עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה זה קצת סימן ? שאתה נוגע בסימן העצם כואבת לך ?נשמע קצת מוגזם, אבל בעיקרון זה אמור להיות ככה לדוגמה אצלי כל פעם אחרי דדליפט כל הרגליים שלי שרוטות וגם יום אחרי נשאר לי קצת סימן
כן ,זה התיאור . אז זה חלק מ"ההקרבה" ?אתה אומר?דווקא אצלי כן יש סימנים אדומים בשוק. אתה אמור למשוך אותו לאורך כל הגוף- הוא לא אמור להיות "באוויר" בכלל. זה טיפה כואב, אבל לא ממש נורא- ועדיף על פני הנזק שאתה יכול לעשות אם תרים אותו בלי מגע עם הגוף. אין ממש מה לעשות, המוט לא חלק ואתה לא מרים 10 קילו.
אוקי הבנתי אבל איך אני יכול לקרב עוד את המוט ? זה ממש משרק לי את הרגל...תקרב את המוט, תישען טיפה יותר אחורה, ותלמד להוריד את המוט, ולא לשחרר את הגב ולעוף קדימה.
אגב, כל הרגל על הרצפה, לא אחרת.
למה לא יחף?
נ.ב, דחוף יותר עם הרגליים והקוודס, אל תרים את התחת כל כך מוקדם.
צפה בדדליפט שלי, קבל טיפה פרופורציות.
תישען טיפה אחורה, זה כבר יסתדר.אוקי הבנתי אבל איך אני יכול לקרב עוד את המוט ? זה ממש משרק לי את הרגל...
איך אני מוריד את המוט ?
ואני לא מוצא סרטונים של הדדליפט שלך (אתה יכול לשלוח קישור ?).
אוקי הבנתי , אני יציץ ...תישען טיפה אחורה, זה כבר יסתדר.
אגב, זה בכלל לא נראה כאילו זה משפשף לך את כל הרגל.
ואם אתה במשקל נמוך, אין ממש צורך לזרוק את המוט.
ותציץ בלוג שלי, לא יזיק 🤘
איך זה ?תסובב את התחת ככה שהוא מכוון למעלה (במילים אחרות, אתה לא עושה Lumbar Extension)
נראה יותר טובhttp://www.youtube.com/watch?v=RVRzaIEGlxE&feature=youtu.be דדליפט מהיום 100KG !! אשמח לבדיקה !!
איך זה ?
Don't Give Up, Never Surrender.תודה !!
כן אני מרגיש גבר סופסוף לא משקל של אפס ...אבל יש עוד דרך ארוכה !