ייעוץ מה אתם אומרים על abc 5 פעמים בשבוע?

Igor1233

משתמש מתחיל
147
0
נק' מוניטין:
0
147
0
אהלן,

אני מנסה לצבור מסה ומתאמן ab 4 פעמים בשבוע
אני חושב לעבור ל abc 5 בשבוע כדי לעבוד יותר חזק על כל קבוצת שרירים בכל אימון
מה אתם אומרים?

נתונים שלי : גובה 182
משקל : (נוצה) 72
א״ש : בין 11-13

• פותח/ת השרשור
הולך הולך מי אמר שלא ?? החוכמה לגוון , לא לתת לגוף להתרגל למשהו סטנדרטי , אם בראש שלך על ABC מה רע?? אתה
יכול לעשות תוכנית כזאת ואחריה לחזור ל AB שוב , לא ימות אף אחד וגם תרגיש מסופק מזה.

דבר נוסף , אם אתה עושה ABC תעשה רק 4 פעמים לא 5 , שתוכל להתאושש ולהגיע לאימון הבא עם כוח.

כנס תראה באתר קילוגרם יש שם מוכנות .

נערך לאחרונה:
הולך הולך מי אמר שלא ?? החוכמה לגוון , לא לתת לגוף להתרגל למשהו סטנדרטי , אם בראש שלך על ABC מה רע?? אתה
יכול לעשות תוכנית כזאת ואחריה לחזור ל AB שוב , לא ימות אף אחד וגם תרגיש מסופק מזה.

דבר נוסף , אם אתה עושה ABC תעשה רק 4 פעמים לא 5 , שתוכל להתאושש ולהגיע לאימון הבא עם כוח.

צודק אחי צריך לגוון ולתקוף את השריר מזוויות שונות כל אימון,ולעשות ABC 4 פעמים לא 5 עזוב תעשה ABC 3 פעמים יותר כיף.
ואחרי האימון ABC צריך לנצל את חלון ההזדמנויות כדי לספק חומצות אמינו ישר לתוך השריר הפצוע,צריך לעשות את זה תוך 29 וחצי דקות וצריך לאכול עד 30 גרם חלבון כי את השאר הגוף הופך לשומן.
ואל תשכח באמצע הלילה לקום כל 3 שעות ולאכול משהו כי אחרי 3 שעות הגוף נכנס למצב קטבולי ומפרק את רקמות השריר קודם לפני כל דבר אחר.

מחר בבוקר אני כבר יסביר לך למה למתאמן מתחיל לא יעיל לעשות ABC ואת כל שאר האותיות ועדיף לו לעשות AB\FBW.

שמע , כול עוד בן אדם לא מתאמן להיות מר ישראל הבא ויושב על חומרים ותוספים קטלניים בשביל זה , אפשר לנסות מהכול , SS , ביל סטאר , AB , ABC , ולהתאים לך מה שטוב . בסופו של יום זה פעילות גופנית וזה מה שחשוב לשמור.
אני אישית נגד כול החוקים של "תתחיל SS אתה חדש" לטעמי זה בולשיט , מתאמן צריך לנסות מה שהכי מתאים לו והוא מרגיש סבבה , לכן מומלץ לנסות אחרת איך תדע??

שמע , כול עוד בן אדם לא מתאמן להיות מר ישראל הבא ויושב על חומרים ותוספים קטלניים בשביל זה , אפשר לנסות מהכול , SS , ביל סטאר , AB , ABC , ולהתאים לך מה שטוב . בסופו של יום זה פעילות גופנית וזה מה שחשוב לשמור.
אני אישית נגד כול החוקים של "תתחיל SS אתה חדש" לטעמי זה בולשיט , מתאמן צריך לנסות מה שהכי מתאים לו והוא מרגיש סבבה , לכן מומלץ לנסות אחרת איך תדע??

אני איתך.

לפי דעתי תשאר עם ה AB 4 פעמים בשבוע.

מתאמן צריך להציב לו מטרה אחרת תוך זמן קצר הוא כבר לא יהיה מתאמן.
דבר שני כשאתה מציב מטרה אתה תרצה מן הסתם להגיע אליה.
על ידי "לעשות מה שנוח לך" אתה לא תשיג מה שאתה רוצה מן הסתם נכון?
אני לא צריך לחזור אל מה שאמרו לך כבר כאן על התכנית, תקשיב למבינים כי abc במצב שלך לא יזיז אותך לאף מטרה אלא אם היא רק להגיע למכון (איזה מין מטרה זאת?!)

• פותח/ת השרשור

תודה רבה 😃)!

תאורטית AB הכי טוב למתחיל, מעשית ABC... אין מה לעשות, קשה למתאמנים מתחילים להתאמן בפוקוס על כל הגוף במשך כ''כ הרבה זמן. וגם אם כן, זה לא ימשך לתקופה ארוכה. אני ממליץ להתחיל עם ABC, אימונים קצרים ואינטנסיבים וגם לדעת לבודד שרירים. ואח''כ, כשמתחילים להתאושש יותר מהר לעבור לAB.

איגור, במקרה שלך אתה צריך קודם להגיע לסביבות ה80 קילו ואז תחשוב על לפצל (וזה לא יוצא 5 פעמים בשבוע, אם אתה מתאמן כראוי זה 3) תשאר בAB.

מיותר לרוב האנשים.

אם זה היה כל כך טוב רוב המתאמנים במכון היו נראים אחרת תאמין לי.

נראה לי שפותח האשכול רוצה להקשיב לעיצות אחיתופל. ובוחר במכוון להתעלם מיתר התגובות.

• פותח/ת השרשור
נראה לי שפותח האשכול רוצה להקשיב לעיצות אחיתופל. ובוחר במכוון להתעלם מיתר התגובות.

לא כלכך הבנתי מה רשמת...
אני לא מחפש להתעלם מיתר התגובות להפך אני רוצה לשמוע דעות של אאנשים
כדי לדעת אם אני מתאמן נכון או לא

זה לא עניין של דיעות, אלא להבין ולקרוא בעצמך.

ישנם תוכנית שכדאי להתאים לרמת המתאמן.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית