הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סט אחד ליד קדמית

PoliShook

משתמש מתחיל
55
0
נק' מוניטין:
0
55
0
תוכנית שלי יש רק סט אחד ליד קדמית וסט אחד לאחורית. עכשיו, המנהל של הפורום אמר שלא צריך יותר מאחד, אבל מישהו אחר אמר לי ש:"אין הבדל מבחינת נפח. יענו בקטע של להזיק.
מבחינת תועלת זה סיפור אחר... אבל בגלל שזה לא יכול לפגוע אז ההפך - עדיף אם כבר לעשות 2-3 מאשר לא לעשות או לעשות 1. זה לא קשה לעשות עוד סט של כפיפת מרפקים..."
אז עדיף לעשות 1, 2 או 3?
תודה

זה שריר קטן, תועלת לא תהיה מזה ופגיעה גם לא, ואם כבר זה יכול לפגוע בהתאוששות. חוץ מזה שאם זו תוכנית טובה הוא מעורב בעוד תרגילים, כמו מתח

זה שריר קטן, תועלת לא תהיה מזה ופגיעה גם לא, ואם כבר זה יכול לפגוע בהתאוששות. חוץ מזה שאם זו תוכנית טובה הוא מעורב בעוד תרגילים, כמו מתח
לא תהיה תועלת מלעבוד על ידיים? תעשה לי טובה... לנושא אני מאמין שתרגיל 1 יספיק לך..

• פותח/ת השרשור

לא תהיה תועלת מלעבוד על ידיים? תעשה לי טובה... לנושא אני מאמין שתרגיל 1 יספיק לך..
מדובר בתוכנית מהפורטל הFBW הראשונה (שהמלצת עלייה), וכן אני עושה מתח אבל משום מה חוץ מאמות אני לא מרגיש במתח לא גב ולא ידיים, לא יודע 😣 מתח מספיק לגב?

ואלון, תרגיל 1 זה יענו סט אחד?

לא הכוונה הייתה לתרגיל אחד כמו כפיפת מרפקים עם דאמבלים וכו'...
ומתח תרגיל מעולה לגב, אם אתה לא מרגיש שאתה מתאמץ תוסיף עליך משקל ..

• פותח/ת השרשור
מה התוכנית שלך?
רגליים
לג פרס​
3​
8​
חזה
3​
8​
גב
3​
MAX​
כתפיים
3​
6​
יד אחורית
1​
10​
יד קידמית
1​
12​
בטן
כפיפות בטן
גו​
XX​
12​

• פותח/ת השרשור
לא משהו. לקחת מהפורטל ושינית?
אם זו מסה- SS ללא ספק
אם חיטוב:
http://www.kilogram.co.il/609/%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%99%D7%98%D7%95%D7%91/
ותוסיף את ה-FBW מלמטה + דדליפט לפני החתירה.
כן זה מהפורטל, ואני לא יכול SS, מה רע בתוכנית? לפני יומיים כולם אמרו שהיא טובה

לא הבנתי.. לעשות את הFBW? כי אמרתי שSS אני לא יכול חח
רשמתי לך שתעשה את הFBW, אם אין לך יכולת או רצון לעשות SS אף אחד פה לא יכריח אותך היא בסה"כ תוכנית מעולה אבל היא לא היחידה .

• פותח/ת השרשור
רשמתי לך שתעשה את הFBW, אם אין לך יכולת או רצון לעשות SS אף אחד פה לא יכריח אותך היא בסה"כ תוכנית מעולה אבל היא לא היחידה .
כן, אני לא מבין את התוכנית SS בכלל, כאליו בלעדיה לא גודלים.. ולא יודע, עשיתי את הFBW שלמעלה אתמול והרגשתי שבכלל לא התאמצתי אחרי האימון, אולי בגלל המשקלים שהם די נמוכים אבל בAB שהייתי עושה הייתי מרגיש שאני נקרע בסוף האימון.

כן, אני לא מבין את התוכנית SS בכלל, כאליו בלעדיה לא גודלים.. ולא יודע, עשיתי את הFBW שלמעלה אתמול והרגשתי שבכלל לא התאמצתי אחרי האימון, אולי בגלל המשקלים שהם די נמוכים אבל בAB שהייתי עושה הייתי מרגיש שאני נקרע בסוף האימון.
אתה בטח מתכוון לתחושת הפאמפ, התחושה הזאת מורגשת שאתה מבודד שריר זה לא אומר שהוא יגדל מזה יותר. תנסה להרים כמה שיותר כבד תאמין לי שאתה תרגיש מפורק בסוף האימון.

תעשה אותה, כל מתאמן שמגיב פה מקבל ממנו תגובה לא טוב תעשה SS
טוב אחי, זו אחלה תוכנית במיוחד כשאין מורכבים.
לא הבנתי.. לעשות את הFBW? כי אמרתי שSS אני לא יכול חח
1. לא מצאתי כזו בפורטל. שינית אותה יותר מדי.
דבר נוסף- איפה המורכבים כמו דדליפט וסקוואט ובנץ'? זו סיבה מרכזית שהיא לא משהו.

• פותח/ת השרשור
אתה בטח מתכוון לתחושת הפאמפ, התחושה הזאת מורגשת שאתה מבודד שריר זה לא אומר שהוא יגדל מזה יותר. תנסה להרים כמה שיותר כבד תאמין לי שאתה תרגיש מפורק בסוף האימון.

טוב אחי, זו אחלה תוכנית במיוחד כשאין מורכבים.

1. לא מצאתי כזו בפורטל. שינית אותה יותר מדי.
דבר נוסף- איפה המורכבים כמו דדליפט וסקוואט ובנץ'? זו סיבה מרכזית שהיא לא משהו.
http://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/
הנה, לקחתי מפה את התוכנית הראשונה.
בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט = בנץ' פרס. וסקוואט ניסיתי לעשות אבל זה עושה לי בעיות בגב תחתון אז אני עושה לג פרס במקום, הם +- אותו דבר.. דדליפט אי אפשר במכון​

http://www.kilogram.co.il/570/%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%94/
הנה, לקחתי מפה את התוכנית הראשונה.
בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט = בנץ' פרס. וסקוואט ניסיתי לעשות אבל זה עושה לי בעיות בגב תחתון אז אני עושה לג פרס במקום, הם +- אותו דבר.. דדליפט אי אפשר במכון​
כן זה בנ'ץ פרס , ואתה עושה סקוואט לא טוב אם הוא עושה לך בעיות או שפשוט הזוקפים שלך חלשים רצח , אל תחפש תירוצים ! אתה בא למכון לעבוד !

• פותח/ת השרשור
כן זה בנ'ץ פרס , ואתה עושה סקוואט לא טוב אם הוא עושה לך בעיות או שפשוט הזוקפים שלך חלשים רצח , אל תחפש תירוצים ! אתה בא למכון לעבוד !
העלתי סרטון טכניקה ואמרו שאני לא מספיק "גמיש" וכדי לפתור את זה זה ייקח חודשיים של מתיחות 3 פעמים בשבוע ועד אז אני לא עושה.. אז תאמין לי שניסיתי, לג פרס זה מה שיש..

Back
למעלה תחתית