נק' מוניטין:
2,827
- 1,146
- 545
1.
עם התאמנתי 4 חודשים בתוכניות נפח (FBW וAB) שאני עובר לSS אני עדיין נחשב מתאמן מתחיל נכון?
אנלא צריך להוסיף תרגילי עזר או משהו?
כי נגיד כבר עבדתי על יד קדמית ואז פתאום להפסיק ולצפות שהיא תתנפח בלי שאני מגרה אותה בתרגיל מבודד??
כי היא רגילה לגירוי מסוים ועם אני יוריד את הגירוי (תרגיל מבודד) מה ינפח אותה? המשקלים בSS כאילו??
אני רק שואל אז לא ישר לתקוף אותי בלא צריך וייאללה בי... עם אפשר הסבר יהיה נחמד :D
2.
ועוד שאלה קטנה...
הנתונים שלי זה
גיל 15
משקל 75+-
אחוז שומן 15~
עם אני יעשה SS ארבע חודשים כמה אחוז שומן אני בערך יסיים? (במידה ואני אוכל 1000-1200 מעל הניטרלי? אוכל איכותי ולא ג'אנק)
לא שזה ימנע ממני לעשות את התוכנית סתם לדעת בערך...
3.
ועוד שאלה :D
נניח ואני יסיים ב18-20 אחוז שומן ויתחיל לחטב ב1.4 אני יצליח להגיע לקיץ חטוב?? חטוב מבחינתי זה 10-11 א"ש
אני מדבר על חיטוב רגיל של 500-700 מתחת לניטרלי... (עם צריך דל פחמימה או משהו מוזר כזה שיאיץ את התהליך או יעזור אני יישמח לשמוע...)
ושאני אומר קיץ אני מתכוון ליולי אוגוסט כזה...
ואני לוקח בחשבון שגם באמצע החיטוב ב14-13 אחוז הגוף כבר יתחיל להראות טוב 😃
4.
ועוד משהו פיצי..
ישלי קצת בעיות עם השינה והבנתי שזה מאוד חשוב בSS..
אני רוב הפעמים ישן 7 שעות ולא 8... לא מצליח להירדם מוקדם בשביל לישון 8 שעות..
יש טיפים? כדורי שינה או משהו כזה?
תודה רבה!
עם התאמנתי 4 חודשים בתוכניות נפח (FBW וAB) שאני עובר לSS אני עדיין נחשב מתאמן מתחיל נכון?
אנלא צריך להוסיף תרגילי עזר או משהו?
כי נגיד כבר עבדתי על יד קדמית ואז פתאום להפסיק ולצפות שהיא תתנפח בלי שאני מגרה אותה בתרגיל מבודד??
כי היא רגילה לגירוי מסוים ועם אני יוריד את הגירוי (תרגיל מבודד) מה ינפח אותה? המשקלים בSS כאילו??
אני רק שואל אז לא ישר לתקוף אותי בלא צריך וייאללה בי... עם אפשר הסבר יהיה נחמד :D
2.
ועוד שאלה קטנה...
הנתונים שלי זה
גיל 15
משקל 75+-
אחוז שומן 15~
עם אני יעשה SS ארבע חודשים כמה אחוז שומן אני בערך יסיים? (במידה ואני אוכל 1000-1200 מעל הניטרלי? אוכל איכותי ולא ג'אנק)
לא שזה ימנע ממני לעשות את התוכנית סתם לדעת בערך...
3.
ועוד שאלה :D
נניח ואני יסיים ב18-20 אחוז שומן ויתחיל לחטב ב1.4 אני יצליח להגיע לקיץ חטוב?? חטוב מבחינתי זה 10-11 א"ש
אני מדבר על חיטוב רגיל של 500-700 מתחת לניטרלי... (עם צריך דל פחמימה או משהו מוזר כזה שיאיץ את התהליך או יעזור אני יישמח לשמוע...)
ושאני אומר קיץ אני מתכוון ליולי אוגוסט כזה...
ואני לוקח בחשבון שגם באמצע החיטוב ב14-13 אחוז הגוף כבר יתחיל להראות טוב 😃
4.
ועוד משהו פיצי..
ישלי קצת בעיות עם השינה והבנתי שזה מאוד חשוב בSS..
אני רוב הפעמים ישן 7 שעות ולא 8... לא מצליח להירדם מוקדם בשביל לישון 8 שעות..
יש טיפים? כדורי שינה או משהו כזה?
תודה רבה!
נערך לאחרונה: