מידע ריפטו מדבר על חיטוב

עזוב תסמית', בלחיצת רגליים הם יכולים לשם יותר משקל מאשר בסקוואט...
הם בטח לא מבינים מה הם עושים, למה ריפטוי אמר שלחיצת רגליים IS GAY.

נערך לאחרונה:
אז למה בכל זאת יש להם מאסה מכובדת ברגליים אם הם עושים סקאווט בסמית'?
כי סקוואט בסמית מפתח מאסה ברגליים בדיוק כמו כל תרגיל אחר לרגליים, למה אתה חושב שסקוואט בסמית זה עבודה בעיניים?

אתה מפספס את כל הנושא של הדיון, שPRUSER טען שBB לא פחות חזקים מPL, ואני ביקשתי דוגמא (והוצאתי את רוני קולמן מהכלל, כי הוא היה בן זונה חזק עוד לפני שהוא התחיל לפמפם בייספס וללבוש חוטיני)
אני שמן גאה
s49.gif
יש לך קוביות...

כי סקוואט בסמית מפתח מאסה ברגליים בדיוק כמו כל תרגיל אחר לרגליים, למה אתה חושב שסקוואט בסמית זה עבודה בעיניים?

אתה מפספס את כל הנושא של הדיון, שPRUSER טען שBB לא פחות חזקים מPL, ואני ביקשתי דוגמא (והוצאתי את רוני קולמן מהכלל, כי הוא היה בן זונה חזק עוד לפני שהוא התחיל לפמפם בייספס וללבוש חוטיני)

יש לך קוביות...
אני מאחל לך יום אחד ללבוש את החוטיני שלו שכרגע יכול לשמש כחולצה בשבילך.

יש לך קוביות...

PL נראים כמו חרא (לפחות רובם), אף אחד לא רוצה להראות כמו PL. זה כמו להראות כמו רץ מרתון אתיופי על אותה עקומה (אפשר לומר שגם BB על סטרואידים שמתחרים).

להיות BB בלי חומרים זה להיות גם חזק וגם יפה ביחס לאדם ממוצע. זה שריפטוי רואה איזה אידיוט הולך שהוא מרוח בשמן, זה לא אומר כלום. יש BB מספיק נורמלים שמתלבשים כמו בני אדם ולא משוויצים בגוף שלהם אלא פשוט מבוסטים מהעובדה שהם נראים טוב (ובאופן די אירוני, הם גם חזקים יחסית).

כי קראתי בכל מיני מקומות שסקאווט בסמית' לא אפקטיבי כמו סקאווט חופשי.

כי קראתי בכל מיני מקומות שסקאווט בסמית' לא אפקטיבי כמו סקאווט חופשי.
תלוי לאיזה חלק אתה מתייחס כשאתה קובע אפקטיבי או לא.
בכל מקרה סקוואט מלא שמבוצע עם מוט באופן חופשי יותר יעיל גם מבחינת עלייה במאסה.

PL לא נראים כמו חרא, הם נראים טוב יותר מ90% מהאוכלוסיה בעולם.
אתה מדבר על היוצאי דופן שכבר מזמן שמים זין על איך שהם נראים - super heavyweight category.
לא רוצה להכנס לנושא הזה בכל אופן, זה לא ממש מעניין אותי.

PL נראים כמו חרא (לפחות רובם), אף אחד לא רוצה להראות כמו PL. זה כמו להראות כמו רץ מרתון אתיופי על אותה עקומה (אפשר לומר שגם BB על סטרואידים שמתחרים).

להיות BB בלי חומרים זה להיות גם חזק וגם יפה ביחס לאדם ממוצע. זה שריפטוי רואה איזה אידיוט הולך שהוא מרוח בשמן, זה לא אומר כלום. יש BB מספיק נורמלים שמתלבשים כמו בני אדם ולא משוויצים בגוף שלהם אלא פשוט מבוסטים מהעובדה שהם נראים טוב (ובאופן די אירוני, הם גם חזקים יחסית).

PL לא נראים כמו חרא , אני לא מדבר על SHW .
בדיוק כמו מרימים אולימפים או כל ספורט אחר שיש קטגוריות משקל בסופו של דבר הם צריכים לעמוד בה ולכן מסה רזה עדיפה על שומן .
להגדיר BB כדבר יפה זה מצחיק , לא נראה לי שהם אפילו חושבים שזה יפה .

צר לי לאכזב אותך אבל זה לא BB. BB זה מישהו שעלה על במה. כמו שאני לא PL.
ואם אתה חושב שהם נראים כמו חרא, אז אולי כדי להפסיק להסתכל על הקטגוריה של SHW.
הכללה גרועה.

זה נכון שספורט תחרותי מבוסס על להוכיח לאחרים משהו, אבל זה לא אומר שבשביל זה אתה עושה את זה.
אני ממש בספק שאם תשאל ספורטאי למה הוא בתחום, הוא יגיד לך: כדי להוכיח לאחרים שאני יותר טוב.

כמובן שאפשר להגיד אותו הדבר לגבי פיתוח גוף מקצועי.

אז בפועל, למה הוא בתחום?

אם כבר, בספורט תחרותי המתחרים מוכיחים לעצמם שהם מספר 1 ולא לאחרים. זה למה ההערה של ריפטוי היא מטומטמת. אנשים רוצים להיות גדולים, בגלל זה הם משקיעים בדיאטה ובאימונים (כן, לריפטוי קשה להבין זאת).

כן, מוכיחים לעצמם בהשוואה לאחרים. ז"א שהתדמית שלהם בפני עצמם (לטענתך, הרי הם "מוכיחים לעצמם") תלויה גם בהישגים של אנשים אחרים, ולא רק בשלהם. אדם שהתדמית שלו בעיני עצמו תלויה באחרים, הוא אדם שלא חי למען עצמו(כפי שכבר אמרתי).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית