ייעוץ בטא אלאניין

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך

AlonT

משתמש קבוע
1,990
71
נק' מוניטין:
1,964
1,990
71
קראתי פה קצת על התוסף והבנתי שלפני אימונים הוא מצוין ונותן קיק. ראיתי אותו בארץ במחיר שנראה לי דיי סביר http://www.vitamin4less.co.il/shop/scripts/prodView.asp?idproduct=3575
האם התוסף באמת עוזר? בימים ללא אימונים איך אמורים לצרוך אותו? חוץ ממרץ לפני אימון מה עוד הוא נותן"?

אמרת שאתה כמעט לא מצליח להרדם שאתה לוקח אותם
נסה אז קפה שחור.
הרבה חוטפים את זה מהקפאין של פרולב..אמנם זה עוזר באימונים אבל בלילה אחרי זה יש בלאגן

הייתי מסתמך עליו המון.אבל התחלתי לקחת אותו רק באירועים חריגים
:nono: חשבתי שאתה שונה חן , אכזבת חחח.

כן זה מה שאני עושה עכשיו אני חוצה את הכדור, האמת שזה מרגיש לי די טוב אבל אני מחפש משהו שיתן עוד קצת בוסט
חיפשתי בשבילך את השיחה שלי עם רן בזמנו שרציתי להכין pre workout ביתי ולא ידעתי איזה חומרים לשים אז ככה:
קפאיןבטא אלנין
קריאטין (כדאי HCI) או מונו

מה אפשר להוסיף
לפאמפ ציטרולין 2 מ"ג + ארגנין AKG 3 מ"ג
1-DM מה שיש בג'ק לפוקוס ועוד מרץ
BCAA וגלוטמין להתאוששות
מלחים אם האימון שלך ארוך ואתה עלול לאבד אותם
ויטמני B עוזר למערכת העצבית

בגדול אין לזה סוף ה3 הראשונים הכי חשובים כל השאר זה תוספות

• פותח/ת השרשור
חיפשתי בשבילך את השיחה שלי עם רן בזמנו שרציתי להכין pre workout ביתי ולא ידעתי איזה חומרים לשים אז ככה:
קפאיןבטא אלנין
קריאטין (כדאי HCI) או מונו

מה אפשר להוסיף
לפאמפ ציטרולין 2 מ"ג + ארגנין AKG 3 מ"ג
1-DM מה שיש בג'ק לפוקוס ועוד מרץ
BCAA וגלוטמין להתאוששות
מלחים אם האימון שלך ארוך ואתה עלול לאבד אותם
ויטמני B עוזר למערכת העצבית

בגדול אין לזה סוף ה3 הראשונים הכי חשובים כל השאר זה תוספות
אמרתם לי בתחילת האשכול שבטא אלנין לא מתאים, אם אני יקח אותו עם קפאין הוא כן יעזור? מה היתרון של קריאטין HCL לעומת מונו? כי בפורום ממליצים על מונו..
בכל מקרה תודה רבה שחיפשת את השיחה ממש עזרת לי

אמרתם לי בתחילת האשכול שבטא אלנין לא מתאים, אם אני יקח אותו עם קפאין הוא כן יעזור? מה היתרון של קריאטין HCL לעומת מונו? כי בפורום ממליצים על מונו..
בכל מקרה תודה רבה שחיפשת את השיחה ממש עזרת לי
כן הבטא אלנין לך לא ממש יעזור , בנוגע לקריאטין HCL,
סיבה שמייצרים קראטין הידרוכלוריד היא שהוא יותר מסיס מאשר קראטין מונוהיידרייט וככה הוא נספג יותר מהר בגוף.

• פותח/ת השרשור
כן הבטא אלנין לך לא ממש יעזור , בנוגע לקריאטין HCL,
סיבה שמייצרים קראטין הידרוכלוריד היא שהוא יותר מסיס מאשר קראטין מונוהיידרייט וככה הוא נספג יותר מהר בגוף.
אוקיי תודה רבה!!
יש צורך בלחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שניתן לחלק שוב מוניטין ל דני שובבני

קראתי תגובות מעורבות על המוצר הזה TAURINE ... הוא מספק פוקוס אנרגיה , ומגדיל תא בדומה לקריאטין , דבר נוסף מאוד חשוב הוא זול רצח ​ואני מזמין אותו לבדיקה .הבטא אלנין גורם לתחושה של עיקצוצים וחוסר נעימות לפעמים בלתי נסבלת לאנשים מסוימים ,בנוסף הוא יקר יחסית לפתרונות האחרים הזולים.

• פותח/ת השרשור
קראתי תגובות מעורבות על המוצר הזה TAURINE ... הוא מספק פוקוס אנרגיה , ומגדיל תא בדומה לקריאטין , דבר נוסף מאוד חשוב הוא זול רצח ​ואני מזמין אותו לבדיקה .הבטא אלנין גורם לתחושה של עיקצוצים וחוסר נעימות לפעמים בלתי נסבלת לאנשים מסוימים ,בנוסף הוא יקר יחסית לפתרונות האחרים הזולים.
זה אחת הסיבות שרציתי לקנות אותוף נשמע לי די נחמד העקצוצים האלו וגם אני די בטוח שהפלסיבו יותר חזק שאתה כביכול מרגיש שאתה על "חומר"

זה אחת הסיבות שרציתי לקנות אותוף נשמע לי די נחמד העקצוצים האלו וגם אני די בטוח שהפלסיבו יותר חזק שאתה כביכול מרגיש שאתה על "חומר"

תראה , אני יכול להעיד מאנשים שניסו אותו שזה נתן להם מרץ מטורף , כמה מזה פלסיבו ? קשה לדעת , אבל ללא ספק הפלסיבו משחק תפקיד רציני בכול ממריץ יהיה אשר יהיה.

• פותח/ת השרשור
תראה , אני יכול להעיד מאנשים שניסו אותו שזה נתן להם מרץ מטורף , כמה מזה פלסיבו ? קשה לדעת , אבל ללא ספק הפלסיבו משחק תפקיד רציני בכול ממריץ יהיה אשר יהיה.
כרגע אתמקד בשכנועים עם אמא שעובדת בתל השומר לקנות קריאטין... אחרי זה אני יחשוב על דברים אחרים 😃

כרגע אתמקד בשכנועים עם אמא שעובדת בתל השומר לקנות קריאטין... אחרי זה אני יחשוב על דברים אחרים 😃

חחחחחחחחח

אם אתה עדיין תקוע על החומר הזה בלשכנע, בטא אלאנין רחוק ממך כמה שנות אור 😃

שיהיה בהצלחה בשכנוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית