הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה Side chest הבדל של 3 וחצי חודשי מסה

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
בהתחלה הייתי 73 קילו

בן 18
1.76
78 קילו
מסה
היקפים למי שמעניין אותו
יד 39.5
אמה 32
רגל 60.5
מותן 81 (שמנים לעד!)
422360_10151156544212660_446595116_n.jpg

נערך לאחרונה:
לקרוא אתה יודע?
לכתוב אתה יודע?

רשמת בכותרת "הבדל של 3 וחצי חודשים", כמובן ששיערתי ששמת תמונה אחת לפני ותמונה אחת אחרי, בפירוט של התמונה רק רשמת נתונים פיזיים וכמה שקלת לפני.
אני לא רואה הבדל בין 2 התמונות, אז אם זה תמונה שצולמה באותו יום אז אשמח לראות איך נראית לפני יותר מ-3 חודשים, אבל אם התמונות צולמו בהפרש של יותר מ-3 חודשים אז אני לא רואה שינוי, אלא אם כן תרצה לעלות את התמונה השניה בצורה יותר ברורה ולא עם אפקט אינסטגרם.

• פותח/ת השרשור
אני לא רואה ממש הבדל, אולי קצת פחות חטוב.

לכתוב אתה יודע?

רשמת בכותרת "הבדל של 3 וחצי חודשים", כמובן ששיערתי ששמת תמונה אחת לפני ותמונה אחת אחרי, בפירוט של התמונה רק רשמת נתונים פיזיים וכמה שקלת לפני.
אני לא רואה הבדל בין 2 התמונות, אז אם זה תמונה שצולמה באותו יום אז אשמח לראות איך נראית לפני יותר מ-3 חודשים, אבל אם התמונות צולמו בהפרש של יותר מ-3 חודשים אז אני לא רואה שינוי, אלא אם כן תרצה לעלות את התמונה השניה בצורה יותר ברורה ולא עם אפקט אינסטגרם.

לכתוב הבדל מן הסתם שהכונה כאן ל2 תמונות מזמנים שונים
בכל אופן אני שם לב ובאמת התמונה לא משקפת את ההבדל בצורה ניכרת , יש המון התקדמות בחזה בכתף וביד 1.5 סנטימטר.. שמתי תמונה אחרת למרות שהיא לא כל כך ברורה באופן של החזה... מצטער

נערך לאחרונה:
איך אתה עובד? פאמפ? דרופסטים?
אני לא חושב שזה ממש תורם לך בכל אופן.
אני באמת לא אומר את זה "בקטע רע".
אבל יש לך מאמן שאתה סומך עליו אני מניח.

רגע מה הולך כאן.
ראיתיבמקום אחר שאתה בחיטוב לעוד חודשיים.

אז אני לא מבין בזמן החיטוב אתה עולה במשקל?

טעות שלי. התכוונת לשבועיים.
התבלבלתי, אל תתייחס.

לא חושב שיש עלי מספיק מסה, גם תאומים וכתף אחורית על הפנים אצלי.. אולי נובמבר
בחיאת אלי אל תגיד לי שאתה רוצה להראות כמו הילדים/סרדינים האלה בצבע חרא על הבמה..
עם כל הפרגון אליך ולמוטבציה שלך:193ek: תחסוך לעצמך את הבריאות והכבוד, ותר על עניין התחרות. עצה אישית 😃

• פותח/ת השרשור
בחיאת אלי אל תגיד לי שאתה רוצה להראות כמו הילדים/סרדינים האלה בצבע חרא על הבמה..
עם כל הפרגון אליך ולמוטבציה שלך:193ek: תחסוך לעצמך את הבריאות והכבוד, ותר על עניין התחרות. עצה אישית 😃
למה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית