הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שאלות שקשורות לגב תחתון\יד אחורית\בטן

מצב
השרשור נעול

מיכאל גבריאלוב

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
1 . מלפני שתיים או שלוש אימונים התחילו לי כאבים חזקים בגב התחתון וקצת בגב העליון, הכאבים הם בעיקר בגב התחתון בצד ימין ובאמצע הגב ( בגובה ) משמאלה לעמוד השדרה בשריר מסוים. ממה זה יכול להיות? כי אני מאוד דואג

2 . אני עובד עם תוכנית AB , בעיקרון אני עושה בטן בסוף אימון B , אבל מישהו אמר לי שבטן אפשר לעשות גם באימון A וגם ב B , עכשיו אמרתי לו ומה אם זה יעמיס על הבטן יותר מדי ? כי צריך לתת לה גם לנוח , הוא אמר שאני גם יכול לעבוד אימון A בטן עם משקל כרגיל ואימון B בטן בלי משקל, סיבולת. מה אתם אומרים ?

3 . ראיתי סרטונים של אלון גבאי מפתח הגוף המפורסם, והוא אמר שהוא מאוד אוהב לעשות ליד האחורית תרגילים כמו סופר סט וכדומה, וגם שמעתי מכמה אנשים שיד אחורית מתפתחת יותר טוב אם עובדים עליה סיבולת בצורה חזקה כמו סופר סטים בחדר כושר וכאלה, מה אתם אומרים ?

1.זה יכול להיות מגב חלש , וזה יכול להיות מטכניקה לקויה .
2.אתה מתאמן מתחיל אין צורך לעבוד כ''כ הרבה על הבטן . קוביות יהיו לך על %שומן נמוך וזה גם עניין של גנטיקה . זה לא קשור לזה שתעשה 5616כפיפות בטן .
בעיקרון לפי דעתי תעשה בטן רק באימון A או B גג 6סטים (שני תרגילים) עם משקל.
3.אתה לא אלון גאבי , אתה לא על אסטרואידים (אני יודע שהוא טוען שלא , אבל זה לא עובדה) תעבוד פשוט עם היד האחוריות 3X12-15 לא צריך להתעסק עם כל הדרופ סטים האלה במיוחד אם אתה לא בשבל מתקדם . תחשוב על דרופ סטים ,סופר סטים שתהיה בשלבים יותר מתקדמים.

• פותח/ת השרשור
1.זה יכול להיות מגב חלש , וזה יכול להיות מטכניקה לקויה .
2.אתה מתאמן מתחיל אין צורך לעבוד כ''כ הרבה על הבטן . קוביות יהיו לך על %שומן נמוך וזה גם עניין של גנטיקה . זה לא קשור לזה שתעשה 5616כפיפות בטן .
בעיקרון לפי דעתי תעשה בטן רק באימון A או B גג 6סטים (שני תרגילים) עם משקל.
3.אתה לא אלון גאבי , אתה לא על אסטרואידים (אני יודע שהוא טוען שלא , אבל זה לא עובדה) תעבוד פשוט עם היד האחוריות 3X12-15 לא צריך להתעסק עם כל הדרופ סטים האלה במיוחד אם אתה לא בשבל מתקדם . תחשוב על דרופ סטים ,סופר סטים שתהיה בשלבים יותר מתקדמים.

אני עושה ביד האחורית 3 תרגילים, מקבילים עם משקל ( 3X8 ) לחיצה צרפתית ( 3X8 ) והתרגיל במכונה שאתה מושך את החבלים האלה למטה גם 3X8
זה טוב ליד האחורית או שאני צריך לעשות 12-15 חזרות? ולמה?

אני עושה ביד האחורית 3 תרגילים, מקבילים עם משקל ( 3X8 ) לחיצה צרפתית ( 3X8 ) והתרגיל במכונה שאתה מושך את החבלים האלה למטה גם 3X8
זה טוב ליד האחורית או שאני צריך לעשות 12-15 חזרות? ולמה?
לא אמרתי שחייב , לפי דעתי יהיה יותר יעיל , דבר שני אתה עושה יותר מידי סטים תוריד ל3 סטים תרגיל אחד) ותתרכז לעלות כל אימון משקל (לפחות תנסה).
אפשר לשאול מה תוכנית האימונים שלך ? זה נשמע תוכנית מאוד ליצנית שלא תביא לך כלום (חוץ מפאמפ כמובן:s59:)

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי שחייב , לפי דעתי יהיה יותר יעיל , דבר שני אתה עושה יותר מידי סטים תוריד ל3 סטים תרגיל אחד) ותתרכז לעלות כל אימון משקל (לפחות תנסה).
אפשר לשאול מה תוכנית האימונים שלך ? זה נשמע תוכנית מאוד ליצנית שלא תביא לך כלום (חוץ מפאמפ כמובן:s59:)

ברור .

אימון A :

חזה :

לחיצת חזה 3X8
לחיצת חזה בשיפוע עליון 3X8
פרפר עליון 3X8

כתפיים : תרגיל לכתפיים שמרימים כזה מוט W אני פשוט לא יודע איך קוראים לו, 3X8
הרחקת כתפיים לצדדים עם דאמבלים 3X8
לחיצת כתפיים במכונה 3X8

יד קדמית : כפיפות מרפקים עם מוט 3X8
כפיפות מרפקים עם דאמבלים 3X8

טרפזים : שראגס 3X10

אימון B :

רגליים : סקוואט חופשי 3X5
פשיטת רגליים במכונה 3X8
כיפוף רגל אחורית במכונה 3X8

גב : מתח רחב עם משקל 3X8
חתירה 3X8
פולי עליון 3X8

יד אחורית : מקבילים עם משקל 3X8
לחיצה צרפתית 3X8
התרגיל שמושכים את החבלים, 3X8

בטן : כפיפות בטן עם משקל בשיפוע תחתון : 3X10
כפיפות בטן במכונה עם משקל : 3X10

תאומים : לחיצת תאומים בסמית' 3X10
לחיצת תאומים כשיושבים ומרימים רק את התאומים ( גם לזה אין לי מושג איך קוראים ) עם משקל 3X8

• פותח/ת השרשור
כבר שקלתי אם לעשות SS, אבל את האמת זה לא הכי מעניין אותי. יותר מעניין אותי נפח,בילדינג, המשקלים גם אבל הם העדפה שנייה. זה המטרה שלי.

כבר שקלתי אם לעשות SS, אבל את האמת זה לא הכי מעניין אותי. יותר מעניין אותי נפח,בילדינג, המשקלים גם אבל הם העדפה שנייה. זה המטרה שלי.

1. ספרתי 8 תרגילים ליד האחורית ממש לא 3
2. תראה את הנעוץ בפורום על אס אס ובילדינג- אתה מקבל תוצאות נפח מעולות, זו ה-תוכנית למתחיל.

• פותח/ת השרשור
1. ספרתי 8 תרגילים ליד האחורית ממש לא 3
2. תראה את הנעוץ בפורום על אס אס ובילדינג- אתה מקבל תוצאות נפח מעולות, זו ה-תוכנית למתחיל.

קראתי, ואני לא מעוניין לעשות אותה. התוכנית שלי היא בסדר לפי דעתי למטרות שלי.

• פותח/ת השרשור
לא, זו חרא תוכנית עם נפח מוגזם, בלי פרס ודדליפט.

דדליפט אני מכניס מאימון הבא, שכחתי לציין את זה . פרס אני יעשה בהמשך, בהתחלה אני מתחיל מפרס בישיבה. ולא,זה לא חרא תוכנית, אתה אומר את זה בגלל שזה לא SS פשוט.

דדליפט אני מכניס מאימון הבא, שכחתי לציין את זה . פרס אני יעשה בהמשך, בהתחלה אני מתחיל מפרס בישיבה. ולא,זה לא חרא תוכנית, אתה אומר את זה בגלל שזה לא SS פשוט.
http://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/
ה-FBW הראשונה בתוספת דדליפט לגב או ה-FBW השלישית שמחולקת ל-A1 ו-A2 יהיו עדיפות בהרבה, מה שיש לך זה חרא טהור.

• פותח/ת השרשור
אחי, אני לא מתחיל!!! אני אומנם חדש בחדר כושר, אבל אני ממש לא מתחיל! ואני גם עולה במשקלים בצורה מעולה, אני מתאמן כבר שבועיים , התחלתי בנץ פרס מ 10 קילו כל צד 3X8 ועכשיו אני עושה 25 כל צד 3X8, התחלתי פרנץ פרס 7.5 כל צד 3X8 עכשיו אני עושה 15 כל צד 3X8, התחלתי סקוואט עם 10 בכל צד 3X5, עכשיו אני עושה 30 כל צד 3X5. דדליפט לא התחלתי עד עכשיו אך ורק בגלל שהגב התחתון שלי היה תפוס לתקופה ארוכה וחיכיתי שהוא ישתחרר כדי לא לגרום לנזק ( בהמלצת רופא ) בקיצור אני לא צריך תוכנית למתחילים ואני גם לא רוצה SS בשביל לעלות מהר במשקלים, זה לא המטרה שלי !!!!!!!

אחי, אני לא מתחיל!!! אני אומנם חדש בחדר כושר, אבל אני ממש לא מתחיל! ואני גם עולה במשקלים בצורה מעולה, אני מתאמן כבר שבועיים , התחלתי בנץ פרס מ 10 קילו כל צד 3X8 ועכשיו אני עושה 25 כל צד 3X8, התחלתי פרנץ פרס 7.5 כל צד 3X8 עכשיו אני עושה 15 כל צד 3X8, התחלתי סקוואט עם 10 בכל צד 3X5, עכשיו אני עושה 30 כל צד 3X5. דדליפט לא התחלתי עד עכשיו אך ורק בגלל שהגב התחתון שלי היה תפוס לתקופה ארוכה וחיכיתי שהוא ישתחרר כדי לא לגרום לנזק ( בהמלצת רופא ) בקיצור אני לא צריך תוכנית למתחילים ואני גם לא רוצה SS בשביל לעלות מהר במשקלים, זה לא המטרה שלי !!!!!!!
1. אתה כן, וכל מה שרשמת מחזק את זה-
משקלים נמוכים (ומתחת ל-100 ק"ג סקוואט לחמישייה זה נמוך. 100 ק"ג ל-5 מתחיל כבר להיות יותר ממתחיל) + שבועיים בחדר כושר + היכולות לעלות מאימון לאימון. מתחיל טהור.
2. SS לאו דווקא עולה במשקלים במהירות, תעיף מבט כאן:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=7173
אתה גם תעלה במשקלים וגם תקבל נפח גדול, וזה מה שאתה לא מבין.
3. נתתי קישור למספר הצעות לתוכניות אימונים למסה שמשה (מנהל האתר) בנה. זו לא SS, תכנס לפני שאתה מדבר.

קראתי, ואני לא מעוניין לעשות אותה. התוכנית שלי היא בסדר לפי דעתי למטרות שלי.

משקלים נמוכים (ומתחת ל-100 ק"ג סקוואט לחמישייה זה נמוך. 100 ק"ג ל-5 מתחיל כבר להיות יותר ממתחיל) + שבועיים בחדר כושר + היכולות לעלות מאימון לאימון. מתחיל טהור.
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=7173
3. נתתי קישור למספר הצעות לתוכניות אימונים למסה שמשה (מנהל האתר) בנה. זו לא SS, תכנס לפני שאתה מדבר.
1] התכנית שלך היא תכנית לבילדרים מזריקים , אז כן בשבילך היא ח-ר-א וככל שתפנים זאת מהר יותר ככה אתה תרוויח יותר
2] אתה כן מתחיל , כל מה שרשמת רק חיזה את הטענה הזאת [80 סקוואט זה אכן מתחיל תרשה לי לצער אותך ] אבל גם העניין שאתה עולה במשקלים בצורה מהירה מעידה על זה שאתה מתחיל
3] אתה לא חייב לעשות S.S אתה יכול לעשות AB/FBW אבל שיהיו נורמליות כמו מהפורטל
4] תקשיב לרופאים בתחום הזה לא תגיע רחוק .

• פותח/ת השרשור

הסתכלתי, אני נשאר עם שלי. נדבר עוד שלושה ארבעה חודשים ואני יראה לך באיזה מצב אני, אני אפילו ישמור את האשכול במועדפים כדי שאני אזכור למי לשלוח את זה 😃

1] התכנית שלך היא תכנית לבילדרים מזריקים , אז כן בשבילך היא ח-ר-א וככל שתפנים זאת מהר יותר ככה אתה תרוויח יותר
2] אתה כן מתחיל , כל מה שרשמת רק חיזה את הטענה הזאת [80 סקוואט זה אכן מתחיל תרשה לי לצער אותך ] אבל גם העניין שאתה עולה במשקלים בצורה מהירה מעידה על זה שאתה מתחיל
3] אתה לא חייב לעשות S.S אתה יכול לעשות AB/FBW אבל שיהיו נורמליות כמו מהפורטל
4] תקשיב לרופאים בתחום הזה לא תגיע רחוק .

אין שום בעיה בתוכנית הזאת. כשניסיתי לעשות תוכניות AB כמו מהפורטל לא הרגשתי כלום אחרי האימון, וכשאני עושה את שלי אני מרגיש את האימון מעולה. דרך אגב מי אתה שלהקשיב לרופאים לא יקח אותי רחוק? כמובן שאני לא מדבר על צורת האימון תוכניות אימונים וכו' אני מתייעץ עם רופאים אך ורק בנוגע לכאבים בשרירים בגב או כל מה שקשור לתחום שהם בטוח מבינים כי בכל זאת.. זה המקצוע שלהם. אני די בטוח שאתה לא מבין כמו רופא וגם לא כל הפורום הזה בעניין בעיות רפואיות, אבל אני כבר מכיר פורומים כמו LBS כי הייתי בכמה אחרים כבר לפני, מישהו המליץ לי על הפורום הזה ואמרתי בוא ננסה,מסתבר שכמו כל פורום גם אתם מושפעי SS / מארק ריפטו / תוכניות כוח . אתם חיייבים להבין משהו אחד, התוכניות שאתם מתלהבים מהם לא בהכרח מתאימות לכל אחד ולא כל אחד רוצה לעשות אותם. אין שום דבר רע בתוכניות נפח

הסתכלתי, אני נשאר עם שלי. נדבר עוד שלושה ארבעה חודשים ואני יראה לך באיזה מצב אני, אני אפילו ישמור את האשכול במועדפים כדי שאני אזכור למי לשלוח את זה 😃

אין שום בעיה בתוכנית הזאת. כשניסיתי לעשות תוכניות AB כמו מהפורטל לא הרגשתי כלום אחרי האימון, וכשאני עושה את שלי אני מרגיש את האימון מעולה. דרך אגב מי אתה שלהקשיב לרופאים לא יקח אותי רחוק? כמובן שאני לא מדבר על צורת האימון תוכניות אימונים וכו' אני מתייעץ עם רופאים אך ורק בנוגע לכאבים בשרירים בגב או כל מה שקשור לתחום שהם בטוח מבינים כי בכל זאת.. זה המקצוע שלהם. אני די בטוח שאתה לא מבין כמו רופא וגם לא כל הפורום הזה בעניין בעיות רפואיות, אבל אני כבר מכיר פורומים כמו LBS כי הייתי בכמה אחרים כבר לפני, מישהו המליץ לי על הפורום הזה ואמרתי בוא ננסה,מסתבר שכמו כל פורום גם אתם מושפעי SS / מארק ריפטו / תוכניות כוח . אתם חיייבים להבין משהו אחד, התוכניות שאתם מתלהבים מהם לא בהכרח מתאימות לכל אחד ולא כל אחד רוצה לעשות אותם. אין שום דבר רע בתוכניות נפח
טוב חמודי אתה כנראה עוד אחד שחושב שיש לו את כל הידע שבעולם אז אני לא ישקיע עוד מאמץ על וויכוח איתך , לך תקשיב לרופא המשפחה שלך שייעץ לך על סקוואט ודדליפט ותתלהב שאתה מרגיש את השריר "שורף" כי פיצצת אותו ב3254324 מכונות ייעודיות , בי.

היי, מה דעתכם על התוכנית?
דעתנו שהיא חרא.
אתם סתם מושפעים, ה-100000000 מאמרים מחקרים וספרים שקראתי הוכיחו לי שזו אחלה תוכנית.

למה בכלל אתה בא להתייעץ? מה שהראתי לך אלו לא תוכניות כוח. תעשה ונראה תוצאות. HAVE FUN

אם אתה חושב שהתכנית נפלאה, אז למה אתה שואל אותנו? לך תעשה אותה, ותיהנה. ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית