הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סט אחד ליד קדמית

העלתי סרטון טכניקה ואמרו שאני לא מספיק "גמיש" וכדי לפתור את זה זה ייקח חודשיים של מתיחות 3 פעמים בשבוע ועד אז אני לא עושה.. אז תאמין לי שניסיתי, לג פרס זה מה שיש..
אז למה שלא תעשה מתיחות ? למה אתה ישר מוותר ? כנראה יש לך בעיית גמישות בהאמסטרינג זה מסתדר עם הזמן ! בשביל זה לוותר על הסקוואט ? אתה לא יודע כמה אתה מפסיד.

• פותח/ת השרשור
אז למה שלא תעשה מתיחות ? למה אתה ישר מוותר ? כנראה יש לך בעיית גמישות בהאמסטרינג זה מסתדר עם הזמן ! בשביל זה לוותר על הסקוואט ? אתה לא יודע כמה אתה מפסיד.
מי אמר שאני לא עושה מתיחות? אני עושה לפני כל אימון מתיחות לשפר גמישות אבל זה ייקח חודש-חודשיים אז במקום סקוואט אני אעשה לג-פרס. עוד חודשיים נבדוק. אגב המתיחה היא http://www.exrx.net/Stretches/Hamstrings/Seated.html וזה משנה אם אני עושה את זה בעמידה? כאילו מושך את הידיים למטה? כי אם כן אני נוגע עם כל האצבעות ברצפה..

מי אמר שאני לא עושה מתיחות? אני עושה לפני כל אימון מתיחות לשפר גמישות אבל זה ייקח חודש-חודשיים אז במקום סקוואט אני אעשה לג-פרס. עוד חודשיים נבדוק. אגב המתיחה היא http://www.exrx.net/Stretches/Hamstrings/Seated.html וזה משנה אם אני עושה את זה בעמידה? כאילו מושך את הידיים למטה? כי אם כן אני נוגע עם כל האצבעות ברצפה..
כן אתה יכול לעשות בעמידה.

אז מוזר.. אני עושה את המתיחה הזאת קבועה פעמיים בשבוע, מוזר מאוד שאני כזה לא גמיש :(
התוכנית בסדר הFBW? ולהישאר עם סט אחד ליד קדמית?

בשביל לשפר גמישות תעשה מתיחות כל יום ומספיק להתעסק בשטויות, תעשה 3 סטים וזהו, בשביל סט אחד עדיף שלא תעשה כבר.

אז מוזר.. אני עושה את המתיחה הזאת קבועה פעמיים בשבוע, מוזר מאוד שאני כזה לא גמיש :(
התוכנית בסדר הFBW? ולהישאר עם סט אחד ליד קדמית?
תעשה בינתיים בכל מקרה עם משקל נמוך (נניח שאתה מסוגל לעשות 60 ק"ג ל-5 חזרות תעשה במקום 40 ק"ג ותעלה לאט לאט- אתה צריך שתרגיש מאמץ אבל קל - בינוני כדי לא לפגוע בך בגלל הטכניקה הלא נכונה) כדי לשפר את הטכניקה והגמישות. לא שמתי לב לבנץ', סורי.
לדעתי תוסיף דדליפט ותוריד יד קידמית, מקסימום עוד כמה חודשים (חודש וחצי - חודשיים) תוסיף- יש לך מתח.
בקיצור-
1. דדליפט תוסיף לפני/אחרי המתח (מה שיושב לך יותר טוב).
2. סקוואט תעשה עם משקל נמוך יחסית אבל עדיין תרגיש מאמץ- תתרגל ככה טכניקה.
3. אפשר להוריד יד קידמית אבל לא חובה.
4. תעלה סרטוני טכניקה של פרס (לחיצת כתפיים), זה גם מסובך.

טוב אחי, זו אחלה תוכנית במיוחד כשאין מורכבים.

1. לא מצאתי כזו בפורטל. שינית אותה יותר מדי.
דבר נוסף- איפה המורכבים כמו דדליפט וסקוואט ובנץ'? זו סיבה מרכזית שהיא לא משהו.
יש לו פרס ובנץ' זה לא מספיק מורכב בשבילך ?זה שהוא לא מוכן לעשות סקוואט זאת כבר בעיה שלו

• פותח/ת השרשור
תעשה בינתיים בכל מקרה עם משקל נמוך (נניח שאתה מסוגל לעשות 60 ק"ג ל-5 חזרות תעשה במקום 40 ק"ג ותעלה לאט לאט- אתה צריך שתרגיש מאמץ אבל קל - בינוני כדי לא לפגוע בך בגלל הטכניקה הלא נכונה) כדי לשפר את הטכניקה והגמישות. לא שמתי לב לבנץ', סורי.
לדעתי תוסיף דדליפט ותוריד יד קידמית, מקסימום עוד כמה חודשים (חודש וחצי - חודשיים) תוסיף- יש לך מתח.
בקיצור-
סבבה, מחר אני אצלם את הפרס ואעלה.
אני אעשה סקוואט עם מוט ריק ואתרגל טכניקה בינתיים. אמרתי שבמכון אי אפשר לעשות דדליפט אז זה לא מתאפשר לי. אתה אומר עם התוכנית הזאת בינתיים מה שיש לי שפירסמתי עמ' קודם אני אתקדם ואעלה כל שבוע לפחות 1 ק"ג בתרגילים? כי בבנץ' העלתי 2.5 ק"ג באימון ואני אוכל עכשיו ניירטלי, לג פרס העלתי 5 ק"ג כל צד (10 ק"ג) ואני ממשיך להתקדם ואני בנייטרלי עכשיו 😛

סבבה, מחר אני אצלם את הפרס ואעלה.
אני אעשה סקוואט עם מוט ריק ואתרגל טכניקה בינתיים. אמרתי שבמכון אי אפשר לעשות דדליפט אז זה לא מתאפשר לי. אתה אומר עם התוכנית הזאת בינתיים מה שיש לי שפירסמתי עמ' קודם אני אתקדם ואעלה כל שבוע לפחות 1 ק"ג בתרגילים? כי בבנץ' העלתי 2.5 ק"ג באימון ואני אוכל עכשיו ניירטלי, לג פרס העלתי 5 ק"ג כל צד (10 ק"ג) ואני ממשיך להתקדם ואני בנייטרלי עכשיו 😛
אני לא חושב שיש לך בחדר כושר פלטות של חצי קילו בלי קשר אני חושב שתצליח לעלות במורכבים בין שבוע לשבוע בתנאי שתאכל טוב..

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שיש לך בחדר כושר פלטות של חצי קילו בלי קשר אני חושב שתצליח לעלות במורכבים בין שבוע לשבוע בתנאי שתאכל טוב..
1.25 כל צד = 2.5 ק"ג 😃
תודה.

רגע אם אני עושה ב FBW שלי 2 סטים לקידמית 10X2 זה לא טוב ? היא על הפנים אני מתאמן הרבה זמן ועד עכשיו לא אימנתי אותה

• פותח/ת השרשור
בקיצור-

יש לו פרס ובנץ' זה לא מספיק מורכב בשבילך ?זה שהוא לא מוכן לעשות סקוואט זאת כבר בעיה שלו

אה, לא עניתם לי על השאלה על הבטן חח
לעשות כל אימון כמה סטים של כפיפות בטן? 3? כי אני לא עובד על בטן בשום תרגיל

אה, לא עניתם לי על השאלה על הבטן חח
לעשות כל אימון כמה סטים של כפיפות בטן? 3? כי אני לא עובד על בטן בשום תרגיל
לא זה יכול לפגוע בהתאוששות הבטן עובדות במורכבים.

1.25 כל צד = 2.5 ק"ג 😃
תודה.
כשרושמים אני מעלה 1.25 הכוונה סך הכל. לא 2.5 בכל צד, 2.5 בסך הכל וכו'. בתרגילים שעובדים על שרירים גדולים תנסה לעלות 5 ק"ג (2.5 בכל צד), בשרירים קטנים 2.5 ק"ג אבל אתה תתקע בסוף.
רגע אם אני עושה ב FBW שלי 2 סטים לקידמית 10X2 זה לא טוב ? היא על הפנים אני מתאמן הרבה זמן ועד עכשיו לא אימנתי אותה
תלוי בשאר, אבל תכל'ס לא נחוץ.
אה :Oבטח הטכניקה שלי לא ממש נכונה חח כי אני לא מרגיש את הבטן, תודה.
גם סקוואט ובנץ', מתח.
הרגשה בתרגילים זה לא מדויק, אל תתייחס להרגשה של איזה שריר עובד, לא תמיד זה נכון.

כשרושמים אני מעלה 1.25 הכוונה סך הכל. לא 2.5 בכל צד, 2.5 בסך הכל וכו'. בתרגילים שעובדים על שרירים גדולים תנסה לעלות 5 ק"ג (2.5 בכל צד), בשרירים קטנים 2.5 ק"ג אבל אתה תתקע בסוף.

גם סקוואט ובנץ', מתח.
הרגשה בתרגילים זה לא מדויק, אל תתייחס להרגשה של איזה שריר עובד, לא תמיד זה נכון.

עוד תרגילים שמערבים אותה זה 4 סטים של מתח

• פותח/ת השרשור

גם סקוואט ובנץ', מתח.
תודה!!
עכשיו יש לי עוד משהו שאני לא יודע מה לעשות, ב-3.1 עד ה-10.1 (עוד שבועיים וחצי) אני טס לחו"ל ומספיד 2 אימונים.. עכשיו אני אוכל נייטרלי כבר שבוע וחצי אחרי חיטוב, כלומר עכשיו (מחר, מחרתיים ככה) אני צריך להתחיל מסה אחרי שבועיים נייטרלי אבל אם אתחיל עכשיו מסה, זה יצא מסה של שבועיים ואז באמצע חו"ל שבוע שאני אוכל שם כנראה נייטרלי (אנסה לפחות) ולא בטוח שאגיע לכמות החלבון אז זה יצא שכל מה שעשיתי בשבועיים האלה יידפק בחו"ל חח.. אז להתחיל מסה רק אחרי חו"ל? למרות שאם כן אז לא יהיה לי מספיק מסה לקיץ כי ב.1.5 אני רוצה להתחיל חיטוב אם לא לפני אז זה יוצא 3 וחצי חודשים של מסה נקייה וזה כלום..

כמה מסה אתה חושב שתצבור בשבועיים? תיהנה בחו"ל ותדחה את התכניות בשבועיים, לא יקרה כלום.

Back
למעלה תחתית