הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בקשר לביצוע סקוואטקבילו

Avia Chen

משתמש מתחיל
142
0
נק' מוניטין:
31
142
0
שאלה בקשר לביצוע סקוואט

שלום, ביקשתי היום מאחד המדריכים במכון שלי שיסביר לי איך עושים סקוואט נכון, מה שהוא אמר לי זה ככה בערך:
כפות רגליים מכוונות ישר, הברכיים צריכות כמה שפחות לצאת קדימה, ופשוט לעשות מין תנועה של ישיבה כזה, כאילו להוציא ממש את התחת לישיבה עם גב ישר.
הוא לא דיבר על מקביל או על כמה לרדת אבל עוד לא נכנסתי לעשות את זה בכלוב ככה שזה עדיין לא רלוונטי, אז האם זה נכון איך שהוא הסביר לי?
אה והאם אני יכול לתרגל לבנתיים עם מוט + כמה קילו טובים מחר אחרי שהיום עשיתי אימון רגליים?
תודה

נערך לאחרונה:
שלום, ביקשתי היום מאחד המדריכים במכון שלי שיסביר לי איך עושים סקוואט נכון, מה שהוא אמר לי זה ככה בערך:
כפות רגליים מכוונות ישר, הברכיים צריכות כמה שפחות לצאת קדימה, ופשוט לעשות מין תנועה של ישיבה כזה, כאילו להוציא ממש את התחת לישיבה עם גב ישר.
הוא לא דיבר על מקביל או על כמה לרדת אבל עוד לא נכנסתי לעשות את זה בכלוב ככה שזה עדיין לא רלוונטי, אז האם זה נכון איך שהוא הסביר לי?
אה והאם אני יכול לתרגל לבנתיים עם מוט + כמה קילו טובים מחר אחרי שהיום עשיתי אימון רגליים?
תודה

הטכניקה קצת יותר מורכבת מזה. חפש סרטונים של ריפטו ביוטיוב. צריך לבצע סקוואט נכון בלי משקל, עם משקל קל, משקל בינוני ומשקל כבד.

אתה יכול לתרגל את הטכניקה, לצלם ולהעלות כדי לקבל משוב.

Back
למעלה תחתית