מצטער מראש על החפירה אבל זה נושא שאני צריך לסגור אותו אחת ולתמיד, אגב- עברתי על החיפוש ולא מצאתי
משהו שעונה לי ב-100% על השאלות .
התוכנית שלי נראית ככה (FBW פשוטה.) :
סקוואט 3X8
דדליפט 1X8
בנץ' פרס 3X8
פרס בעמידה 3X8
מתח 3X10
כפיפות מרפקים בפריצ'ר 1X10
כפיפות מרפקים בשכיבה 1X10
בטן בשיפוע+משקל 1X15
הכי חשוב לי זה הדדליפט, הבנתי שיותר מדיי ממנו וזה ייגמר בפציעה .
עכשיו השאלה היא כזו, אני ניגש ל-3 סטים של חימום ועוד סט אחד של מקסימום משקל (4 סה"כ), לאחרונה קצת מורגש כאב
קל בגב התחתון שכנראה נובע מעומס, רציתי לשאול האם זה בסדר והאם כדאי לקצץ בסטים בחימום .
בקשר לבטן, אני עושה את התרגיל בשיפוע יחסית גדול (סביבות ה-*45) ובנוסף עם 10 ק"ג עליי, אני חושב שזה גם כן תורם לכאבי גב-
יכול להיות ? במידה וכן, מה עושים ?
לגבי הסקוואט, 3 סטים חימום+3 סטים של משקל שיא- הכל בסדר אבל לפעמים אני מרגיש שאולי עם חימום
קצר יותר הייתי יכול להעמיס יותר משקל, האם מומלץ לקצץ קצת את החימום ? ואם כן אז איך ?
בנץ' פרס ובזה סיימתי לחפור 🙄, אני עושה 3 סטים משקל שיא, האם כדאי לעשות חימום ?
משהו שעונה לי ב-100% על השאלות .
התוכנית שלי נראית ככה (FBW פשוטה.) :
סקוואט 3X8
דדליפט 1X8
בנץ' פרס 3X8
פרס בעמידה 3X8
מתח 3X10
כפיפות מרפקים בפריצ'ר 1X10
כפיפות מרפקים בשכיבה 1X10
בטן בשיפוע+משקל 1X15
הכי חשוב לי זה הדדליפט, הבנתי שיותר מדיי ממנו וזה ייגמר בפציעה .
עכשיו השאלה היא כזו, אני ניגש ל-3 סטים של חימום ועוד סט אחד של מקסימום משקל (4 סה"כ), לאחרונה קצת מורגש כאב
קל בגב התחתון שכנראה נובע מעומס, רציתי לשאול האם זה בסדר והאם כדאי לקצץ בסטים בחימום .
בקשר לבטן, אני עושה את התרגיל בשיפוע יחסית גדול (סביבות ה-*45) ובנוסף עם 10 ק"ג עליי, אני חושב שזה גם כן תורם לכאבי גב-
יכול להיות ? במידה וכן, מה עושים ?
לגבי הסקוואט, 3 סטים חימום+3 סטים של משקל שיא- הכל בסדר אבל לפעמים אני מרגיש שאולי עם חימום
קצר יותר הייתי יכול להעמיס יותר משקל, האם מומלץ לקצץ קצת את החימום ? ואם כן אז איך ?
בנץ' פרס ובזה סיימתי לחפור 🙄, אני עושה 3 סטים משקל שיא, האם כדאי לעשות חימום ?