נק' מוניטין:
6,632
- 3,828
- 961
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז בפועל, למה הוא בתחום?
צר לי לאכזב אותך אבל זה לא BB. BB זה מישהו שעלה על במה. כמו שאני לא PL.
ואם אתה חושב שהם נראים כמו חרא, אז אולי כדי להפסיק להסתכל על הקטגוריה של SHW.
הכללה גרועה.
כסף: תקן אותי אם אני טועה, אבל רובם עובדים בעבודות נוספות, והענף ממש לא משתלם כלכלית.
אוהבים את זה: אם המטרה שלהם היא הנאה מאימונים גרידא, זוהי לא סיבה להשקיע כ"כ הרבה בתזונה ובחומרים (למען האמת, אם זו הסיבה היחידה, אין כלל סיבה להשקיע בתזונה\חומרים)
יש BB בלי חומרים שעולים על במות, זה שאתה לא מכיר לא אומר שזה לא קיים.
העובדה היא, שהם נראים גדולים יותר עם גוף יפה יותר לעומת PL (בוא נגיד בקטגוריות השחיפים שאתה מדבר עליהם) והם גם ירימו משקלים מכובדים (סביר להניח שלא כמו PL, אבל זאת לא המטרה שלהם בכלל), ככה שבקיצור, תמשיכו לבלבל את הביצים.
יש BB בלי חומרים שעולים על במות, זה שאתה לא מכיר לא אומר שזה לא קיים.
העובדה היא, שהם נראים גדולים יותר עם גוף יפה יותר לעומת PL (בוא נגיד בקטגוריות השחיפים שאתה מדבר עליהם) והם גם ירימו משקלים מכובדים (סביר להניח שלא כמו PL, אבל זאת לא המטרה שלהם בכלל), ככה שבקיצור, תמשיכו לבלבל את הביצים.
כי סקוואט בסמית מפתח מאסה ברגליים בדיוק כמו כל תרגיל אחר לרגליים, למה אתה חושב שסקוואט בסמית זה עבודה בעיניים?
אתה מפספס את כל הנושא של הדיון, שPRUSER טען שBB לא פחות חזקים מPL, ואני ביקשתי דוגמא (והוצאתי את רוני קולמן מהכלל, כי הוא היה בן זונה חזק עוד לפני שהוא התחיל לפמפם בייספס וללבוש חוטיני)
יש לך קוביות...
תתפלא כמה כאלה ראיתי. ואצל חלקם זה אפילו לא היה מלא 😆נו באמת...לא טענתי דבר כזה. איך אפשר לאמר שמישהו יכול להתחרות באתלטים (PL) שמתמחים בדבר מסויים?? מה שטענתי הוא שלא תראה אנשים עם רגליים בגודל של עץ, שיכולים לעשות רק 100 ק"ג בסקוואט.
תלוי על איזה ספורט אתה מדבר. ב PL באמת אין הרבה כסף, אבל בענפים אחרים יש.
זה עניין של הנאה מאימונים גרידא. זה הנאה מלבדוק את הגבולות שלך ולהגיע הכי רחוק שאתה יכול. ואז כן יש סיבה לחומרים ותזונה וכל מה שקשור.
תתפלא כמה כאלה ראיתי. ואצל חלקם זה אפילו לא היה מלא 😆
אוקיי. אז זו לא הנאה מאימונים גרידא, זו ההנאה להוכיח את עצמך בפני עצמך(הנאה מאימונים גרידא היא ההנאה מלבוא ולהרים משקל, בלי תלות במשקל או בהתקדמות).
למה שאדם ירצה להוכיח את עצמו בפני עצמו(או כדבריך, לבדוק את הגבולות שלו ולהגיע הכי רחוק שהוא יכול)?
Dark Muse, יש לך את היכולת להיות חסר קוהרנטיות בצורה מתישה למדי.
אוקיי. אז זו לא הנאה מאימונים גרידא, זו ההנאה להוכיח את עצמך בפני עצמך(הנאה מאימונים גרידא היא ההנאה מלבוא ולהרים משקל, בלי תלות במשקל או בהתקדמות).
למה שאדם ירצה להוכיח את עצמו בפני עצמו(או כדבריך, לבדוק את הגבולות שלו ולהגיע הכי רחוק שהוא יכול)?
Dark Muse, יש לך את היכולת להיות חסר קוהרנטיות בצורה מתישה למדי.
חבל שאתה חושב שיש לי סיבה להתחמק.התחמקת יפה מעיקר הדברים, רק כדי להמשיך ללגלג ולפסול.
ולהערתך, תראה אחד. אפילו אחד. ותוודא שאתה יודע מה הוא עושה באותו יום. BB מנוסה יפיק די הרבה TENSION על השריר מממשקל נמוך יחסית, כי הוא יעדיף לבצע את התרגיל באופן הקשה ביותר האפשרי, כי לא חשוב לו המשקל שהוא מרים. הוא יודע איך לבודד שריר, יחסית, גם בתוך תרגיל מורכב.
חבל שאתה חושב שיש לי סיבה להתחמק.
אתלטים יהיו טובים יותר מאתלטים אחרים בדברים מסויימים, אבל BB הם לא אתלטים.
מה לעשות, רוב מפתחי הגוף לא יודעים או לא רוצים ללמוד לבצע תנועות כמו שצריך, וסקוואט בעיקר.
למה? כי הם לא יוכלו לשים המון פלטות על המוט ולצעוק בקולי קולות כדי שכל המכון יסתכל על הבחור הגדול והשרירי, עם גופיה צעקנית ואגו בשמיים.
כתבתי רוב.זאת הכללה, ומה זה לעזאזל קשור?
אם יש BB שכן יודעים לבצע סקוואט, אז הם כן אתלטים מבחינתך?
כתבתי רוב.
לא הם לא אתלטים, לא כל מי שמתאמן כבד הוא אתלט.
אני לא אתלט, אתה לא אתלט, וגם ג'יי קאטלר לא אתלט.
אז שוב - אתה חוזר לנקודה שאתה מחפש שיעריכו אותך כי אתה מפתח גוף?אַתְלֵט
מי שמשתתף בתחרויות ספורט (לרוב אישיוֹת) כגון ריצה, קפיצה, הרמת משקולות, היאבקות והתעמלות.
לפי ההגדרה הזו, אתה צודק. האם זה אומר שאין להעריך את מידת ההשקעה שלו לתחרות ספיצפית שהוא מתחרה בה?
לדעת רבים, לא.
האמת, אין לי תשובה לתת לך. אבל בלי זה לא היינו מתקדמים לשום מקום בשום תחום. אתה טוען שאנשים רוצים להוכיח את עצמם רק בפני אחרים?