נק' מוניטין:
6,632
- 3,828
- 961
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חשבתי שאי אפשר לפתח מאסה בסמית' מאשן.
אפשר לפתח מסה גם מרכיבה על אופניים.
כי העובדה שזה אפשרי לא עושה את זה אופטימאלי עבורם.אז למה באדיבילדרים לא רוכבים על אופניים?
אז למה באדיבילדרים לא רוכבים על אופניים?
כי סקוואט בסמית מפתח מאסה ברגליים בדיוק כמו כל תרגיל אחר לרגליים, למה אתה חושב שסקוואט בסמית זה עבודה בעיניים?אז למה בכל זאת יש להם מאסה מכובדת ברגליים אם הם עושים סקאווט בסמית'?
יש לך קוביות...אני שמן גאה![]()
אני מאחל לך יום אחד ללבוש את החוטיני שלו שכרגע יכול לשמש כחולצה בשבילך.כי סקוואט בסמית מפתח מאסה ברגליים בדיוק כמו כל תרגיל אחר לרגליים, למה אתה חושב שסקוואט בסמית זה עבודה בעיניים?
אתה מפספס את כל הנושא של הדיון, שPRUSER טען שBB לא פחות חזקים מPL, ואני ביקשתי דוגמא (והוצאתי את רוני קולמן מהכלל, כי הוא היה בן זונה חזק עוד לפני שהוא התחיל לפמפם בייספס וללבוש חוטיני)
יש לך קוביות...
אם אתה מאחל לי דברים כאלה אני מאחל לך מוות מלא בייסוריםאני מאחל לך יום אחד ללבוש את החוטיני שלו שכרגע יכול לשמש כחולצה בשבילך.
אני מאחל לך יום אחד ללבוש את החוטיני שלו שכרגע יכול לשמש כחולצה בשבילך.
אם הם היו מגדילים תאים במוח הייתי מציע אותם לכמה אנשים 🙄מה? סטרואידים גם מגדילים את הזין?
כי סקוואט בסמית מפתח מאסה ברגליים בדיוק כמו כל תרגיל אחר לרגליים, למה אתה חושב שסקוואט בסמית זה עבודה בעיניים?
אתה מפספס את כל הנושא של הדיון, שPRUSER טען שBB לא פחות חזקים מPL, ואני ביקשתי דוגמא (והוצאתי את רוני קולמן מהכלל, כי הוא היה בן זונה חזק עוד לפני שהוא התחיל לפמפם בייספס וללבוש חוטיני)
יש לך קוביות...
כי סקוואט בסמית מפתח מאסה ברגליים בדיוק כמו כל תרגיל אחר לרגליים, למה אתה חושב שסקוואט בסמית זה עבודה בעיניים?
תלוי לאיזה חלק אתה מתייחס כשאתה קובע אפקטיבי או לא.כי קראתי בכל מיני מקומות שסקאווט בסמית' לא אפקטיבי כמו סקאווט חופשי.
PL נראים כמו חרא (לפחות רובם), אף אחד לא רוצה להראות כמו PL. זה כמו להראות כמו רץ מרתון אתיופי על אותה עקומה (אפשר לומר שגם BB על סטרואידים שמתחרים).
להיות BB בלי חומרים זה להיות גם חזק וגם יפה ביחס לאדם ממוצע. זה שריפטוי רואה איזה אידיוט הולך שהוא מרוח בשמן, זה לא אומר כלום. יש BB מספיק נורמלים שמתלבשים כמו בני אדם ולא משוויצים בגוף שלהם אלא פשוט מבוסטים מהעובדה שהם נראים טוב (ובאופן די אירוני, הם גם חזקים יחסית).
שלא תעז להזכיר את המילה הזו בשירשור בו כתוב השם ריפטו!😵💫🥊חשבתי שאי אפשר לפתח מאסה בסמית' מאשן.
PL נראים כמו חרא (לפחות רובם), אף אחד לא רוצה להראות כמו PL. זה כמו להראות כמו רץ מרתון אתיופי על אותה עקומה (אפשר לומר שגם BB על סטרואידים שמתחרים).
להיות BB בלי חומרים זה להיות גם חזק וגם יפה ביחס לאדם ממוצע. זה שריפטוי רואה איזה אידיוט הולך שהוא מרוח בשמן, זה לא אומר כלום. יש BB מספיק נורמלים שמתלבשים כמו בני אדם ולא משוויצים בגוף שלהם אלא פשוט מבוסטים מהעובדה שהם נראים טוב (ובאופן די אירוני, הם גם חזקים יחסית).
זה נכון שספורט תחרותי מבוסס על להוכיח לאחרים משהו, אבל זה לא אומר שבשביל זה אתה עושה את זה.
אני ממש בספק שאם תשאל ספורטאי למה הוא בתחום, הוא יגיד לך: כדי להוכיח לאחרים שאני יותר טוב.
כמובן שאפשר להגיד אותו הדבר לגבי פיתוח גוף מקצועי.
אם כבר, בספורט תחרותי המתחרים מוכיחים לעצמם שהם מספר 1 ולא לאחרים. זה למה ההערה של ריפטוי היא מטומטמת. אנשים רוצים להיות גדולים, בגלל זה הם משקיעים בדיאטה ובאימונים (כן, לריפטוי קשה להבין זאת).