הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 105kg deadlift tecnique

הגב לא מכווץ מספיק אבל אני חושב שקודם כל צריך לסדר את הסטאפ. זה נראה שהעמידה שלך רחבה מידי. גם נראה שאתה לא מוציא ברכיים (תוציא שימשיכו את קו כף הרגל, שהוא החוצה, באיזור ה30 מעלות אבל תלוי במבנה והגודל שלך)
תעמוד ברוחב של vertical jump כשהמוט מעל מרכז כף הרגל (מעל הקשת הטבעית של כף הרגל)
תעבור על כל השלבים לפי הסרטון הבא:

בהצלחה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
הגב לא מכווץ מספיק אבל אני חושב שקודם כל צריך לסדר את הסטאפ. זה נראה שהעמידה שלך רחבה מידי. גם נראה שאתה לא מוציא ברכיים (תוציא שימשיכו את קו כף הרגל, שהוא החוצה, באיזור ה30 מעלות אבל תלוי במבנה והגודל שלך)
תעמוד ברוחב של vertical jump כשהמוט מעל מרכז כף הרגל (מעל הקשת הטבעית של כף הרגל)
תעבור על כל השלבים לפי הסרטון הבא:

בהצלחה

מה זאת אומרת גב מכווץ? ואני מוציא כמה שאני יכול.. בסירטון הקודם אמרו לי שאני מוציא יותר מדי ואז התחת יורד למטה יותר מדי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה זאת אומרת גב מכווץ? ואני מוציא כמה שאני יכול.. בסירטון הקודם אמרו לי שאני מוציא יותר מדי ואז התחת יורד למטה יותר מדי
תראה את זה:
http://startingstrength.com/index.php/site/video/platform_lower_back_position_control

ותוך כדי שאתה מוציא ברכיים בכיוון של כפות הרגליים (כמובן בלי להזיז את המוט אחרי שכבר מיקמת את עצמך ככה שהוא מעל מרכז כף הרגל) תכווץ את הגב התחתון. וכמובן תרים חזה, תכווץ הכל חזק לפני שהמוט עוזב את הריצפה. אבל תתחיל מהסטאפ כי בלי סטאפ נכון תמיד יהיו דברים מקולקלים.
פעם הבאה שאתה מעלה צילום אשמח שזה יהיה ב45 מעלות מקדימה ו\או ב90 מעלות מהצד. באופן כללי - 45 מעלות מקדימה מאפשרת לראות את הסטאפ שלך יותר טוב ומהצד רואים את מצב הגב ומסלול המוט טוב יותר.

לדעתי זה לא נראה אפילו 105 ק''ג אלא פחות וגם אתה מרים את זה לא כ''כ נכון לפי מה שאני רואה בביצועים נכונים...אבל אני לא יכול להגיד לך בידיוק איך לשפר

• פותח/ת השרשור
לדעתי זה לא נראה אפילו 105 ק''ג אלא פחות וגם אתה מרים את זה לא כ''כ נכון לפי מה שאני רואה בביצועים נכונים...אבל אני לא יכול להגיד לך בידיוק איך לשפר
2 של 20.5 בכל צד והמוט הוא 22.5 = 104 קג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית