הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה | בקשר לחלובים

shayhangal71

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
התחלתי להתאמן על חיטוב, חישבתי כמה קלוריות אני צריך לאכול ביום כמה שומן וכמה פחמימות,
אני צריך להגיע לכמות של 140 גרם חלבון ביום, עכשיו השאלה שלי למשל:
עכשיו אכלתי ארוחה של אורז אפונה וחזה עוף.
כמות החזה עוף הייתה לערך 300 גרם.
כשהכנתי למחשבון הקלוריות הוא אמר לי שיש 87 גרם חלבון בחזה עוף ועוד כמה גרמים של חלבונים מהאורז והאפונה.
השאלה שלי אם זה בכלל נספג בגוף כל הכמות הזאת של החלבון? או שסתם אני אוכל כמות כזאת של חלבון?
ואיך לאכול חלבון נכון? אשמח לקצת הסבר בבקשה
וגם שאלה בקשר לקלוריות:
המאזן הקלורי הניטרלי שלי הוא 2100.
החסרתי ממנו 500 ואני מגיע ל1600 קלוריות ביום. זהו מעשה נכון או שצריך פחות או יותר? אני שוקל 78 ואני רוצה להגיע בערך ל 68-70

נספג.

ואתה יכול להתחיל עם גרעון של 300 (1800 קלוריות ביום) ולראות אם אתה בכל מקרה יורד חצי קילו-קילו בשבוע.

• פותח/ת השרשור
ואם אני בכל מקרה יורד עם גרעון של 300? עדיין לא כדאי להמשיך עם 500? תהליך יותר מהיר?
ועוד שאלה, שאני עושה אימון fbw לחיטוב, אין בעיה שאני אשלב עם זה אירובי נכון? ספינינג ריצה המכשיר של המדרגות וכו'? ומה עדיף אחרי או לפני האימון fbw?

אפשר גם 500.
אירובי כמובן אפשרי, אחרי ה-FBW. לא לשכוח לקחת אותו בחשבון מבחינת ההוצאה הקלורית, ולא להגזים איתו כדי לא לפגוע בהתאוששות.

• פותח/ת השרשור
יש לי עוד שאלה:
יום שלישי היה האימון הראשון שלי וכנראה שעבדתי חזק מתי על השריר יד קדמי והחיבור בין בזרוע לאמה תפוס ברמות מטוווווורפות אני ברמה שלא יכול ליישר את היד.
(עוד לא הייתה לי תוכנית מסודרת) קיצר אני צריך ללכת לחדר כושר עוד מעט, מה לעשות ללכת ולהתאמן על הכאבים ולסבול או לא לעבוד עם היד היום?

תתאמן רגיל, מקסימום תוריד נפח מהיד הקדמית. רוב הסיכויים שהאימון דווקא יעזור לה להשתחרר.

Back
למעלה תחתית