 ופה הפלתי מוט והפסקתי
וואלה גרמת לי לחשוש אחי כי אני אמור להתחיל SS שבוע הבא לבנתיים קראתי את המאמר של Kilogram .. אתה מצטער על זה שהתחלת SS? וואלה מפחיד

וואלה גרמת לי לחשוש אחי כי אני אמור להתחיל SS שבוע הבא לבנתיים קראתי את המאמר של Kilogram .. אתה מצטער על זה שהתחלת SS? וואלה מפחיד
זה יכול לקרות בכל תוכנית אחרת, ובכל תרגיל אחר. דיי להיות PUSSY אל תוותר על SS.

• פותח/ת השרשור

אני לא מבין אתה רציני? אני מצטער שלא ידעתי אליה לפני
הפציעה היא מתפיסה שלי לא טובה , לפני זה ועכשיו אני עושה בסדר ולא כואב כלום
פציעה דומה יכולה לבוא לך כמעט בכל תרגיל אם תעשה בטכניקה לא נכונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית