עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחחחחחח זה החלום של אמא שלי, היא מתה שאני אהיה ג'ובניקבתור גולנצ'יק לשעבר-
תהיה שקמיסט
ידוע לי...כולם רוצים ימ"ס אל תשכחו שאחוז המתקבלים לשם הוא נמוך מאוד, בגיבוש שלי היו 115-120 איש מתוכם נשארנו בסוף 9...ויש עוד קורס של 7 חודש מלפנים..
מי שאמר שזה לא טוב שלוש שנים באותה גזרה זה הכי טוב שיש....החדרים של מג"ב הכי משופצרים שיש כי לא צריך להעביר ציוד כל כמה חודשים..
אבל גם כפלוגה רגילה באיו"ש ככה זה קורה בשטח:
![]()
מכ במחלקה צעירה2-14? או שאתה מ"כ במסלול, או שאתה מ"כ של מחלקה צעירה בותיקה, או שבגזרה שלכם אין כמעט משימות אז מתאפשר 2-14. שמירות כאלה אנחנו יכולים לעשות רק אם כל המחלקה תופסת עמדה אחת בלי שום משימות נוספות (חוץ מאולי חמ"ל).
בכל מקרה הדיון פה הוא לא אם צבא זה חרא, כולם יוצאים מנקודת הנחה שזה נכון ובמיוחד בקרבי, אבל כשנשאלת השאלה איפה פחות חרא - בחי"ר או במג"ב, אז במג"ב לל ספק הרבה פחות חרא לעומת חי"ר ברוב המקרים.
האמת שכל מי שאני מדבר איתו ישר אומר לי
מג"ב זה לדפ"רים, אל תלך לשם, לך לגולני גבעתי וכו'
אפילו הבן של חברה של אמא שלי שהוא סגן אלוף, יוצא סיירת מטכל, אמר לי שמג"ב זה סתם לעמוד במחסומים ופיזור הפגנות ושכדאי לי ללכת לגבעתי/גולני
הטיעונים האלה לא משכנעים אותי כי עדיין הפעילות במג"ב יותר מעניינת אותי, אבל למה כולם אומרים שמג"ב זה אלה שעושים את ה"עבודה השחורה" ולא מוערכים מספיק?
חבר שלי עכשיו בטירונות מגב ואומר לי שש אצלהם מלא נפילי טיס ככה שאני בספק בעניין הדפרים.