ייעוץ מבקש ייעוץ והכוונה לסייקל.

ANIMAL16

משתמש פעיל
562
1
נק' מוניטין:
-517
562
1
שלום, אני מתכנן להתחיל סייקל של דיבול+פרו-וירון למשך 4-5 שבועות.
אני רוצה לבקש שתכוונו אותי ותגידו אם הכל בסדר במה שאני מתכוון לעשות (בחינה בריאותית אם אין איזשהו דבר אסור/מסוכן במה שאני עושה).

אני בן 19, ויש לי אסטמה מי גיל קטן (לא חריפה, מי 1 עד 10 אפשר להגיד 5/6).

אני מתכוון לקחת דיבול 3 פעמים ביום אחרי ארוחה, וביום אימון נאמר לי שאפשר לקחת 3 כדורים שעה לפני האימון עם האוכל, מה אתם חושבים על זה?
עוד שאלה על הדיבול, מה המינון שאני צריך לצרוך? אני שוקל כרגע 74 ק''ג על 12% 1.76 גובה.
ולגבי הפרו-וירון רציתי לברר מה השימוש הכי מומלץ??

צריך לעשות PCT אחרי סייקל כזה? צריך להוסיף משהו? להיזהר ממשהו?

מאד יודה לכם על העזרה. תודה

יחזור אליכם עוד חודש, תמשיכו עם ההנפצות שלכם, אולי עד אז אתם תביאו עוד מידע שחובה בסייקל הראשון להיות בחלל איפה שאין כוח כבידה.

זה ידוע שכוח כבידה משפיע רבות על הסקייל הראשון, והתוצאות היו פי 2-3 יותר, בגלל השפעה של הכאב ראש שאתה עושה לכולם כאן.
שאלה אותנו שאלה....הרבה מאוד אנשים אמרו לך דברים- בחרת לשים פס רחב.
זה שקנית מהדילר שלך חומרים אורליים במי יודע כמה כסף.... וחבל לך על הכסף, לא אומר שאתה חייב להרוס את הכבד,את הכליות,את הזקפה ואת הציצי שלך.
קיבלת יעוץ! תעשה מה שאתה רוצה.

הוספת רשמית לשורה רחב ידיים של ילדים שהולכים לעשות נזק בגוף שלהם 🎉🎊🎈 Congratulations

לפי דעתי אתה לא יודע לאכול ! ומה אם כך גם בסייקל אתה צריך לאכול יותר מימה שאתה טבעי , חוץ מיזה מה שתעלה בנוזלים ככה תירד ולא תראה שום תוצאות , שיעשה סייקל זה ראש בקיר רק ככה הוא יבין

*הולך להכין פופקורן
השרשור הזה דרמתי ואני מחכה לסוף רק שאני מבין שבסוף לא יהיה happy ending??

יוסי יד 50 עושה עליך אחלה קופה, הוא לא באמת יגיד לך שקלן צריך לנטול שבועיים ואז לעשות הפסקה, כי כשיגמר לך אתה ישר תרוץ ותקנה עוד.
ואם כבר אתה חושב על סייקל, שזה טפשי מאוד בגיל כזה, למה לא לעשות סייקל איכותי עם טסט שיניב יותר תוצאות ופחות השלכות לגוף?
בחיי שאתה טיפש.

אחד אחד מדענים ברמה עולמית. לכו תהיו מאמנים של קאי גרין.

תגיד, ראש בקיר. אני לא מדען אבל לפי התשובות שלך אתה כנראה כן או מי שמייעץ לך.

למה לא התייחסת לדברים הפשוטים שהסברתי לך למה זה רעיל מאוד לכבד שלך, אבל עזוב את זה שזה רעיל יש לי עוד מיליון סיבות למה לא לעשות די-בול לבד או בכלל כסייקל ראשון, הנה כמה:

1. לא לבד ללא חומר בסיס - כי הזין שלך ינשור.
2. לא כחומר ראשון - כי אתה תרצה להתקדם אז תתחיל קודם בטסט פשוט
3. לא בכדורים - כי אתה גם ככה לא בטוח איך תגיב, אז למה ללכת על משהו רעיל יותר כאשר אתה יכול להשתמש במשהו רעיל פחות שיניב אחלה תוצאות בשביל התחלה ופחות רעיל שיאפשר לך בכלל לבדוק איך אתה מגיב לחומרים.
4. לא די-בול כי גם ככה אתה תתנפח כמו בלון ורוב העליה איתו זה נוזלים כאשר בטסט אתה יכול לעלות פחות נוזלים ויותר שריר.
ויש עוד

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתם מדברים הרבה בלי הוכחות. לא הייתי סתם זורק מילים. יש לי השוואה של 5 אנשים שעשו אתמה שאני מתכנן וגם בלי PCT והכל בסדר גמור.

אתם מדברים הרבה בלי הוכחות. לא הייתי סתם זורק מילים. יש לי השוואה של 5 אנשים שעשו אתמה שאני מתכנן וגם בלי PCT והכל בסדר גמור.

דיאנבול כמו כל סטרואיד אחר סוגר את ה HPTA מה שאומר במילים פשוטות; הגוף מפסיק לייצר טסטוסטרון זוהי עובדה שאתה לא יכול להתווכח עליה, זה נטו ביוכימיה.
המטרה בPCT היא להחזיר את הייצור הטבעי של טסטוסטרון בגוף כמה שיותר מהר ולרמות אופטימליות ואין פה שום קשר לג'ינו.

דבר נוסף, אתה אומר שאתה וחברים שלך עשיתם סייקל של דיאנבול בלבד ושמרתם על המסה שצברתם בלי PCT... השאלה היא לאורך כמה זמן, שבוע שבועיים, חודש??
גם אני מכיר חברה שעשו רק אורלי בלי PCT, עלו בכוח, נראו נהדר ולטווח הארוך הצטערו על כך מאוד!!!

מאיפה אתה מביא את השטויות האלה?? דיבול זה אחד הסטרואידים עם היותר תופעות לוואי שיש הוא מומר לאסטרוגן ברמה גבוהה מאוד ועוד לסוג חזק יותר של אסטרוגן שנקרא methylestrodiol שתהגובה שלו יותר חזקה מ estrodiol וכל זה בגלל הקבוצה המטילית שמוצורפת למולקולה. זה אחד החומרים היותר רעילים לכבד ואחד החומרים שמשפיעים יותר לרעה על הכולסטרול ושומנים בדם. ואם תקח אותו לאורך זמן ובמינון גבוהה אתה תצטער על זה מאוד שתגיע לגיל 40-50 אבל מה לעשות שאנשים חושבים רק סנטימטר מהאף שלהם. קיצר אחי אני מציע לך ללכת לקרוא טיפה לשדרג את הידע.

וואו איזה גיבוב של שטויות פשוט לא להאמין. בוא נקח לדוגמא כדור דיבול במינון של 5מג. כמה חומר פעיל אתה חושב שיש בו? אתה בכלל יכול להשוות את האפקט של טסט מול דיבול מ"ג למ"ג אין מצב בחיים שלא לדבר על זה שחלק מזה עובר מטבוליזם במעבר בכבד.
וספיחת הנוזלים היא גבוהה ביותר עם דיבול עקב ארומטיזציה גבוהה של החומר וספיחת סודיום מוגברת. וזה לא עניין של דעה זה עניין של מדע ואיך החומר עובד מבחינה כימית והשפעה פיזיוליוגית על הגוף.

אחינו היקר לא צריך לבצע מחקרים רפואיים ולא צריך להיות רופא כל החומר זמין ורק צריך לקרוא ולהפנים. ואתה ממש מפספס את הנקודה נכון תקח את החומר תעלה במשקל ותעשה בדיקות דם לאחר כמה זמן והכל יהיה תקין גם אחרי 10 סייקלים כאלה אבל אם תתחיל להשוות בין הבדיקות אתה תראה עליה איטית של הערכים בבדיקות עד תשגיע למצב שבוא אתה תתחיל לפתח סימפטומים קליניים של מחלות לב כולסטרול ושאר ירקות. וזה מגיע לאט לאט אחי לא בבום. חבל שאתה לא מבין את זה. אני יכול להגיד לך באחריות שהמון מפתחי גוף בארץ שהצליחו בחול ובארץ הם בורי עם וארץ בכל מה שקשור לחומרים וגורמים נזק להם לסובבים אותם.

עצם זה שהשוות מפתח גוף, "מקצועי" יש לומר כן כי הרי בארץ כל בילדר הוא בילדר, אלה האנשים שבעצם הכי מזיקים לעצמם בשימוש חומרים, אלה אנשים שהכי חשוב להם בעולם זה אך ורק לזכות מקום ראשון וכל האמצעים כשרים, בריאות במקום האחרון, בנוסף אלו הרי האנשים שמבינים הכי הרבה מכולם בתחום וממש עושים הכל על דעת עצמם לאחר לימודים מעמיקים, בפועל הם שמעו בהמלצות של אחרים בדיוק כמוך "בהמלצת יוסי יד 50 מהמכון".

אני מכיר בחור שהיה לוקח דיאנבול במינונים גבוהים והיום הוא בקושי מתקיים לאחר הנזק המטורף שהוא עשה לעצמו, אחד אחר כבר 3 שנים לא עשה סייקל, סייקל אחרון שלו הוא לקח פרובירון כי הוא חשב שזה טוב להתאוששות מסייקל עאלק, היום הוא נראה כמו הבובה של מישלין, רופס ועל אחוז שומן גבוה תמידי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טסט 100 מ''ג בשבוע EOD
פרווירון 50 מ''ג ביום

זה נראה לכם כמו סייקל יותר מתאים לי? המטרה שלי היא: לעלות מסת שריר נקייה, לגרום לשריר שלי להיות דחוס יותר ואיכותי יותר, אני לא בילדר אני רוצה להגיע לגוף פיטנס יפה וחטוב זה הכל. אניי בול צריך עוד 3-5 ק''ג שריר כדי להגיע למטרה מבחינת המסה, מה שישאר זה החיטוב.
בוא נשמע מה לדעתכם יהיה לנכון לעשות (איך צריך להיראות הסייקל שלי?) ואל תגידו עכשיו אתה בן 19 לא צריך תגדל ככה.. יש דברים שאתם לא יודעים

אתה יודע מה? בסדר. נלך איתך.
אנחנו מדברים שטויות בלי הוכחות, דיבול לא מעלה נוזלים לא גורם לארומטיזציה ולא בעל תכונות רעילות לכבד.

שיטה I:
בוא אתה תגיד לנו מה די-בול עושה (מלבד מה שאנחנו יודעים על עלייה במסה) בוא אתה תסביר לנו את ההגיון שלך
הרי אנחנו לא מצליחים להוכיח לך דברים ידועים, אז בוא אתה תוכיח לנו מה אתה יודע על דיבול ופרווירון
אתה בכלל יודע מה פרו-וירון עושה? מה די-בול עושה? בבקשה תאיר את ענינו.

שיטה II:
אתה טוען שמה שאמרנו לא מבוסס והמצאנו את זה. בוא נראה אותך מצליח להביא לנו הוכחות שמבטלות מה שטענו

נ.ב.
בחיי שכל קוביה אדומה של מוניטין שלילי שנתנו לך עד היום מתגמדת לעומת מה שאתה צריך לקבל על הפוסט הזה.

טסט 100 מ''ג בשבוע EOD
פרווירון 50 מ''ג ביום

זה נראה לכם כמו סייקל יותר מתאים לי? המטרה שלי היא: לעלות מסת שריר נקייה, לגרום לשריר שלי להיות דחוס יותר ואיכותי יותר, אני לא בילדר אני רוצה להגיע לגוף פיטנס יפה וחטוב זה הכל. אניי בול צריך עוד 3-5 ק''ג שריר כדי להגיע למטרה מבחינת המסה, מה שישאר זה החיטוב.
בוא נשמע מה לדעתכם יהיה לנכון לעשות (איך צריך להיראות הסייקל שלי?) ואל תגידו עכשיו אתה בן 19 לא צריך תגדל ככה.. יש דברים שאתם לא יודעים

1-10 Testosterone enanthate 500mgs/EW
2-10 HCG 100iu/ED
Nolvadex 40/40/20/20 12-16

עלייה של 10 קילו (6 קילו ירדו לאחר הסיום), בהנחה שאתה עושה הכל מציון 3-4 קילו של מסה רזה.
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=49

נערך לאחרונה:
1-10 Testosterone enanthate 500mgs/EW
2-10 HCG 100iu/ED
Nolvadex 40/40/20/20 12-16

עלייה של 10 קילו (6 קילו ירדו לאחר הסיום), בהנחה שאתה עושה הכל מציון 3-4 קילו של מסה רזה.
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=49

קרוב.

אם אנטט - חלק את זה לשתי זריקות של 250 כל אחת על מנת לשמור על רמה יציבה של החומר בדם.
HCG - לא צריך 100 יחידות כל יום זה דבילי ומצריך יותר מדי התעסקות. 500 יחידות פעם ב5 ימים עד שבוע זה בסדר גמור
אפשר להתחיל HCG גם שבועיים אחרי תחילת הסייקל דהיינו בתחילת שבוע 3.
אני לא בטוח שצריך שימוש כזה נרחב בנולבדקס בסייקל כזה פשוט. לעניות דעתי 40/20 שבוע/שבוע יספיקו.

קרוב.

אם אנטט - חלק את זה לשתי זריקות של 250 כל אחת על מנת לשמור על רמה יציבה של החומר בדם.
HCG - לא צריך 100 יחידות כל יום זה דבילי ומצריך יותר מדי התעסקות. 500 יחידות פעם ב5 ימים עד שבוע זה בסדר גמור
אפשר להתחיל HCG גם שבועיים אחרי תחילת הסייקל דהיינו בתחילת שבוע 3.
אני לא בטוח שצריך שימוש כזה נרחב בנולבדקס בסייקל כזה פשוט. לעניות דעתי 40/20 שבוע/שבוע יספיקו.

כן ברור שיש פיצול אבל המינון נרשם 500.,חלוקה ל3 וחצי ימים.
אפשר גם 2 זריקות של 250 HCG בשבוע.

Testosterone enanthate 500mg / EW 1-10
HCG 500iu /EW 1-10
חודש אחרי
CLOMID 100mg / ED 30 DAYS
NOLVADEX 20mg / ED 45 DAYS

זה מה שעדי בזמנו אמר.

נערך לאחרונה:
חברה הסייקל של הטסט שנתתם לו דוגמה לכך שהוא יעשה אותה במקום הסייקל דיבול לא ניראלי שדילרים שמכבדים את עצמם בארץ או "יוסי יד 50" ימכרו לו טסט בגיל 19 שהביצים וכל הגוף עוד לא הפיק את המירב .

נערך לאחרונה:
חברה הסייקל של הטסט שנתתם לו דוגמה לכך שהוא יעשה אותה במקום הסייקל דיבול לא ניראלי שדילרים שמכבדים את עצמם בארץ או "יוסי יד 50" ימכרו לו טסט בגיל 19 שהביצים וכל הגוף עוד לא הפיק את המירב .

זה ברור שהוא לא צריך להכנס לסייקל בגיל 19- לא עם דיבול ולא עם טסט !.
חוץ מזה הוא לא מבין את זה.

אתה לא יודע מה הולך בארץ חחח שאתה אומר את זה....רק כסף כסף כסף !

כן ברור שיש פיצול אבל המינון נרשם 500.,חלוקה ל3 וחצי ימים.
אפשר גם 2 זריקות של 250 HCG בשבוע.

Testosterone enanthate 500mg / EW 1-10
HCG 500iu /EW 1-10
חודש אחרי
CLOMID 100mg / ED 30 DAYS
NOLVADEX 20mg / ED 45 DAYS

זה מה שעדי בזמנו אמר.

נו בסדר זה כבר יותר נורמלי נולבה רק 20 מ"ג וכלומיד - לא יודע אם ממש צריך פה.
HCG- אפשר 500IU בזריקה אחת פעם ב5-7 יום החל משבוע 3.
אין טעם כל-כך הרבה זריקות

ימכרו לו גם כליה וכבד ספייר אם צריך בגיל 16, להרבה מהם אין סנטימנטים או עצבים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית