הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה יותר "מהירה"

ליעד קשת

משתמש מתחיל
244
1
נק' מוניטין:
-27
244
1
היי שבוע טוב, יש לי שאלה האם מסה מלוכלכת יכולה לתת לי יותר מהר מסה ממסה נקייה? אני רוצה לסיים מסה עד תחילת הקיץ ולתת חיטוב רציני.​

למה ליצן? בזה שהוא לא נותן לי לעשות בנץ וכל אלה במשקלים גדולים?

מה זה משקלים גדולים?...אתה לוחץ 100 ל8 בגיל 15?...המאמן שלך מונע ממך מלהגדיל את השריר!....ובקיצור ליצן.

הוא לא נותן לי סיבות לא לעשות.. הוא פשוט אומר לי לעשות מכונות כרגע
אז יכול להיות שיש כמה סיבות
1-הוא לא חושב שאתה מספיק נבון כדי לקלוט איך לעשות תרגילים מורכבים
2-אין לו כוח ללמד אותך לעשות
3-הוא בעצמו לא יודע
בד"כ זה 2 ו3..אבל הבעיה היא שרוב המאמנים ב3 לא מודים

למה ליצן? בזה שהוא לא נותן לי לעשות בנץ וכל אלה במשקלים גדולים?
כן
תראה יש סרטון פה באתר של דני שובבני מתחרות, כולה ילד בן 16 ומעיף משקלים מה שאני בזמנו הייתי על סטרואידים ו 95 קילו ובקושי הייתי עושה אותם וברוך השם הוא חיי ובועט ולא קרה לו כלום.
אם המדריך שלך לא נותן לך זה סימן שהוא לא כזה מקצועי כי הוא מפחד על התחת שלו ובמקרה הזה באמת עדיף לך שלא יתן לך כי הוא זה שיגרום לך נזק.
קודם תלמד תרגילים ממרדיך מקצועי.

תגיד למדריך שלך שאתה מבטל תמנוי וחוזר עוד שנה שתהיה בגיל 16 תראה איך הוא טס ללמד אותך מה שתרצה (אפילו במשקלים נמוכים בהתחלה).

נ.ב

מדריך חובבן כמו רובם

מאסה נקייה זו הנפצה, אם אתה מצליח להתקדם באופן קבוע עם +500 קלוריות אז תעשה את זה אבל כנראה שאתה לא...

אם אתה מתאמן חזק גם אם תהיה על +1000 וגם על +1500 כנראה שלא תשמין בצורה משמעותית וכמו שציינו כבר בשלושת המקרים תגיע בסוף לחיטוב רק אם פחות/יותר/עוד יותר מאסה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית