עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה אני רוצה להגיע לאחוז שומן נמוך כדי שהמסה הבאה תהיה ארוכה וגם בגלל שזה יפה יותר מאחוז שומן גבוהה 😃לחטב?! מה המטרה שלך להיות שלד מהלך?
אני לא מתחיל עשיתי כבר SS ועברתי אותהלמה אתה עושה ABC החיטוב במיוחד שאתה מתאמן מתחיל.
כשאתה שוקל 72 קילו על גובה 176 אתה לא סיימת SS ומבחינתי אפילו לא התחלת כמו שצריךלמה אני רוצה להגיע לאחוז שומן נמוך כדי שהמסה הבאה תהיה ארוכה וגם בגלל שזה יפה יותר מאחוז שומן גבוהה 😃
אני לא מתחיל עשיתי כבר SS ועברתי אותה
שמע דבר ראשון אני התחלתי חיטוב דיי ממזמן שעוד הייתי 85ק"ג והייתי שמן מאוד, עכשיו אני שוקל 72 ק"ג ואני מתכנן להגיע ל7%~8 שומן אני משתמש גם בקלן אני כבר שבוע על קלן הייתי בתחילת שבוע ב16 לחודש על 76KG משקל גוף ואני רק יורד.כשאתה שוקל 72 קילו על גובה 176 אתה לא סיימת SS ומבחינתי אפילו לא התחלת כמו שצריך
מה המשקלי עבודה שלך?
מהסיבה שאני נראה לא טוב אני אחוז שומן שאני לא מרוצה ממנוומאיזה סיבה בדיוק אתה עושה חיטוב?
למה פציעה :😛פציעה נעימה facepalm
אז מה אני יעשה בחיטוב ABCD ? כי בתקופת מסה האחרונה שלי הייתי על ABCDאין שום סיבה בעולם לעשות ABC בחיטוב.
ABC בחיטוב? אני רוצה לראות אותך מתאושש מזה.. 😵למה פציעה :😛
אז מה אני יעשה בחיטוב ABCD ? כי בתקופת מסה האחרונה שלי הייתי על ABCD
מה הכוונה להתאושש אני דווקא מרגיש מעולה ומצליח להוציא את המקסימום כל אימון כל חלק אצלי מצליח להגיע לאימון הבא בסדר גמורABC בחיטוב? אני רוצה לראות אותך מתאושש מזה.. 😵
רד לAB\FBW, עדיפות ל3 פעמים בשבוע.
מה הכוונה להתאושש אני דווקא מרגיש מעולה ומצליח להוציא את המקסימום כל אימון כל חלק אצלי מצליח להגיע לאימון הבא בסדר גמור
אני לא עובד עם משקל מקסימום אני עושה יותר חזרות ודואג שבכל תרגיל הטכניקה תהיה כמה שיותר קרובה למושלמת.
אם טעיתי במשהו אשמח להסבר
קח תוכנית מהפורטל, או שתלך על הלינארית של ביל סטאר 5X5.אין בעיה אני יקשיב אני יבנה תוכנית AB של 3 פעמים בשבוע ורשום אותה בעוד כמה דקות
מה דעתך על התוכנית הנה גם ציטטתי את מה שבניתיקח תוכנית מהפורטל, או שתלך על הלינארית של ביל סטאר 5X5.
הנה
A:
חזה
לחיצת חזה עם מוט 6X3
פרפר בשיפוע עליון 10X2
כתפיים
לחיצת כתפיים עם משקולות 10X2
הרחקת כתפיים לצדדים עם משקולות 8X1
הרחקת כתפיים קדימה עם משקולות 8X1
כתף אחורית במכונה של הפרפר 8X1
יד אחורית
http://www.exrx.net/WeightExercises/Triceps/CBPushdown.html