הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

2 כוסות \ כוס של קפה לפני אימון

Excite1

משתמש פעיל
358
2
נק' מוניטין:
14
358
2
זה באמת יכול להועיל בזמן אימון ? הכוונה שלי האם הקפאין מ2 כוסות קפה יעזור או שהמינון של הקפאין נמוך מדי?

תודה לעוזרים.

אני שם כף וחצי גדושות של נסקפה ג'ייקובס וזה מספיק לי.
גם בשחור הייתי שם אותה כמות, אין צורך ב-2 כוסות, כוס אחת תספיק.

לא מבין איך כוס קפה עוזרת לכם...לא משפיע עליי בכלל...

קפה יכול לעלות לך במהלך האימון.
תשתה קפה שחור חזק(שתי כפיות מפוצצות בקפה) בלי סוכר כשעה לפני האימון.
אבל קח בחשבון שאם אתה רגיש לקפאין אתה לא תרדם בלילה(במידה ואתה עושה אימון אחה"צ).

אין על קפה, אחלה ריח וטעים מאוד, כנראה שזה משפיע על כל אחד אחרת.

• פותח/ת השרשור
קפה יכול לעלות לך במהלך האימון.
תשתה קפה שחור חזק(שתי כפיות מפוצצות בקפה) בלי סוכר כשעה לפני האימון.
אבל קח בחשבון שאם אתה רגיש לקפאין אתה לא תרדם בלילה(במידה ואתה עושה אימון אחה"צ).

אני אנסה את זה, תודה על התשובות המהירות חבר'ה.

לא מבין מה הקטע של קפאין והקפה. הפכו את זה פה למינימום סטרואיד חדש. כולה קפאין, זה יותר פסיכולוגי כבר

לא מבין מה הקטע של קפאין והקפה. הפכו את זה פה למינימום סטרואיד חדש. כולה קפאין, זה יותר פסיכולוגי כבר

בזמנו רצתי ריצות של 10 ק"מ בחוץ.
רצתי בסביבות ה 51 דקות.
אחרי יומיים-שלושה שתיתי קפה שחור חזק בלי קפאין, ובאמצע הדרך בדיוק שהסתובבתי חשבתי לעצמי שרצתי ממש גרוע והקפאין לה עזר לי, הצצתי בשעון ושיפרתי בכמעט 2 דקות את התוצאה.
בכולל שיפרתי את הריצה בדקה בתוך יומיים-שלוש.

תגיד לי אתה אם זה חרטא או לא, מה שכן אם זה פלסיבו אז זה אחד ממש טוב, שאחריו לא הצלחתי להרדם.

לי זה ממש עוזר קפשה שחור חצי שעה לפני אימון..
אני ממש רואה את ההבדל בין אימון בלי קפה ואימון עם האימון שונה לגמרי

הקפאין מעבר לממריץ הוא גם מנייד חומצות שומן לשריפה בזמן הארובי , על זה לא ממש מדברים , ומי שבחיטוב זה יכול לתת לו עוד דחיפה.

Back
למעלה תחתית