הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה | עלייה במשקל

btoash

משתמש מתחיל
38
1
נק' מוניטין:
1
38
1
שלום, אני מתאמן בערך 3-4 חודשים, התחלתי במשקל 71 עכשיו אני במשקל 78, והקטע הוא שאני מחשב את צריכת הקלוריות שלי, ולא יוצא לי יותר 2000 קלוריות ביום וזה גם בהגזמה! אני אוכל ארוחת בוקר לרוב טוסט, ארוחת ביניים קוראסון בנוני, ארוחת צהוריים שניצל 120 גרם בערך בלחמניה, ארוחת ערב קוטג' 5%+ לחמניה, וארוחה בלילה איזה לחמניה עם נקניק. עכשיו בחישוב הקלוריות שאני עושה אני מגיע לסביבות ה2000 קלוריות כולל שתיה. אז השאלה שלי היא למה לעזאזל אני עולה כל כך במשקל אני מפחד שזה שומן וגם יצא לי הבטן האמת זה לא הגיוני פשוט לעלות 7-8 קילו ב3 חודשים עם מאזן קלוריות כזה, ותאמינו לי אני סטודנט זה מה שאני אוכל כל יום זה לא משתנה.

כמו שאמרתי אני 1.78 במשקל 78-9.
נורמלי מה שהולך פה? עצה משו?

תןדה

שלום, אני מתאמן בערך 3-4 חודשים, התחלתי במשקל 71 עכשיו אני במשקל 78, והקטע הוא שאני מחשב את צריכת הקלוריות שלי, ולא יוצא לי יותר 2000 קלוריות ביום וזה גם בהגזמה! אני אוכל ארוחת בוקר לרוב טוסט, ארוחת ביניים קוראסון בנוני, ארוחת צהוריים שניצל 120 גרם בערך בלחמניה, ארוחת ערב קוטג' 5%+ לחמניה, וארוחה בלילה איזה לחמניה עם נקניק. עכשיו בחישוב הקלוריות שאני עושה אני מגיע לסביבות ה2000 קלוריות כולל שתיה. אז השאלה שלי היא למה לעזאזל אני עולה כל כך במשקל אני מפחד שזה שומן וגם יצא לי הבטן האמת זה לא הגיוני פשוט לעלות 7-8 קילו ב3 חודשים עם מאזן קלוריות כזה, ותאמינו לי אני סטודנט זה מה שאני אוכל כל יום זה לא משתנה.

כמו שאמרתי אני 1.78 במשקל 78-9.
נורמלי מה שהולך פה? עצה משו?

תןדה
אממ אני לא יודע אם זה נורמלי, יכול להיות שאתה נשקל בזמנים שונים, בנוסף יש עליך הרבה נוזלים ככה שהייתי מוריד 1-2 קילו מהמשקל.

מכיר את זה, לצערי אני לא אוכל לתת לך תשובה איך זה קורה אבל גם אני אכלתי לכל היותר במאזן ניטרלי והמשקל שלי עדיין עלה. החלק שהכי גדל היה הרגליים, הגעתי לתוכנית עם רגליים חלשות יחסית ואני מאמין שחלק גדול מהמשקל שהעליתי הוא פשוט שריר שהתפתח ברגליים.

• פותח/ת השרשור
אני נשקל תמיד באותה שעה, אני לא עושה אימון רגליים אינטנסיבי, והתפריט שלי כמעט ולא משתנה. אז מה אין לזה הסבר? מה אומרים להמשיך עם התפריט הזה ולקוות לטוב? מה לעשות

Back
למעלה תחתית