הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ספינינג שהצמחי שריר לא מוזמן.... :-(

Sabins1983

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
הולמס פלייס
אני בת 29,מבנה גוף רזה,19% שומן ,
התחלתי אימוני ספינינג כ 3 פעמים בשבוע על מנת להוריד הצטברויות שומן לא מחמיאות ומיותרות באזור הירכיים ובסוף גם לחטב אותם כמובן...
יש לציין שהגוף שלי מגיב בדכ"כ מהר לפעילות ספורטיבית ואני מצליחה להגיע לתוצאות די מהר...
אממה....
הפעם....לאחר חודש של שיעורי ספיניניג ומעט אימוני משקולות לידיים.(שלא קשורים למטרה המדוברת..)
שמתי לב שבמקום לחטב את הירכיים-שנותרו כמעט ללא שינוי-צמח לי שריר שלא הזמנתי....(!!!!!!)😲
מדובר בארבע הראשי-זה מממש צמוד לברך...השריר של הכדרגלנים (אולי זה מסביר את הכוונה טוב יותר...)
כבר עשיתי ספינינג בעבר,והתאמנתי עם מכשירים,עשיתי שיעורי אירובי,רצתי-באף אחד מהם,אף פעם... לא היתה לי גדילה בשריר הזה...
אני לא מעוניינת בו,רוצה שיפסק לצמוח...!
אני ממש נהנית מהספינינג ולא רוצה להפסיק אך גם אין לי עניין במראה של כדורגלנית...
איך אפשר לעצור את התופעה...? האם למישהו יש מושג למה זה קורה??
מה לעשות שונה באימון...?

אשמח מאוד לעזרה...:(
המבוהלת....

ראשית, זה יפה.
שנית, לא הייתי רץ למסקנה שהתנפחת. יותר הגיוני שאכן התחטבת ועל כן השריר שהיה מתחת לשכבת שומן מסויימת גלוי יותר לעין כעת.

רגליים חזקות וחטובות, יחד עם תחת יפה, זה סקסי 🤘

• פותח/ת השרשור
תודה לשניכם אבל....זה לא האיזור שרציתי לחטב ובטח שלא להבליט...(אני לא רוצה את השריר הזה,בעיניי הוא פחות יפה לבנות)
Rasmalo: מראש לא היה שם כ"כ שומן...(באמת..לא מצתנעת...) אבל באיזור שכן היה (ועדיין ישנו יש לומר!!!!) אין שום חיטוב....
השאלה מה עליי לעשות שונה בכדי כן לחטב את הירכיים...
יציבה שונה..?להוריד עומס...ולא לעלות אותו כשהמדריך אומר ...?

תודה לשניכם אבל....זה לא האיזור שרציתי לחטב ובטח שלא להבליט...(אני לא רוצה את השריר הזה,בעיניי הוא פחות יפה לבנות)
Rasmalo: מראש לא היה שם כ"כ שומן...(באמת..לא מצתנעת...) אבל באיזור שכן היה (ועדיין ישנו יש לומר!!!!) אין שום חיטוב....
השאלה מה עליי לעשות שונה בכדי כן לחטב את הירכיים...
יציבה שונה..?להוריד עומס...ולא לעלות אותו כשהמדריך אומר ...?
אין דרך לשרוף שומן באיזור מסוים... כשיורדים במשקל השומן יורד בכל הגוף ולא מאזור מסוים

• פותח/ת השרשור
אין דרך לשרוף שומן באיזור מסוים... כשיורדים במשקל השומן יורד בכל הגוף ולא מאזור מסוים

את זה אני יודעת...אולי אנסח את שאלתי שוב....
איך עליי לדווש בשיעור הספינינג נכון בכדי לחטב יותר את הירך והישבן ולא את שריר הארבע ראשי...?

אין דרך כזאת. את לא יכולה לבחור מאיפה השומן ירד.

• פותח/ת השרשור
אין דרך כזאת. את לא יכולה לבחור מאיפה השומן ירד.

אוקי....ניסיון אחרון....
איך מדוושים נכון בכדי להשיג את תוצאת העיצוב האופטימלי משיעור הספינינג....?
כך שהעיצוב יהיה אחיד בכל השרירים שעובדים ולא חסר פרופורציות....
מה שקורה כרגע ששרירי הארבע ראשי בולטים יותר ושאר השרירי הרגליים נותרו כפי שהיו .....

נערך לאחרונה:
אוקי....ניסיון אחרון....
איך מדוושים נכון בכדי להשיג את תוצאת העיצוב האופטימלי משיעור הספינינג....?
כך שהעיצוב יהיה אחיד בכל השרירים שעובדים ולא חסר פרופורציות....
מה שקורה כרגע ששרירי הארבע ראשי בולטים יותר ושאר השרירי הרגליים נותרו כפי שהיו .....
אולי לא צורת הדיבוש היא הבעיה אלא עצם העבודה שאת עושה ספינינג?אין לך אלטרנטיבה לארובי?
והיתה ירידה במשקל?מקפידה על גרעון קלורי לא מוגזם?

• פותח/ת השרשור
אני מאוד נהנית מהספינינג ולא רוצה להפסיק...גם התאמנתי בעבר בספינינג וזה אף פעם לא קרה לי....
אלטרנטיבה אחרת היא ריצה אבל אין לי את אותה המוטיבציה בריצה....
שיעורי אירובי וכ'ו לא באים בחשבון כי אין לי סבלנות לכל הכוראוגרפיות שהולכות שם....
היתה ירידה ממש קטנה במשקל,לגבי הגירעון הקלורי...לא נראה לי שהוא מוגזם...לא אספר סיפורים ואגיד שאני באמת סופרת את כל הקלוריות אבל יודעת להגיד
שלא מגזימה בכמות הדברים שאני לא אוכלת...בעיקר מורידה פחמימות...

לשלב בין סוגי אירובי- זו אופציה טובה.
תרגיל שמפתח את רוב שרירי הרגליים- סקוואט(את תרגישי את הישבן והיריכיים- מבטיח), אפשר גם דדליפט.
לא צריך לפחד מכל דבר שצץ- הגוף הוא לא ציור דו מימדי. הגוף שלנו מורכב מידי כדי לסכם במילה או במקרה שלנו "צמח לי שריר X במיקום Y".
להבא אפשר למדוד היקפים ולדעת אם חיטבת- ולכן מבצבץ לו השריר או שהוא באמת גדל.

אני מאוד נהנית מהספינינג ולא רוצה להפסיק...גם התאמנתי בעבר בספינינג וזה אף פעם לא קרה לי....
אלטרנטיבה אחרת היא ריצה אבל אין לי את אותה המוטיבציה בריצה....
שיעורי אירובי וכ'ו לא באים בחשבון כי אין לי סבלנות לכל הכוראוגרפיות שהולכות שם....
היתה ירידה ממש קטנה במשקל,לגבי הגירעון הקלורי...לא נראה לי שהוא מוגזם...לא אספר סיפורים ואגיד שאני באמת סופרת את כל הקלוריות אבל יודעת להגיד
שלא מגזימה בכמות הדברים שאני לא אוכלת...בעיקר מורידה פחמימות...
ופה הבעיה שלך, אין לך תפריט מסודר ואת לא יודעת כמה קלוריות את אוכלת = יכול מאוד להיות שאת לא ביגרעון כלל או בגירעון מאוד קטן שלא מניב לך תוצאות.
תשובה לשאלה המקורית שלך: לא ניתן להוריד שומן באזור ממוקד בגוף. זה לא משנה איך תדוושי, חזק, חלש, מהר, לאט, התנגדות, ללא התנגדות - הכל תלוי בגירעון הקלורי שלך והגנטיקה שלך היא זו שתקבע מאיפה ירד השומן. את יכולה לעשות 500 כפיפות בטן, 10 שעות ספינינג בשבוע, 100 תרגילים ליידים - שום דבר לא ישתנה אם את לא יצרת גירעון קלורי מלכתחילה ואותו הגירעון יחד עם הגנטיקה שלך ללא תלות באימונים (שהם כלי ליצור או להגדיל את הגירעון הקלורי בלבד) יקבעו מאיפה ירד השומן ראשון בגופך וכמה ממנו כל פעם (וזה תמיד יורד בכמה אזורים יחדיו בו זמנית, אם כי אזור הפנים והגב ירדו ראשונים לרוב האנשים וחגורת הבטן והיריכים אחרונים, עקב פיזור שונה של רצפטורים (אלפא כנגד בטא, שבטח לא מעניינים אותך כרגע)).
לסיכום, תסדרי את התפריט שלך ותחשבי כמה את אוכלת ביומיום ותחרי לכאן עם התוצאות:
http://netogreen.co.il/Calculators/Nutrition-Calories.aspx

חלבון, פחמימה, שומן וסה"כ קלוריות. מומלץ לעשות לוג שכזה לפחות 2-3 ימים.

• פותח/ת השרשור
תודה משה...אני חושבת שאתה צודק...אכן אסדר לי את התפריט....
הפעם להבדיל מכל הפעמים הקודמות שהתאמנתי לא ממש טרחתי להוריד משמעותית את כמות האוכל...
נראה לי שפה טמון הכלב...

Back
למעלה תחתית