הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תסלחו לי שאני פותח את זה - SS מול AB

• פותח/ת השרשור gaigo
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

gaigo

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
אני יודע שזה חרוש כבר, קראתי עשרות הודעות על זה גם כאן וגם בפורומים אחרים, אבל,
כמה שאני קורא יותר אני נהיה יותר מבולבל.

בהתקיים תנאים מושלמים (אוכל, שינה, ביצוע נכון של התרגילים וכו...)

האם SS תביא להתפתחות יותר מהירה מ AB
1. מבחינת מראה חיצוני ?
2. מבחינת כוח ?

שאלה נוספת, SS עובדת כמה תרגילים כלליים שלא מתמקדים בשריר ספציפי - אני לא מבין איך שרירים כמו יד קדמית או יד אחורית מתחזקים ומתעצבים בתכנית הזאת ?

אני יכול לתת לך את הדוגמה שלי, אחרי הרבה תוכניות כושלות ותזונה לא נכונה התחלתי AB עם משקלים מאוד נמוכים, המשקלים שלי עלו בצורה די איטית אבל גדלתי יפה.
לפי כמה שבועות התחלתי SS ואני מתקדם במשקלים בצורה מאוד מהירה ואני ממש מרוצה לא רואה כ"כ הבדל בין גדילה במראה חיצוני בין הSS ל AB אני אפילו יכול להגיד שהיקף יד שלי גדל יותר מבדרך כלל ... בSS לא מבודדים שרירים כי אתה פשוט לא זקוק לזה אתה מתאמן מתחיל! יספיק לך הגירוי ליד אחורית מבנץ' ומפרס וליד קידמית יספיק לך ההדליפט והחתירה, אם אתה מתחיל לראות לקראת סוף התוכנית פיגור אתה יכול להוסיף תרגיל עזר ליד קידמית בסוף השבוע כדי לא לפגוע בהתקדמות..

אני ממליץ SS למתאמנים מתחילים במידה ויודעים לעשות טכניקות נכונות
מתאמן מתחיל מקבל פה גירויים מספקים לשרירים הקטנים שאין לו צורך (לדעתי) לבודד אותם
ובטח ובטח שגירויים לשרירים הגדולים.
לגבי עלייה במשקלי הרמה,הוא יוכל להתרכז בלהעלות את משקליו כמה שיותר במידה ויעשה הכל כמו שצריך
יש על זה פוסט שלם בנעוצים.

השאלה הזאת נטחנה מיליון פעם בפורום. תריץ חיפוש.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית