כאבים בגב כנראה בגלל סקוואט

snir012

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
10
107
0
התחלתי לעשות סקוואט לפני שלושה שבועות ובימים האחרונים יש לי כאב בגב שגם היה לי אותו בהתחלה אבל הוא עבר מהר והפעם אני כבר יומיים שלושה עם הכאב הזה והוא יותר כואב מהכאבים הקודמים
הכאב באזור שמסומן בתמונה
humanbackandspine1.jpg

אני חושב שזה בגלל שכשאני עולה בסקוואט אני לא מצליח כ"כ ליישר את הגב בחזרה מה אני צריך לעשות כדי להצליח ליישר את הגב בחזרה
ממה הכאב הזה? איך אני מטפל בו
ואם עד האימון הבא הכאב ימשיך לעשות בכל זאת סקוואט או לוותר על זה לטובת לחיצת רגליים עד שיעבור הכאב?
לא יודע אם זה משנה אבל בסקוואט אני משתמש ברפידה כדי שיהיה לי נוח אני לא יכול לעשות על מוט נקי זה כואב לי בגב בעצמות (אני ממש שחיף אז זה ממש כואב כשמשקל כזה לוחץ לך על החוליות והעצמות) זאת הרפידה
advancedfitness-mantaraysquat.jpg

שמע אין לי הרבה ניסיון אבל גם לי כאב באזור הזה פעם השינוי שעשיתי בעיקרון היה להסתכל 45 מעלות לכיוון הרצפה ולא למעלה , ולאט לאט זה עבר לי השינוי הקטן הזה של לא להסתכל למעלה אלה למעטה משנה כמעט את כל הסקואט ,
לגבי הרפידה הזאת אנשים שמבינים עניין בחיים לא ישתמשו בדברים כאלה ,מה שכן זה בטוח לא מה שיפתור לך את הבעיה

• פותח/ת השרשור
זה לא מה שיפתור אבל אני משתמש בזה קבוע כי כואב לי להחזיק את המוט על הגב בגלל שאני ממש רזה עד שיהיה לי קצת יותר "בשר" ואז המוט לא ישב לי בכאבים על העצמות

כאב שם זה לא בטוח מסקוואט.
יכול להיות ממשהו אחר אבל עם אתה עושה סקוואט אז אמור לכאוב לך בגב התחתון בכלל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית