מידע ריפטו מדבר על חיטוב

תראה לי דוגמא ASDASD, אני בשום מקום פה לא סילפתי דברים כדי להציג את הטענות שלי.

בכיף. קולדפייר רשם :
צר לי לאכזב אותך אבל זה לא BB. BB זה מישהו שעלה על במה. כמו שאני לא PL.
ואם אתה חושב שהם נראים כמו חרא, אז אולי כדי להפסיק להסתכל על הקטגוריה של SHW.
הכללה גרועה.
והתגובה שלך אליו היתה:
יש BB בלי חומרים שעולים על במות, זה שאתה לא מכיר לא אומר שזה לא קיים.
העובדה היא, שהם נראים גדולים יותר עם גוף יפה יותר לעומת PL (בוא נגיד בקטגוריות השחיפים שאתה מדבר עליהם) והם גם ירימו משקלים מכובדים (סביר להניח שלא כמו PL, אבל זאת לא המטרה שלהם בכלל), ככה שבקיצור, תמשיכו לבלבל את הביצים.

עכשיו, תראה לי איפה בתגובה שלו הוא בכלל התייחס\רמז\רשם חומרים?

לעולם לא הצלחתי להבין מה זה "להוכיח את עצמי" בפני "עצמי".

בכל אופן, כן היינו מתקדמים. הרשה לי לצטט את קאנט : "התבונה האנושית גורל מיוחד לה לגבי סוג מסוים של הכרותיה : מטרידות עליה שאלות שאין בידה לדחותן, משום שהוטלו עליה בידי טבע התבונה עצמה. איך אין בידה גם להשיב עליהן, משום שהן למעלה מכל יכולתה של התבונה האנושית." או במילים אחרות, הרצון לידע תמיד היה ותמיד יהיה קיים, והוא ההנאה הטהורה והאמיתית. ולכן גם תמיד נתקדם, כי אנו נמצאים במרדף אחר משהו בלתי מושג.

יפה, אני חושב שלבדוק את היכולות שלך זה מתאים להגדרה של מרדף אחר משהו בלתי מושג. לא?

בכיף. קולדפייר רשם :

והתגובה שלך אליו היתה:

עכשיו, תראה לי איפה בתגובה שלו הוא בכלל התייחס\רמז\רשם חומרים?

הוא התייחס להודעה הזו שלי:

להיות BB בלי חומרים זה להיות גם חזק וגם יפה ביחס לאדם ממוצע. זה שריפטוי רואה איזה אידיוט הולך שהוא מרוח בשמן, זה לא אומר כלום. יש BB מספיק נורמלים שמתלבשים כמו בני אדם ולא משוויצים בגוף שלהם אלא פשוט מבוסטים מהעובדה שהם נראים טוב (ובאופן די אירוני, הם גם חזקים יחסית).

יש מבין? או לנתח לך את זה? יאללה אני אנתח לך את זה, כי אתה מתקשה.

אני דיברתי על BB (שבהגדרתו זה פיתוח גוף, נושא הפורומים כפי שאתה רואה בסלוגן למעלה).
דיברתי על כך שאנשים בלי חומרים יכולים להגיע לגוף גדול ומרשים ולהרים משקלים יפים.

הוא טוען שמי שלא על הבמה (שבד"כ הנפוץ הוא שעל הבמות עומדים אנשים עם חומרים), לא נחשב מבחינתו BB.

עכשיו יכלתי לחשוב שני דברים:
א) מי שלא עולה על במה ומתחרה, לא נחשב מבחינתו מפתח גוף.
ב) מי שלא מזריק ועולה על במות, לא נחשב BB.

אז הבהרתי שיש תחרויות ללא חומרים, זאת טענה שגם עונה על א, וגם עונה על ב.

הבנת הנקרא בדיונים משכילים כמו שלנו הוא מצרך יקר ASDASD, תטפל בזה לפני שאתה מעיר לי הערות אישיות, טוב?

נערך לאחרונה:
יפה, אני חושב שלבדוק את היכולות שלך זה מתאים להגדרה של מרדף אחר משהו בלתי מושג. לא?
הפסקה השניה התייחסה לטענה שלך שמבלי הצורך "להוכיח את עצמינו", האנושות לא תתקדם. הראתי שזה לא נכון, מכיוון שאין קורילציה חד חד ערכית (ועל, בשבילך 😛 ) בין השאיפה לדעת לבין השאיפה "להוכחה עצמית".

Dark Muse, היית צריך לבחור בא'. מי שלא עלה על במה לא מפתח גוף. מי שלא היה בתחרות, לא פאוורליפטר. בלי קשר לסטרואידים או לא.

הוא התייחס להודעה הזו שלי:

להיות BB בלי חומרים זה להיות גם חזק וגם יפה ביחס לאדם ממוצע. זה שריפטוי רואה איזה אידיוט הולך שהוא מרוח בשמן, זה לא אומר כלום. יש BB מספיק נורמלים שמתלבשים כמו בני אדם ולא משוויצים בגוף שלהם אלא פשוט מבוסטים מהעובדה שהם נראים טוב (ובאופן די אירוני, הם גם חזקים יחסית).

יש מבין? או לנתח לך את זה? יאללה אני אנתח לך את זה, כי אתה מתקשה.

אני דיברתי על BB (שבהגדרתו זה פיתוח גוף, נושא הפורומים כפי שאתה רואה בסלוגן למעלה).
דיברתי על כך שאנשים בלי חומרים יכולים להגיע לגוף גדול ומרשים ולהרים משקלים יפים.

הוא טוען שמי שלא על הבמה (שבד"כ הנפוץ הוא שעל הבמות עומדים אנשים עם חומרים), לא נחשב מבחינתו BB.

עכשיו יכלתי לחשוב שני דברים:
א) מי שלא עולה על במה ומתחרה, לא נחשב מבחינתו מפתח גוף.
ב) מי שלא מזריק ועולה על במות, לא נחשב BB.

אז הבהרתי שיש תחרויות ללא חומרים, זאת טענה שגם עונה על א, וגם עונה על ב.

הבנת הנקרא בדיונים משכילים כמו שלנו הוא מצרך יקר ASDASD, תטפל בזה לפני שאתה מעיר לי הערות אישיות, טוב?
היית צריך להסיק שהוא דיבר על א', בעקבות ההשוואה שלו ל PL.

ומה הקשר ?
הוא גם השתתף ברוקדים עם כוכבים שם ...
הבעיה היחידה עם BB זאת התחרות עצמה (נעזוב שניה תאימונים ושאר החרא בצד ) .

זה היה ברוח טובה,זה לא נאמר באותו טון כמו הדיון כבד המשקל שנכתב פה.

ומה בעצם הבעיה בתחרויות BB?אם זה מה שהם אוהבים שיהיה להם לבריאות.

הפסקה השניה התייחסה לטענה שלך שמבלי הצורך "להוכיח את עצמינו", האנושות לא תתקדם. הראתי שזה לא נכון, מכיוון שאין קורילציה חד חד ערכית (ועל, בשבילך 😛 ) בין השאיפה לדעת לבין השאיפה "להוכחה עצמית".

אהבתי 😃

היית צריך להגיד התאמה, ולא קורלציה אבל לא נורא.

אני מסכים שהוכחה עצמית זה מושג מעורפל. אבל כמו שאתה שואף לדעת דברים שאתה לא יודע, לא הגיוני שגם תשאף לעשות דברים שעוד לא עשית?

אז שוב - אתה חוזר לנקודה שאתה מחפש שיעריכו אותך כי אתה מפתח גוף?
יש לי הגדרה טובה לזה - מחפש תשומת לב.

זה לא מה שאתה עשית שצילמת את עצמך עושה דדליפט ל 140 קילו?

אבל אתה יודע, יש כאלה שמחפשים גוף יפה וגדול כדי למשוך תשומת לב, ויש כאלה שמזיינים את השכל בפורומים נגד כל דבר שלא מתאים להשקפת העולם שלהם, אולי גם כדי למשוך תשומת לב.

אני מכיר כמה אנשים שעובדים בצורה של מפתחי גוף ומרימים משקלים יפים מאוד. הערכה שלי היא לעבודה ולהשקעה שלהם, ליכולת שלהם להרים כבד, גם אם זה ל 8 חזרות ולא ל 1.

ואל תתחסד, שמת פה תמונה שלך בלי חולצה כדאי לשאול אם אתה צריך חיטוב. אדם שלא מחפש תשומת לב לא היה חושב להתחטב ברמה שלך. או, עכשיו תגיד לי "אני לא מרגיש טוב עם עצמי שיש לי בטן". אז אולי אנשים מרגישים טוב יותר עם עצמם שהם גדולים? זה לא שונה כל כך נכון?

Dark Muse, היית צריך לבחור בא'. מי שלא עלה על במה לא מפתח גוף. מי שלא היה בתחרות, לא פאוורליפטר. בלי קשר לסטרואידים או לא.

זה לא משנה, זה לא היה ברור וזה בכל מקרה עונה על שניהם ועל הטענות שלך.

נערך לאחרונה:

אבל אתה יודע, יש כאלה שמחפשים גוף יפה וגדול כדי למשוך תשומת לב, ויש כאלה שמזיינים את השכל בפורומים נגד כל דבר שלא מתאים להשקפת העולם שלהם, אולי גם כדי למשוך תשומת לב.

אני מכיר כמה אנשים שעובדים בצורה של מפתחי גוף ומרימים משקלים יפים מאוד. הערכה שלי היא לעבודה ולהשקעה שלהם, ליכולת שלהם להרים כבד, גם אם זה ל 8 חזרות ולא ל 1.

ואל תתחסד, שמת פה תמונה שלך בלי חולצה כדאי לשאול אם אתה צריך חיטוב. אדם שלא מחפש תשומת לב לא היה חושב להתחטב ברמה שלך. או, עכשיו תגיד לי "אני לא מרגיש טוב עם עצמי שיש לי בטן". אז אולי אנשים מרגישים טוב יותר עם עצמם שהם גדולים? זה לא שונה כל כך נכון?
שום דבר ממה שאני עושה זה לא כדי לחפש הערכה.
מתי שמתי תמונה כדי לשאול אם אני צריך חיטוב? אתה ליצן.🤡
כל מה שאי פעם עשיתי בפורום היה במטרה להוכיח נקודה מסויימת, אני הוכחתי ש SS עובדת ועזרו לי שני ילדים עם הכינויים phoenix & lidors

ולסיום:
שאקרון שאקרון שאקרון שאקרון

אז זה לא מה שאתה עושה כשאתה מנהל פה בעצם? מושך תשומת לב?

זה פורום לעזאזל.

אהבתי 😃

היית צריך להגיד התאמה, ולא קורלציה אבל לא נורא.

אני מסכים שהוכחה עצמית זה מושג מעורפל. אבל כמו שאתה שואף לדעת דברים שאתה לא יודע, לא הגיוני שגם תשאף לעשות דברים שעוד לא עשית?

כן, אבל אם הייתי אומר התאמה, הייתי גם צריך לציין שהיא חד ערכית, אחרת לא הייתי יכול להתייחס אליה כחד חד ערכית ועל. בעייתי משהו.

כל דבר שאתה עושה אמור לשרת מטרה מסויימת. אז לא, זה לא הגיוני שאני אשאף לעשות דברים שעוד לא עשיתי רק כי עוד לא עשיתי אותם. למשל, אני לא שואף לרוץ עירום ברחוב.

נכון, אבל גם לא כל ידע שאתה רוכש משרת מטרה מסויימת.

כשאתה אומר קורלציה, אתה מזכיר לי סטטיסטיקה. וכשאתה אומר סטטיסטיקה אתה מזכיר לי רופאים שמנצלים אותה לרעה. לא כיף 😛

שום דבר ממה שאני עושה זה לא כדי לחפש הערכה.
מתי שמתי תמונה כדי לשאול אם אני צריך חיטוב? אתה ליצן.🤡
כל מה שאי פעם עשיתי בפורום היה במטרה להוכיח נקודה מסויימת, אני הוכחתי ש SS עובדת ועזרו לי שני ילדים עם הכינויים phoenix & lidors

ולסיום:
שאקרון שאקרון שאקרון שאקרון

http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=35405&postcount=762

צודק, יצאתי ליצן, לא שאלת אנשים אם לעשות חיטוב, פשוט החלטת לעשות כי קצת גידלת בטן, ואני תוהה שוב במצב שלך למה תעשה חיטוב אם תשומת לב לא מעניינת אותך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית