נק' מוניטין:
6,632
- 3,828
- 961
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עזוב, אני מבין על מה אתה מדבר ואני בטוח שגם אתה מבין למה התכוונתי 😃קשקוש (ואני ממש לא מתייחס לסרטונים\תמונות שהעלת).
יפה אז דבר ראשון טעית ואתה 🤡http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=35405&postcount=762
צודק, יצאתי ליצן, לא שאלת אנשים אם לעשות חיטוב, פשוט החלטת לעשות כי קצת גידלת בטן, ואני תוהה שוב במצב שלך למה תעשה חיטוב אם תשומת לב לא מעניינת אותך?
נכון, אבל גם לא כל ידע שאתה רוכש משרת מטרה מסויימת.
כשאתה אומר קורלציה, אתה מזכיר לי סטטיסטיקה. וכשאתה אומר סטטיסטיקה אתה מזכיר לי רופאים שמנצלים אותה לרעה. לא כיף 😛
תראה, כל ידע שאתה רוכש מבחירה, לעולם ישרת מטרה כלשהי. אבל בכל אופן, טעיתי. כשהתייחסתי לידע הייתי צריך להתייחס לידע מטאפיזי.
כשאתה אומר רופאים, אתה מזכיר לי פסיכיאטרים. וכידוע, פסיכיאטרים הם השטן!!!
חבל שאתה חושב שיש לי סיבה להתחמק.
אתלטים יהיו טובים יותר מאתלטים אחרים בדברים מסויימים, אבל BB הם לא אתלטים.
מה לעשות, רוב מפתחי הגוף לא יודעים או לא רוצים ללמוד לבצע תנועות כמו שצריך, וסקוואט בעיקר.
למה? כי הם לא יוכלו לשים המון פלטות על המוט ולצעוק בקולי קולות כדי שכל המכון יסתכל על הבחור הגדול והשרירי, עם גופיה צמודה צעקנית ואגו בשמיים.
יפה אז דבר ראשון טעית ואתה 🤡
דבר שני אני עושה מה שבא לי, אז תמשיך לתהות ולטעות, אתה טוב בזה (ובלתרגם)
זה כבר way over my head...
מסכים לגבי פסיכיאטרים.
אז הגיע הזמן להתחיל להתעניין בזה! הנאה מובטחת.(כמו גם שחצנות, יהירות, מגלומניה קלה ואגו בגודל של עזריאלי , אבל זה כל הכיף)
אתה סיינטולוג במקרה?😛
אז הגיע הזמן להתחיל להתעניין בזה! הנאה מובטחת.(כמו גם שחצנות, יהירות, מגלומניה קלה ואגו בגודל של עזריאלי , אבל זה כל הכיף)
אתה סיינטולוג במקרה?😛
אחלהעובדה שבחרת להגיב רק על החלק בו היתה לך תשובה לגלגנית, והתעלמת מכל השאר. אתה משנה את נושא השיחה איתך ללא הרף לפוזיציה שתאפשר לך להמשיך להתנשא וללגלג, וחבל. זה די חסר ערך ככה.
יופיקצת מצחיק שטעיתי, ועדין הטענה שלי לגביך ובאופן כללי מוצדקת ואתה סתם קשקשן מתחסד.
ואל תדאג, דברים שנוגעים לך לא מדירים שינה מעיניי. יש דברים יותר חשובים מאנשים גרוטסקיים בפורומים.