הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע ריפטו מדבר על חיטוב

כסף: תקן אותי אם אני טועה, אבל רובם עובדים בעבודות נוספות, והענף ממש לא משתלם כלכלית.

אוהבים את זה: אם המטרה שלהם היא הנאה מאימונים גרידא, זוהי לא סיבה להשקיע כ"כ הרבה בתזונה ובחומרים (למען האמת, אם זו הסיבה היחידה, אין כלל סיבה להשקיע בתזונה\חומרים)

צר לי לאכזב אותך אבל זה לא BB. BB זה מישהו שעלה על במה. כמו שאני לא PL.
ואם אתה חושב שהם נראים כמו חרא, אז אולי כדי להפסיק להסתכל על הקטגוריה של SHW.
הכללה גרועה.

יש BB בלי חומרים שעולים על במות, זה שאתה לא מכיר לא אומר שזה לא קיים.
העובדה היא, שהם נראים גדולים יותר עם גוף יפה יותר לעומת PL (בוא נגיד בקטגוריות השחיפים שאתה מדבר עליהם) והם גם ירימו משקלים מכובדים (סביר להניח שלא כמו PL, אבל זאת לא המטרה שלהם בכלל), ככה שבקיצור, תמשיכו לבלבל את הביצים.

כסף: תקן אותי אם אני טועה, אבל רובם עובדים בעבודות נוספות, והענף ממש לא משתלם כלכלית.

אוהבים את זה: אם המטרה שלהם היא הנאה מאימונים גרידא, זוהי לא סיבה להשקיע כ"כ הרבה בתזונה ובחומרים (למען האמת, אם זו הסיבה היחידה, אין כלל סיבה להשקיע בתזונה\חומרים)

תלוי על איזה ספורט אתה מדבר. ב PL באמת אין הרבה כסף, אבל בענפים אחרים יש.

זה עניין של הנאה מאימונים גרידא. זה הנאה מלבדוק את הגבולות שלך ולהגיע הכי רחוק שאתה יכול. ואז כן יש סיבה לחומרים ותזונה וכל מה שקשור.

העובדה היא, שהם נראים גדולים יותר עם גוף יפה יותר לעומת PL (בוא נגיד בקטגוריות השחיפים שאתה מדבר עליהם) והם גם ירימו משקלים מכובדים (סביר להניח שלא כמו PL, אבל זאת לא המטרה שלהם בכלל), ככה שבקיצור, תמשיכו לבלבל את הביצים.

בקיצר אתה צודק דוגמניות וBB שולטים .

כן, יש. והם כולם ליצנים.

ואתה פספסת את הנקודה לגמרי.

כי סקוואט בסמית מפתח מאסה ברגליים בדיוק כמו כל תרגיל אחר לרגליים, למה אתה חושב שסקוואט בסמית זה עבודה בעיניים?

אתה מפספס את כל הנושא של הדיון, שPRUSER טען שBB לא פחות חזקים מPL, ואני ביקשתי דוגמא (והוצאתי את רוני קולמן מהכלל, כי הוא היה בן זונה חזק עוד לפני שהוא התחיל לפמפם בייספס וללבוש חוטיני)

יש לך קוביות...

נו באמת...לא טענתי דבר כזה. איך אפשר לאמר שמישהו יכול להתחרות באתלטים (PL) שמתמחים בדבר מסויים?? מה שטענתי הוא שלא תראה אנשים עם רגליים בגודל של עץ, שיכולים לעשות רק 100 ק"ג בסקוואט.
BB גם לא יתחרה בתחרות פינג פונג, או ריצה ל 100 מטר. הוא לא מתמחה בזה! זה שBB משתמש בכלים דומים לאלה של PL יוצר ציפיות לא רלוונטיות. הרמת משקולות וBB נפרדו למקצועות נפרדים לפני 100 שנים. למה הויכוח הזה עדיין נמשך???

נו באמת...לא טענתי דבר כזה. איך אפשר לאמר שמישהו יכול להתחרות באתלטים (PL) שמתמחים בדבר מסויים?? מה שטענתי הוא שלא תראה אנשים עם רגליים בגודל של עץ, שיכולים לעשות רק 100 ק"ג בסקוואט.
תתפלא כמה כאלה ראיתי. ואצל חלקם זה אפילו לא היה מלא 😆

אני חושב שהליצנים פה זה אתם, שחושבים שלכולם אכפת כמה הם מרימים.
אנשים רוצים לגדול ולהראות טוב, זאת האוכלוסיה של חדר הכושר, זה מהות הפורום (פיתוח גוף ותזונה).

להגיד משפט כמו "Pursuing hypertrophy as a primary goal comes at a much higher price than the sacrifice of strength. It means that you have traded the ability to DO for the APPEARANCE OF BEING ABLE TO DO."

NO SHIT, אנשים רוצים להראות גדולים, גם אם זה אומר להיות חלשים יותר.

"why would a normally adjusted person train that hard and diet that hard for the sole purpose of showing other people a particular version of their appearance?"

מאותה סיבה שאדם יתאמן קשה ויאכל קשה כדי להראות לאחרים כמה הוא חזק. המטרה שלו זה לגדול. הדעות של ריפטוי לגבי מטרותיהם של אנשים לא מעניינת את הסבתא של אף אחד. הוא מאמן נפלא, אוהב לפתח כוח אצל מתחילים, נהדר. מה כל אחד עושה והמטרה שלו זה לא העסק שלו.
באותה מידה, זה כמו שצוללן יגיד "אוי, אני לא מבין למה דייגים נשרפים בשמש ומבזבזים זמן כדי להשאר מחוץ למים" - שהתשובה היא שהמטרה של צוללן זה לצלול ושל דייג זה לדוג.

מבין כפרה עליך נשמה? או שאתה עדין חושב שמי שמפספס פה את הנקודה זה אני?

נערך לאחרונה:
תלוי על איזה ספורט אתה מדבר. ב PL באמת אין הרבה כסף, אבל בענפים אחרים יש.

זה עניין של הנאה מאימונים גרידא. זה הנאה מלבדוק את הגבולות שלך ולהגיע הכי רחוק שאתה יכול. ואז כן יש סיבה לחומרים ותזונה וכל מה שקשור.

אוקיי. אז זו לא הנאה מאימונים גרידא, זו ההנאה להוכיח את עצמך בפני עצמך(הנאה מאימונים גרידא היא ההנאה מלבוא ולהרים משקל, בלי תלות במשקל או בהתקדמות).
למה שאדם ירצה להוכיח את עצמו בפני עצמו(או כדבריך, לבדוק את הגבולות שלו ולהגיע הכי רחוק שהוא יכול)?

Dark Muse, יש לך את היכולת להיות חסר קוהרנטיות בצורה מתישה למדי.

תתפלא כמה כאלה ראיתי. ואצל חלקם זה אפילו לא היה מלא 😆

התחמקת יפה מעיקר הדברים, רק כדי להמשיך ללגלג ולפסול.
ולהערתך, תראה אחד. אפילו אחד. ותוודא שאתה יודע מה הוא עושה באותו יום. BB מנוסה יפיק די הרבה TENSION על השריר מממשקל נמוך יחסית, כי הוא יעדיף לבצע את התרגיל באופן הקשה ביותר האפשרי, כי לא חשוב לו המשקל שהוא מרים. הוא יודע איך לבודד שריר, יחסית, גם בתוך תרגיל מורכב.

אוקיי. אז זו לא הנאה מאימונים גרידא, זו ההנאה להוכיח את עצמך בפני עצמך(הנאה מאימונים גרידא היא ההנאה מלבוא ולהרים משקל, בלי תלות במשקל או בהתקדמות).
למה שאדם ירצה להוכיח את עצמו בפני עצמו(או כדבריך, לבדוק את הגבולות שלו ולהגיע הכי רחוק שהוא יכול)?

אני חושב שלאור התגובות שלך בשרשור ובצורה שאתה עונה ל COLD, יש לך חוסר יכולת בהבנת הנקרא... בעצם כבר זכור לי שהערתי לך על זה, אז כנראה שבבעייה זו, אין לך חוסר קוהרנטיות.

האמת, אין לי תשובה לתת לך. אבל בלי זה לא היינו מתקדמים לשום מקום בשום תחום. אתה טוען שאנשים רוצים להוכיח את עצמם רק בפני אחרים?

מה לא הבנתי?
ולא אמרתי זאת כדי לתקוף אותך, אלא כדי שתתחיל להתייחס לעניינם של דברים. אתה באופן תמידי נתפס על איזו נקודה, ולא משנה מה האדם האחר יגיד, אתה כבר תמצא את הדרך לסלף את דבריו בכדי להבהיר את הנקודה שלך (אפילו אם האדם מסכים איתך)*ולהראות שהוא , לכאורה, טועה(כי לא באמת הראת שהוא טועה, אלא שהעמדה שהצגת כשלו שגויה).

התחמקת יפה מעיקר הדברים, רק כדי להמשיך ללגלג ולפסול.
ולהערתך, תראה אחד. אפילו אחד. ותוודא שאתה יודע מה הוא עושה באותו יום. BB מנוסה יפיק די הרבה TENSION על השריר מממשקל נמוך יחסית, כי הוא יעדיף לבצע את התרגיל באופן הקשה ביותר האפשרי, כי לא חשוב לו המשקל שהוא מרים. הוא יודע איך לבודד שריר, יחסית, גם בתוך תרגיל מורכב.
חבל שאתה חושב שיש לי סיבה להתחמק.
אתלטים יהיו טובים יותר מאתלטים אחרים בדברים מסויימים, אבל BB הם לא אתלטים.
מה לעשות, רוב מפתחי הגוף לא יודעים או לא רוצים ללמוד לבצע תנועות כמו שצריך, וסקוואט בעיקר.
למה? כי הם לא יוכלו לשים המון פלטות על המוט ולצעוק בקולי קולות כדי שכל המכון יסתכל על הבחור הגדול והשרירי, עם גופיה צמודה צעקנית ואגו בשמיים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תראה לי דוגמא ASDASD, אני בשום מקום פה לא סילפתי דברים כדי להציג את הטענות שלי.

חבל שאתה חושב שיש לי סיבה להתחמק.
אתלטים יהיו טובים יותר מאתלטים אחרים בדברים מסויימים, אבל BB הם לא אתלטים.
מה לעשות, רוב מפתחי הגוף לא יודעים או לא רוצים ללמוד לבצע תנועות כמו שצריך, וסקוואט בעיקר.
למה? כי הם לא יוכלו לשים המון פלטות על המוט ולצעוק בקולי קולות כדי שכל המכון יסתכל על הבחור הגדול והשרירי, עם גופיה צעקנית ואגו בשמיים.

זאת הכללה, ומה זה לעזאזל קשור?
אם יש BB שכן יודעים לבצע סקוואט, אז הם כן אתלטים מבחינתך?

זה כבר אותם דיונים שוב ושוב, טוחנים מים. אנשים יעשו מה שהם רוצים וזהו.

נערך לאחרונה:
זאת הכללה, ומה זה לעזאזל קשור?
אם יש BB שכן יודעים לבצע סקוואט, אז הם כן אתלטים מבחינתך?
כתבתי רוב.
לא הם לא אתלטים, לא כל מי שמתאמן כבד הוא אתלט.
אני לא אתלט, אתה לא אתלט, וגם ג'יי קאטלר לא אתלט.

כתבתי רוב.
לא הם לא אתלטים, לא כל מי שמתאמן כבד הוא אתלט.
אני לא אתלט, אתה לא אתלט, וגם ג'יי קאטלר לא אתלט.

אַתְלֵט

מי שמשתתף בתחרויות ספורט (לרוב אישיוֹת) כגון ריצה, קפיצה, הרמת משקולות, היאבקות והתעמלות.

לפי ההגדרה הזו, אתה צודק. האם זה אומר שאין להעריך את מידת ההשקעה שלו לתחרות ספיצפית שהוא מתחרה בה?
לדעת רבים, לא.

אַתְלֵט

מי שמשתתף בתחרויות ספורט (לרוב אישיוֹת) כגון ריצה, קפיצה, הרמת משקולות, היאבקות והתעמלות.

לפי ההגדרה הזו, אתה צודק. האם זה אומר שאין להעריך את מידת ההשקעה שלו לתחרות ספיצפית שהוא מתחרה בה?
לדעת רבים, לא.
אז שוב - אתה חוזר לנקודה שאתה מחפש שיעריכו אותך כי אתה מפתח גוף?
יש לי הגדרה טובה לזה - מחפש תשומת לב.

האמת, אין לי תשובה לתת לך. אבל בלי זה לא היינו מתקדמים לשום מקום בשום תחום. אתה טוען שאנשים רוצים להוכיח את עצמם רק בפני אחרים?

לעולם לא הצלחתי להבין מה זה "להוכיח את עצמי" בפני "עצמי".

בכל אופן, כן היינו מתקדמים. הרשה לי לצטט את קאנט : "התבונה האנושית גורל מיוחד לה לגבי סוג מסוים של הכרותיה : מטרידות עליה שאלות שאין בידה לדחותן, משום שהוטלו עליה בידי טבע התבונה עצמה. איך אין בידה גם להשיב עליהן, משום שהן למעלה מכל יכולתה של התבונה האנושית." או במילים אחרות, הרצון לידע תמיד היה ותמיד יהיה קיים, והוא ההנאה הטהורה והאמיתית. ולכן גם תמיד נתקדם, כי אנו נמצאים במרדף אחר משהו בלתי מושג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית